Şimdi Ara

Fakir Hercules Vücut Analiz Baskülü fiyat 29 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
3.546
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu fiyata hemde kargo bedava Ben kaptım

Fakir Hercules Vücut Analiz Baskülü fiyat 29 tl

http://www.gold.com.tr/fakir-hercules-vucut-analiz-baskulu_u

Fakir Hercules
    Günlük kalori ihtiyacını belirtme
    Vücut yağ, su, kas, kemik oranlarını ölçme
    150 kg kapasite, 12 kişi hafızalı
    74 x 35.6 mm'lik LCD Ekran
    6 mm'lik cam taban
    Metal teleskobik boru
    Otomatik açılma
    1 adet 3V lithium pil ile çalışma
    Pil zayıf göstergesi
    Aşırı yük göstergesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilvan_01 -- 22 Aralık 2013; 23:49:46 >

• 29 liralik alet ne kadar analiz yapar merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marka iyi hocam alınır bence yorumlar hb de iyi görünüyor yinede sizin kararınıza kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilvan_01

Marka iyi hocam alınır bence yorumlar hb de iyi görünüyor yinede sizin kararınıza kalmış

1 hafta once arkadasim hizli aldan aldi. Kargo
    İle 35 tl civarina geldi.

Fakat sanki yanlis tartiyor biraz. Hassas oldugu icin cik tartil, 1-2 dk sonra yine tartil farkli tartiyor.

Onun disinda vucut analizi ozelligi var. Kg ve diger agirlik birimleri de var.

Almak size kalmis :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsiburada'nın yorumlarına güvenerek bir şey almanızı tavsiye etmem,olumsuz yorumları arada nadiren yayınlıyor olsalarda kendi adıma şimdiye kadar yaptığım hiçbir olumsuz yorumun yayınlanmadığını söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historical2012 -- 23 Aralık 2013; 0:27:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce bu özellikler ne kadar gerçek yani harbiden ölçebilir mi kas kemik oranlarını? Yoksa tahmin midir?
  • Yanılmıyorsam vücuda küçük sinyaller göndererek istenilen değerleri hesaplıyormuş. Başka bir yerde okumuştum. Fakat 25-30 liralık bir şey bunu ne kadar doğru yapar, bilemiyorum.
  • Diyetisyendeki cihaz da çıplak ayaktan ölçüm yapıyor ama 10.000 lira gibi Fiyatları var. . Ben bunun sinbo olanını aldım işe yaramaz ama bunu bilmiyorum tabii.

• Dandirik basküller bile 20-25 lirayken ihtiyacım vardı kaçırmadım geçtim siparişi. Konuyu açana teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Orijinalden alıntı: ilvan_01

Marka iyi hocam alınır bence yorumlar hb de iyi görünüyor yinede sizin kararınıza kalmış

1 hafta once arkadasim hizli aldan aldi. Kargo
    İle 35 tl civarina geldi.

Fakat sanki yanlis tartiyor biraz. Hassas oldugu icin cik tartil, 1-2 dk sonra yine tartil farkli tartiyor.

Onun disinda vucut analizi ozelligi var. Kg ve diger agirlik birimleri de var.

Almak size kalmis :)

Düz zeminde doğru sonuç veriyor bu cihaz.Yani baskülü sürekli aynı yere koyup tartılmalısınız.
  • 29 mu 25 mi
  • Bende 1 adet sipariş verdim teşekkürler.
  • 25 se alıcam 26 vermem inad ettim.
  • Bende de var bu aletten. Sırf rejime başladım noluyoruz diye bakıyım diye almıştım sadece aldığım gün vücut analizi yaptım. Hiçbir halt anlamadım bi daha da sadece tartı amaçlı kullandım Açıkçası anlamaya uğraşacak zamanımda yoktu belki çok basit bişeydir Ama tartı olayı sağlam tavsiye ederim.
  • kilonun % lerine göre hesaplıyor. hesap makinalı baskul diyebilirsiniz.

• Tanita harici analiz cihazlarının hepsi çöptür bana göre
  • bu cihaz tam bir cop yaklaşık 4 ay once aldim 3 kere ust uste ayni kiloyu gosterdigini neredeyse gormedim
    ornek vermek gerekirse tartiya cikiyorsunuz 85.. 2 dk sonra ayni yer ayni konumda 88.. cikariyor kesinlikle iyi bir tarti degil hele ki yer degistiriyorsaniz mumkun degil ayni sonucu vermesi zeminden kaynaklanir diyen arkadaslar su terazisi ile bile denedim inat ettim ama nafile:)

• Fakir Vendo Vücut Analiz Baskülü modelini sinirlenip çöpe attım. Fakirin hiç bir tartısının yanına dahi yaklaşmam. Yanlış ölçüm yapıyorlar. Tartıya her çıkışta 1-5 kilo arası farklı sonuç verir mi bir tartı, 30 santim yana kaydırıyorsun bir anda 2 kilo fazla ya da eksik gösteriyor.
  • Bu tarz ucuz dijital basküllerden kaçının arkadaşlar, doğru tartmazlar. Manuel alın daha iyi.
  • Dediginiz gibi yanlis ytartiyorsa karsi odemeli iade ederim zaten. Gelsin bakalim.Alan arkadaslarada hayirli olsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.