Şimdi Ara

Fakülteye Girilen Puanın Önemi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam dh ahali kafamı bir soru kurcaladı sormak istedim.Atıyorum bir üniversitenin x bölümüne sonuncu olarak girmeyi başardım.Mesela 1. olan 470 ile girdi, ben 440 ile.Bu puan sonraki aşamalarda karşıma çıkacak mı yoksa oks'de olduğu gibi sondan girsem de baştan girsem de puan anlamında diğer kişilerle eşit olarak mı öğrenime başlayacağım?

• İlginç bir soru.

Üniversitelilerden bilgi alsak iyi olur tabii; ama benim düşünceme göre koskoca üniversite, liseler gibi sınıf ayrımı yapmaz bu konuda.
  • öyle bir şey tabii ki yok arkadaşlar.
  • yıldız teknikte sanırım(itüde olabilir tam hatırlamıyorum) okul numaranda mesela 80. girdiysen 80 geçiomuş içinde 90 ise 90 gibi bide giriş yılında numaraya yansıyomuş diye duydum emin değilim bi hocamız sölemisti. mesela vize sonuçları asılınca numara sırasına göreymis panolara çarşaf gibi asıyolar demisti numarısı küçük olanlar yukarıdaymış sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djefecan -- 21 Temmuz 2010; 20:56:27 >
  • hiç bir önemi yok.
    kimse sallamaz.
    ilk aylarda sen kacla girdin ben kacla girdim olur.
    taaki 1. vizeye 1 ay kalana kadar.

hatta dahada kötüsü, adam eger cok yuksek puanla girdiyse asagılanır cogu yerde.
    bak bak o kadar puanla suralara gircekken buraya gelmiş diye.
  • Kim takar ya kaçıncı girmişin kaç puanla girmişin diye.
    Benim gibi fakülteye yetecek puanla myo'ya girersen sorun olur.Neden 2 yıllık seçtiğimi ne üniversite hocalarına ne de sınıftakilere bir türlü anlatamadım.4 yıllık iş imkanı açısından fakir bir bölüme gideceğime 2 yıllık aranan bir bölüm seçtim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.