Şimdi Ara

Fakir RCT-144 Şarjlı Süpürge Almayın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
3
Favori
45.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süpürgenin pil ömrünün uzun olması için devamlı şarjda durması gerekiyor anladığım kadarıyla. Biz devamlı şarjda tutmadık, aleti doğru dürüst kullanamadan pili öldü. Bana bu makineyi tavsiye eden arkadaş duvara monte edip sürekli şarjda tutmuş. Makine eskiyene kadar pili ölmedi dedi.

Neyse benhttp://www.pilci.com adresinden 50 liraya muadil pil sipariş ettim. Gelince takıp deneyeceğim. Bakalım ne kadar verimli olacak. Orijinal pil 1500 mAh. Yeni aldığım 2400 mAh. Ben de duvara monte edip devamlı şarjda tutmayı düşünüyorum artık.

Orijinal batarya grubunda 12 adet 1.2V'luk NiCd pil var. Eğer bulunduğunuz şehirde batarya grubu yaptırabileceğiniz bir yer varsa kendiniz gidip hazırlatabilirsiniz belki. Ben aradım Adapazarı'nda bulamadım. O yüzden yukarıda bahsettiğim yerden sipariş verdim.
     Fakir RCT-144 Şarjlı Süpürge Almayın Fakir RCT-144 Şarjlı Süpürge Almayın Fakir RCT-144 Şarjlı Süpürge Almayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanilyas -- 19 Kasım 2014; 11:48:34 >

• Ni-Cd pil tamamen bosalmadan sarj edilmesi coook yanlis oldugu soylenir,yazilir.
  • Sipariş verdiğim pil geldi. 50TL pil + 8TL kargo ücreti ödedim. Pillerin dizilişi farklı ama boyutları sanırım hemen hemen aynı oluyor her iki dizilişte de. Akşam eve gidince takıp deneyeceğim inşallah.
     Fakir RCT-144 Şarjlı Süpürge Almayın Fakir RCT-144 Şarjlı Süpürge Almayın Fakir RCT-144 Şarjlı Süpürge Almayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanilyas -- 19 Kasım 2014; 12:04:58 >

• Mail gelince hatırladım bu konuyu, makineyi alalı 4 yıl olmuş, hala hiç sorunsuz çalışıyor, şarjdan hiç çıkarmadık, helal ettirdi çoktan kendini..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet pili taktım. Yerine tam oturdu. Şimdilik her şey gayet iyi görünüyor.
     Fakir RCT-144 Şarjlı Süpürge Almayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanilyas -- 20 Kasım 2014; 11:14:26 >
  • Bu Tür bilgileri Paylaştığınız İçin Teşekkür Ederim Dikkat Ederim =)
  • PEKİ BU CİHAZ İÇİN LİT-İON PİL KULLANILABİLİR Mİ? DENEYEN VARMI YADA BİLGİSİ OLAN??
  • Ben pili aldığım yere sordum. Bana bunun yerine lityum-ion pil takamayacağımı, onu kullanabilmek için ilave bir devre gerektiğini, o zaman da astarının yüzünden pahalıya geleceğini söyledi.

• Motan kullanıcısına yanıt
    Hocam bu fakir rct-144 ü araç içinde kullanabilir miyiz ? Dışarıya toz verme gibi problemler var mı? Emiş gücü araç için yeterli mi? Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Sportivo

Hocam bu fakir rct-144 ü araç içinde kullanabilir miyiz ? Dışarıya toz verme gibi problemler var mı? Emiş gücü araç için yeterli mi? Teşekkürler

Fakir RCT 144 kullanan biri olarak yazayım.

Bu makine muadilleri içinde oldukça güçlü olanıdır. Dışarı toz vermez. Araç içi temizliği için fazla bile güçlüdür. Uzatma aparatlarını kullanırsanız aracın içini köşe bucak temizlersiniz.

Bende ki ürünü ilk çıktığında almıştım hatta arada bataryasını kendim değiştirdim. Halen kullanılabilir vaziyette evde duruyor ama artık pek kullanmıyoruz. Çünkü yerdeki kirleri almak için pek uygun değil. Eğilmek gerekiyor. Bunun için dikey şarjlı bir süpürge aldık.

• celebic kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler, ben tamamen araç için arıyorum , evde kullanmayacağım. Black&decker için emiş gücü ile ilgili memnuniyetsizlik çok , alıp da yüzüm ekşisin istemiyorum .

• quote:

Cevabınız için teşekkürler, ben tamamen araç için arıyorum , evde kullanmayacağım. Black&decker için emiş gücü ile ilgili memnuniyetsizlik çok , alıp da yüzüm ekşisin istemiyorum .

Rica ederim.

