Şimdi Ara

Fakülte/Yüksekokul numarası hangisi oluyor? (Bilen varsa yardım etsin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
12.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birazdan bankaya harcı yatırıcam. Bankadan Fakülte numarası istiyorlarmış. Buna nerden bakabiliriz. Tercih sonucunda yazan numara mı?

4.Atatürk Üniversitesine kayıt yaptıracak adaylar; Katkı payının birinci taksitini fakülte/yüksekokul numaranızı belirterek bulunduğunuz yerdeki Vakıfbank veya, İş Bankası şubelerine yatırabilirsiniz.(ÖSYM’ce yerleştirme işleminden sonra)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enis1024 -- 22 Ağustos 2011; 13:14:39 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fakülte/Yüksekokul Numarası Nedir?

Üniversite öğrencileri için fakülte veya yüksekokul numarası, üniversite kayıt sisteminde öğrencileri tanımlamak için kullanılan benzersiz bir numaradır.

Fakülte Numarası Nedir?

Fakülte numarası, bir üniversitedeki belirli bir fakülteye kayıtlı öğrencilere verilen benzersiz bir tanımlayıcıdır. Öğrencinin o fakültedeki kayıt durumunu, ders seçimlerini ve diğer akademik bilgilerini takip etmek için kullanılır.

Yüksekokul Numarası Nedir?

Yüksekokul numarası, bir üniversitedeki belirli bir yüksekokula kayıtlı öğrencilere verilen benzersiz bir tanımlayıcıdır. Fakülte numarası ile benzer şekilde, öğrencinin o yüksekokuldaki kayıt durumunu, ders seçimlerini ve diğer akademik bilgilerini takip etmek için kullanılır.

Fakülte/Yüksekokul Numarasını Nasıl Öğrenebilirsin?

Fakülte veya yüksekokul numaranı öğrenmek için şu adımları takip edebilirsin:

• Üniversitenin öğrenci bilgi sistemine giriş yap.
    • "Öğrenci Bilgileri" veya "Kayıt Bilgileri" sekmesine git.
    • Fakülte/Yüksekokul numaranın listelendiği yeri bul.

Fakülte/Yüksekokul numaranı ayrıca öğrenci kimlik kartından veya üniversitenin sana gönderdiği kayıt belgelerinden de öğrenebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kimse bilmiyor mu? Okulu arıyorum telefonu da açmıyorlar.
  • dostum harçlar hemen mi yatıyor?biraz alakasız oldu ama hemde up'lamış olalım
  • Bende yatıracaktım ama okuduğum bir yoruma göre 4 Eylül 'den itibaren yatacak ücretlerin belirlenmesiyle beraber yatırılmaya başlanacakmış.

Bilen bir arkadaş teyit ederse iyi olur...
  • https://nokta.atauni.edu.tr/noktaerzurum/NoktaNewDesign.aspx?Hata=
    linkten sol tarafta öğrenci numara öğrenme var TC numaranız ile giriş yapınız büyük ihtimal çıkması lazım.

Ayrıca Bakanlar Kurulu yeni harç ücretlerini açıklamadı sanırım, acele etmeyiniz parayı yatırmak için. Artık zaten ATM lerden bile yatırıldığı için çoğu üniv. harcı sorun olacağını sanmıyorum. Eksik veya fazla öderseniz sonrasında bi daha uğraşmak zorunda kalırsınız. Okulunuzun internet sitesini takip ediniz, harç ücretleri kesinleşince orada yayınlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytacikinci -- 22 Ağustos 2011; 18:33:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aytacikinci

https://nokta.atauni.edu.tr/noktaerzurum/NoktaNewDesign.aspx?Hata=
    linkten sol tarafta öğrenci numara öğrenme var TC numaranız ile giriş yapınız büyük ihtimal çıkması lazım.

Ayrıca Bakanlar Kurulu yeni harç ücretlerini açıklamadı sanırım, acele etmeyiniz parayı yatırmak için. Artık zaten ATM lerden bile yatırıldığı için çoğu üniv. harcı sorun olacağını sanmıyorum. Eksik veya fazla öderseniz sonrasında bi daha uğraşmak zorunda kalırsınız. Okulunuzun internet sitesini takip ediniz, harç ücretleri kesinleşince orada yayınlanır.

Çarşıya çıkmışken yatırayım demiştim. Zaten sitedeki harç ücretleri de eski tarihliymiş yatırmadan geldim. Link için teşekkürler. Kayıda yakın açıklarlar heralde ücretleri? Gitmeden yatıralım kayıt zamanı yığılma olur.

• Bizim okulun kayıtları 5. de başlıyor. Bayram haftası bankalar kapalı olacağından 5-9 Eylül tarihleri arasında bankalar full dolu olur.

Bu yüzden ben açıklanır açıklanmaz yatırmayı düşünüyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.