Şimdi Ara

Falcao

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar fenerbahçe ile oynuyorum ikinci sezon şampiyonlar ligini aldım 32m transfer bütçesi verdiler.Falcao atleticoda mutsuz ve satılık listesinde 20m peşin 20m taksit kabul edildi ama falcao haftalık 120bin istiyor bu fiyat normalmi fenerbahçe düşük takım olduğundan mı fazla para istiyor ? Ve garip bi soru olucak ama falcao verdiğim paraya değermi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moussa sow 7 -- 3 Şubat 2013; 22:27:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Falcao özellikleri yi olmasına rağmen hiç bir işe yaramıyor. Cok dandik yapmışlar oyuncuyu ne pozisyonda oynattıysam verim alamadım
  • Sowuda sattım forvet lazım falcaoyu almakta kararsız kaldım peki önerebilceğin başka forvet varmı 4-2-3-1 de oynayabilcek

• Agüero, Alexandre Lacazette(lyon), wellbeck(man utd) , Olivier Giroud(arsenal), Tevez, Stéphane Sessègnon (sunderland forvet olmasa bile izlemek keyif verici topa vurusları bile bi acayip) aklıma gelenelr bunlar şuan.

+ demba ba, cisse(newcastle), baba(sevilla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbiwa -- 3 Şubat 2013; 23:19:52 >
  • Sisteminize uyar mi bilmem ama Llorente cok ise yariyor

• Ben Man.City kariyerimde 2.sezon başı Falcao'yu getirdim.Ligde 37 gol attı vicdansız. 2 forvetli sistemde yanına pırpır diye tabi ettiğimiz Aguero gibi birini koyunca iyi iş yapıyor. + olarak bende Ba ve Cisse'yi öneririm her maç bana sallıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modric > xavi + iniesta
    3 yıl önce açıldı
    Suarez > Lewandowski
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesnilikle her paraya değer Falcao bu hemde 3. sezon fenerbahceye daha ne ıstıyosun kesınlıkle almaılısın tam bır comple forvet fırsatcıdada akar ya aslında rol bıle vermene gerek yok herturlu oynar
  • quote:

Orijinalden alıntı: moussa sow 7

Arkadaşlar fenerbahçe ile oynuyorum ikinci sezon şampiyonlar ligini aldım 32m transfer bütçesi verdiler.Falcao atleticoda mutsuz ve satılık listesinde 20m peşin 20m taksit kabul edildi ama falcao haftalık 120bin istiyor bu fiyat normalmi fenerbahçe düşük takım olduğundan mı fazla para istiyor ? Ve garip bi soru olucak ama falcao verdiğim paraya değermi ?

Kanatlarınızın orta becerileri yüksekse Llorente adam kafa ayak ne varsa yazıyor falcaoda oyunda çok üst düzey değil ama wilfredi satarsa vitesse hemen alın.
  • Bende 37 Maçta 42 attı
  • Bence her türlü iş yapar falcao al

• 2. senede Şampiyonlar Ligini nasıl adlınız merak ettim. 5 senedir Şampiyonlar Liginde gruplardan çıkıyorum, aptal oyun takımın reputationını hiç arttırmıyor. Genie Scouttan bakıyorum reputation hala 7250. Oyunun başlangıcındaki Fenerbahçe ile 5 yılda ŞL'de 2 çeyrek final, 2 2. tur, 1 yarı final görmüş Fenerbahçenin aynı saygınlıkta olması normal mi sizce?
    Dolayısıyla gelecek yıldızlar değişmiyor, ben de regen topluyorum. Regenleri de adam etmek 2 yıl alıyor en az. Siz nasıl aldınz Şampiyonlar Ligini?
  • Çeyrek finalde marsilya ile karşılaştım rahat geçtim yarı finalde barcelona ile oynadım ilk maç 3-0 kazandım ikinci maç 4-1kaybettim finalde bayern munihi uzatmalarda 2-1yendim benim taktiğim deplasmanlarda kontra oynuyorum içeride rakibim barça bile olsa hücum ağırlıklı oynuyorum

• quote:

Çeyrek finalde marsilya ile karşılaştım rahat geçtim yarı finalde barcelona ile oynadım ilk maç 3-0 kazandım ikinci maç 4-1kaybettim finalde bayern munihi uzatmalarda 2-1yendim benim taktiğim deplasmanlarda kontra oynuyorum içeride rakibim barça bile olsa hücum ağırlıklı oynuyorum

oha nasıl barçayı 3-0 yendin

• Atletico ile oynuyorum Falcao şuanda Gol kralı 2. sezondayım ligde henüz 23. maçta 53 gol atmış durumda o yüzden al derim bana 70 m teklif geldi satmadım Fener kariyerimde alamamıştım bi türlü
  • Falcao yu al dostum içinde ukte kalmasın yarın öbür gün baktığında anlarsın büyük iş yaptığını. Bi de falcao yu poacher dışında rolde oynatma ağlar. Falcao komple forvet falan değildir resmen poacherın sözlük anlamıdır. ben olsam tek santrafor oynatıp kanatları güçlü tutarım. Ortaları da havadan oynarım. Malum falcao

• Falcaoyu aldım dün 21maçta 41gol attı :D her maç sallıyo :D 4-4-2de yanında carlos fierroyu koydum öylemi daha başarılı olur sizce yoksa 4-3-2-1de kanatlarda gökhan töre ve caner (türk sınırından mecbur) var forvet arkasınada kagawayla pazarlık yapıyorum ona göre alıcam çabuk yardım ederseniz sevinirim:D

• quote:

Falcaoyu aldım dün 21maçta 41gol attı :D her maç sallıyo :D 4-4-2de yanında carlos fierroyu koydum öylemi daha başarılı olur sizce yoksa 4-3-2-1de kanatlarda gökhan töre ve caner (türk sınırından mecbur) var forvet arkasınada kagawayla pazarlık yapıyorum ona göre alıcam çabuk yardım ederseniz sevinirim:D

Oyunun kanat zafiyeti var. Kanattan ataklar çok etkili oluyor. Bi nevi bug diyebiliriz. Kullanıp kullanmamak sana kalmış

• Kagawayı reale kaptırdım :( önerebilceğin sol açık oyuncusu varmı fenere gelebilcek tarzda podolski satılıkta onu alıyım diycem fakat o da kanatlarda pek iyi değil forvette iyi

• quote:

Kagawayı reale kaptırdım :( önerebilceğin sol açık oyuncusu varmı fenere gelebilcek tarzda podolski satılıkta onu alıyım diycem fakat o da kanatlarda pek iyi değil forvette iyi

Ben tam 6 farklı oyunda Kagawa'nın hiç bir şey yapamayıp 2 sene sonra satıldığını gördüm.
    Bende mi gariplik var? Oyun acayip hakikaten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.