Tamamen araç içi temizlik için alacaksanız size tavsiyem önce gidin elinize alıp ürünü bir görüp inceleyin. Çünkü bu ürün çok ufak değil hatta araba için büyük kalabilir ama bunu sizin görüp karar vermeniz lazım. Yoksa çekiş gücü bakımından çoğu iyi markalar bile bunun yanına yaklaşamaz. Dediğim gibi ürünü elinize alıp araç içi için size uygun mu değil mi kontrol edin.

Son anda aklıma geldi. Size bir yol tavsiye edeyim. Ürünü mümkünse Media Markt'tan almaya gayret edin. Niye?

Ürünü aldınız kullanmaya başladınız. Baktınızı ürün istediğiniz gibi çıkmadı, ihtiyaçlarınıza cevap verecek gibi gözükmüyor. Derhal Media Markt'a götürüp şartsız sualsiz iade edebilir paranızın tamamını geri alabilirsiniz. Yalnızca kutuyu yırtmadan açın ve iade edebileceğinizi düşünerek saklayın. Yanlış bilmiyorsam iade süresi 1 ay belki daha da uzundur ama size makine hakkında fikir sahibi olabilmek için 2-3 gün yetecektir.

Not: Sattığı mala, müşterisine sahip çıkan kuruluş uzun vadede başarılı olacaktır. "Satana kadar" diyen zihniyet çökecektir. Örnek Mavi Bilgisayar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 11 Ocak 2015; 12:44:15 >

• quote:

Araç temizliği için ideal diyebilirim, biraz büyükçe olması çok güçlü olan motorundan kaynaklanıyor, küçük olanların çekişi yetersiz, otomobilde hiç zorluk çekmeden kullanıyorum ve memnunum. Satın alırken bu kadar fazla dayanacağını hiç zannetmiyordum, sadece turbo kafa arızalandı, üniversal bir tane alarak hallettim onu da..
  • Motan kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler , 2 hafta önce aldım, 1 kere arabada denedim şimdilik memnunum.

• Bizde 2 yildir kullanıyoruz. Emiş gücü iyi, pili biraz daha kısa dayaniyor. Şimdiye kadar 3 kere turbo başlığı söküp temizledim fakat artik zirilti yapıyor, performansı azaldı gibi. Başka yeni makine çıkmış mi diye bakiym dedim. Fiyatlar çok yuksek. Ayrıca yedek parca fiyatları da çok yüksek. Muadil ne onerirsiniz ? Turbo başlık olayı çok güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: uygar2580

Bizde 2 yildir kullanıyoruz. Emiş gücü iyi, pili biraz daha kısa dayaniyor. Şimdiye kadar 3 kere turbo başlığı söküp temizledim fakat artik zirilti yapıyor, performansı azaldı gibi. Başka yeni makine çıkmış mi diye bakiym dedim. Fiyatlar çok yuksek. Ayrıca yedek parca fiyatları da çok yüksek. Muadil ne onerirsiniz ? Turbo başlık olayı çok güzel.

Hocam elbette kullanıma bağlı ancak eşimi iyi bildiğimden söylüyorum, elinden hiç düşürmez. Buna rağmen 2 seneden daha uzun bir süre kullanıp sonra pilini kendim değiştirdim. Yaklaşık 3 yıldır değişen pille halen kullanmaktayız.

Pil 71.-TL'ye satılıyor, eliniz biraz alet tutuyorsa kendiniz değiştirebilirsiniz. ( Pilin kodu FYP08118 )

http://www.bataryapil.com/index.php?do=catalog/product&pid=3002=&type=list

• 71 tl :) Üstüne biraz daha eklenip yeni makine alınabilir gibi :) Çok yüksek fiyatlar gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uygar2580

71 tl :) Üstüne biraz daha eklenip yeni makine alınabilir gibi :) Çok yüksek fiyatlar gerçekten.

Bu durum her şarjlı el süpürgesi için aynı. Bu sondan kaçış yok.

En azından bunun pili değişebiliyor. Muadillerine göre daha güçlü bir makine olmasa pilini değişme yoluna gitmezdim. Ayrıca almış olduğum bu pil orjinalinden daha dayanıklı çıktı. Neredeyse 3 seneyi devirecek ama henüz batarya kapasitesinde bir düşüş görmedim.
  • Haklısınız. Teşekkürler.
  • Fakir RCT 122 model süpürgem var fakat şarj adaptörüm yok.
    Orjinaline yığınla para vermektense elektrikçiden alma niyetindeyim.
    Ancak elimde adaptör bulunmadığından teknik özellikleri de mevcut değil.
    Elinde RCT 122 veya RCT 144 olan arkadaşlardan şarj adaptörüne ait ekran görüntüsü paylaşan olursa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.