Şimdi Ara

Falcıya gittim... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
119.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bende gidicem ancak kötü birşey söylemesinden çok korkuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rec0VeRy

Adamın hileci olup olmadığını öğrenmek için ağzına vur 2 tane niye vuruon derse bu kadar şeyi bilionda yiceğin dayağı mı bilemedn de ! :D

Yalan bunlar ah bi kuran okusanız biraz

Doğrudur, o da senin görüşün.
    Kadının bunca şeyi nasıl bildiğini ben açıklayamam. Sizden şüphe etmenizi istemediğin tek şey benim yukarıda yazdıklarımıdır.
  • ya aga yerini söölesende bide biz faydalansak ?
  • kesin bi akrabası falcı onun reklamını yapıyo.şaka şaka ne demişler fala inanma falsız kalma
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rec0VeRy

Yalan bunlar ah bi kuran okusanız biraz

Dinde yazıyorki ; Geleceği Görmek Allahtan Başka Kimseye Nasip olmayan Bir özelliktir . Sonuç olarak falcı cinci bunlar yalan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scorpion28

quote:

Orjinalden alıntı: ToorJi

ne zaman milli olacam diye soracam

haha falıcıya gideceğine keraneye git direk milli olursun zaten sormaya ne hacet

• İnanmıyorum böyle şeylere.

Senin falcıya gideceğini birileri biliyor muydu senden başka? Ya onlar, falcıyla gizli bir plan hazırlamış olmasınlar? (Seneler önce Yasemince'de vardı.)

Bu kadın her şeyi biliyorsa ve bu özelliği ünlenmişse o ün çevresiyle sınırlı kalmaz, kısa zamanda çabuk yayılırdı. Bulgaristanlı kahin gibi.
  • Sadece enteresan diyorum. Ama sen o kadının dediklerini unut sürekli kafana takılmasın, zaten fal dinimizce neden yasak sanıyorsunuz. Falda çıkanlar doğru olabilir ama insanları saptırıyor. Bu yüzden sen hayatını normal bir şekilde her zamanki gibi sürdür.Herşeyi zamana bırak.Ve falcının dediklerini aklından silmeye bak.Hatırlama onun dediklerini. Yoksa sonu iyi olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Argolos

Bir seans 10 lira beyler. İki seans 20 lira verdim.

ulen bak sen şu falcılara bidee seans usulü çalışyıorlar
  • FAKE
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRo-34

Sadece enteresan diyorum. Ama sen o kadının dediklerini unut sürekli kafana takılmasın, zaten fal dinimizce neden yasak sanıyorsunuz. Falda çıkanlar doğru olabilir ama insanları saptırıyor. Bu yüzden sen hayatını normal bir şekilde her zamanki gibi sürdür.Herşeyi zamana bırak.Ve falcının dediklerini aklından silmeye bak.Hatırlama onun dediklerini. Yoksa sonu iyi olmaz.

Aynen hocam.. Kafamı çok kurcalıyo kız arkadaşımla ilgili söyledikleri. Unutmaya çalışıyorum ancak nasıl bildi o kadar şeyi. Hoş bir şey değil, tavsiye etmiyorum.
  • bak falcıya senden önce giren kız senin adını falan kadına söylemiş olmasın bi ara forumda bi ahlak polisimi ne vardı basıyodu falan noldu o yaw bak birden aklıma geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: melihyildiz

bak falcıya senden önce giren kız senin adını falan kadına söylemiş olmasın bi ara forumda bi ahlak polisimi ne vardı basıyodu falan noldu o yaw bak birden aklıma geldi

Benden önce giren kız zaten en büyük dumura uğrayan zaten.
    Adam başı 20 lira verdi herkes, bu işin şakası mı olur

• Sallama yeteneği iyiymiş o zaman hocam.Normalde büyüdür faldır boş işler bunlar
  • bütün falcılar saçmalıyor demek doğru olmaz. aralarında şarlatanları olduğu gibi, gerçekten cinlerle iletişim kuranları da var. bence gerçekten gelecekten haber verebiliyorlar çünkü cinlerle insanların zaman kavramı farklı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eblek

bütün falcılar saçmalıyor demek doğru olmaz. aralarında şarlatanları olduğu gibi, gerçekten cinlerle iletişim kuranları da var. bence gerçekten gelecekten haber verebiliyorlar çünkü cinlerle insanların zaman kavramı farklı.

Sen bu kanıya nasıl vardın? Bunları sana onlar ispatladılar mı, nasıl yapabildiler?

Kutsal kitapların güncellenmesi gerekir o zaman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

quote:

bütün falcılar saçmalıyor demek doğru olmaz. aralarında şarlatanları olduğu gibi, gerçekten cinlerle iletişim kuranları da var. bence gerçekten gelecekten haber verebiliyorlar çünkü cinlerle insanların zaman kavramı farklı.

Sen bu kanıya nasıl vardın? Bunları sana onlar ispatladılar mı, nasıl yapabildiler?

gelecegi görmek Peygamberlere bile nasip olmaz : Allahtan başka Kimseye ...

• quote:

Orjinalden alıntı: Ryu.

quote:

quote:

gelecegi görmek Peygamberlere bile nasip olmaz : Allahtan başka Kimseye ...

Zaten idda ettikleri şey geleceği görenin kendileri oldukları değildir. Gelecekten haber getiren varlıklarla iletişime geçebiliyo bu insanlar. Cinler gibi ki cinlerin zaten var oldukları ve bir boyut farkının olduğu da Kuan da da belirtilen bir şey..

• quote:

quote:

şimdi tekrar baktım da zaten arkadaşın dikkat çektiği şey şu an olanlar(büyü, kız meseleleri, okul falan). millet nedense geleceğe odaklanmış birden. ben de dikkatsizlikle gelecek dedim, şunu diyecektim: falcılar cinlerle konuşarak şimdiki zamandan haberdar edebilirler bence.
    geleceğin hakkında kehanette bulunmaları senin şimdiki bilgilerini elde ettikten sonra kendi tahminleri olabilir ve zaten doğru çıktığını da duymadım şimdiye kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eblek -- 29 Aralık 2008; 22:48:03 >

• quote:

quote:

quote:

şimdi tekrar baktım da zaten arkadaşın dikkat çektiği şey şu an olanlar(büyü, kız meseleleri, okul falan). millet nedense geleceğe odaklanmış birden. ben de dikkatsizlikle gelecek dedim, şunu diyecektim: falcılar cinlerle konuşarak şimdiki zamandan haberdar edebilirler bence.
    geleceğin hakkında kehanette bulunmaları senin şimdiki bilgilerini elde ettikten sonra kendi tahminleri olabilir ve zaten doğru çıktığını da duymadım şimdiye kadar.

+1

gelecekten haber vermesi saçma da şimdiki zamandan bilgileri sana söylemesi cin işi gibi duruyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.