Şimdi Ara

FALCILIK FAL BAKMA CİDDİ KONU!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler öncelikle konu benim için çok önemli gelecegime yön verebilir lütfen dalga geçmeden cevap verin.

Dün arkadaşlarla kafede otururken kızlar fal kapatmıştı bende dalgasına ben bakim sana dedim oda tamam dedi hislerim filan kuvvetlidir fal bakanları fln dinlerim sürekli. İşte rutin şeyler söyledim o arada o kafenin falcısı beni dinliyormuş arkadan sonra beni yanına çağırdı başka birinin falına beraber bakalım dedi tamam dedim geçtik başka bir müşteriye bana ne gördügünü söyle dedi bende dalgasına takılıyorum hala işte mayıs ayının sonuna kadar sizin sevgilinizle gidişatınızı belirlicek iyi veya kötü bir haber alacaksın dedim kadın güldü bende yerin dibine girdim herhalde foyamız ortaya çıktı dedim. Sonra kartlar vardı ordan tarot kartları onlardan bir tane çekmesini istedi müşteriden müşteri çekti anlamını bana sordu böyle güneş vardı arkada bir adam yürüyor gibiydi bende ilişkinde dikkatlı ol adımlarına dikkat et verecegin kararlar çok önemli dedim sanırım onu tutturdum sonra kadın gel seni biriyle tanıştıracagım dedi bende diğer falcı biriyle tanıştıracak işi öğrenmem için yardımcı olacak filan sandım yolda yürürken işe başlamak istermisin 5000 lira maaş fln konuşuoyrdu kadın ben hala dalgasına takılıyorum evet olabilir filan dedim kadın götürdü beni patronla tanıştırdı işte yeni falcımız filan dedi kadına sordu nasıl iyi mi benim söylediklerimin aynısını söyledi dedi bayağı iyi tarottanda anlıyor dedi adam adımı yaşımı filan sordu numaramı istedi eşşeklik ettim numaramı verdim şimdi çok pişmanım sonra haziranda işe başlıcaksın dedi tamam abi dedim. geçtim geri masamıza sonra kalkarken adam beni durdurdu işin var mı diye sordu sanırım fal filan baktıracaktı foyam ortaya çıkmasın diye evet abi arkadaşlar bekliyor dedim kaçtım sonra hesapta sıkıntı olursa yanıma gel filan dedi yani adamlar gayet ciddi foyamı ortaya çıkarmadan şu tarot ve kahve falını öğrenmem lazım

bu işi yapan bilgisi olan tarot kartlarından anlayan arkadaşlar varsa bana nerden başlıyabilecegim hakkında biraz yardım edebilirler umarım.

• yukarı
  • Oldukça detaylı bilgi var bakın isterseniz.http://www.gnoxis.com/f259/tarot.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cortez01

Oldukça detaylı bilgi var bakın isterseniz.http://www.gnoxis.com/f259/tarot.html

Çok sağol hemen bakıyorum
  • Sence bu tür kahve içilen mekanlardaki kişiler, gerçekten de tarot veya kahve falına bakıyor mu? Hepsi sallıyor, sadece birkaç kişi duydum arkadaşlarımdan gerçekten onlar çok iyilermiş. Bence sen fal bakmaya değil de, müşterilere foyanı belli etmemeyi ve onların ağzından laf çalıp, onları etkilemeyi öğren. Ayrıca 5000TL eğer ki verecekler se bol keseden para kazanırsın.
  • Evet bende öyle düşünüyorum ağzım iyi laf yapar mekan sağlam adamlar iyi para kazanıyor yalnız yinede biraz deneyim lazım bu işi yapan kişilerden biraz bilgi alacagım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.