Şimdi Ara

Falcao (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ManU satılık listesine koydu benle beraber 4takım real madrid liverpool roma ve schalke teklif yaptı reale gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum erman kılıç derim dalga geçiyorum sanarsın bişey demiyom o yüzden. Benim türkiyede aldığım tek takım bjk olduğu için bjkye gelebilecek doğal olarak hem türk hem en iyi sol açık erman oluYor. Eğer oyun çok ilerlemediyse maloudayı öneririm çok makul bi ücrete alıp bi iki sezon oynatır emekli edersin. Tabi eğer alabiliyosan hazard bambaşkadır

• quote:

Orijinalden alıntı: moussa sow 7

Kagawayı reale kaptırdım :( önerebilceğin sol açık oyuncusu varmı fenere gelebilcek tarzda podolski satılıkta onu alıyım diycem fakat o da kanatlarda pek iyi değil forvette iyi

Regenlere bak, ben Barça altyapısından yeni Messiyi almıştım.
  • Ben almazdım 2-3 sene sonra 30 olacak ve aldigin paranin ceyregine satamicaksin

• benım oyunda ilk sezonda bısey yapamıyor ama bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

2. senede Şampiyonlar Ligini nasıl adlınız merak ettim. 5 senedir Şampiyonlar Liginde gruplardan çıkıyorum, aptal oyun takımın reputationını hiç arttırmıyor. Genie Scouttan bakıyorum reputation hala 7250. Oyunun başlangıcındaki Fenerbahçe ile 5 yılda ŞL'de 2 çeyrek final, 2 2. tur, 1 yarı final görmüş Fenerbahçenin aynı saygınlıkta olması normal mi sizce?
    Dolayısıyla gelecek yıldızlar değişmiyor, ben de regen topluyorum. Regenleri de adam etmek 2 yıl alıyor en az. Siz nasıl aldınz Şampiyonlar Ligini?

Hocam yıllardır FM'yi korsan ve hileli oynuyordum, başka menajer ekleyip örneğin R.Madrid'den 80Milyon€'ya Bienvenu'yü alıyordum filan, bu sene vazgeçtim bu huyumdan. İlk sezonumda FenerBahçe'ye hiç transfer yapmıyordum, devre arasında Großkreutz'u önerdiler hemen aldım. Sadece bu transferler ligi 1. bitirdim, şampiyonlar liginde Final oynadım M.City'e finalde 6-3 yenildim. Yarıfinalde Bayern'i, çeyrek finalde Valencia'yı geçtim diye hatırlıyorum ancak ardından istifa ettim kulüpten Montpellier'e filan gittim. Final oynamama rağmen kulübün yıldız seviyesi artmadı herhalde, ben yokken Skibbe iki kişiyi transfer etmiş Montpellierden sonra United'ı 1sezon çalıştırdım kriz geçirdim yinede Şampiyonlar Ligini kazandım ardından Fenerbahce'ye döndüm ancak yabancı sınırı 5'e düşmüş kimseyi oynatamıyorum Nicolas Cardozo diye birini aldım 5maçta 12gol attı namussuz :D Yani birazda kendi oyunumdan bahsettim ancak oyunda kupa kazanmadan seviye atlamıyor sanırım, çünkü ben Fenerbahçe ile Final oynadım menajer düzeyim Kıtasal'da kaldı, ardından Montpellier'i aldığımda ligde 17.lerdi, 4.yaptım ve Fransa Kupası'nı kazandım tekrar artmadı, Manchester United ile Şampiyonlar Ligini kazanınca Dünya Çapında oldum. Biraz dengesizlik var, ancak benim en büyük sorunum o kadar sene FM oynadım hiç UEFA kupası kazanamadım hep Şampiyonlar Ligine gidiyorum gruptan en kötü 2.çıkıyorum bir ara bilerek UEFA'ya gitmek için maç kaybedip gideceğim ancak bazen saçmalık oluyor Barcelona-Real Madrid UEFA'da oluyor filan..

• Beyler bende mi bir gariplik var ? Şampiyonlar Liginde tek transfer ile (Kevin Großkreutz) final oynadım finalde Manchester City'e 6-3 kaybettim, bir sonraki sezon 28 veya 30m bütçe verdiler Falcao'nun normal değeri 30 civarında yanlış hatırlamıyorsam, teklif yapsam 65Milyon € dan aşağı kabul etmiyorlar, ardından ben oyuncu satmak istesem 10m €değerinde mesela, 10milyonun 3 milyonunu nakit 7milyonunu 24ay taksitle ödüyorlar parada kazanamıyorum kolay kolay başarı kazanmadan, zaten Falcao'yu alacak kadar para yaptığımdaysa Falcao A.Madrid'den Juventus'a filan transfer oluyor yaşı 29-30'u buluyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.