Şimdi Ara

Falcon BMS için joystick

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben çok uzun süredir sim ile ilgileniyorum öncelikle FSX ile başladım hala devam etmeme rağmen son 7 aydır falcon BMS ile uğraşıyorum ve baya aşama kat ettim yani toplam olarak 5 sene oldu sim işine gireli.

Şimdi gelelim soruma uzun süredir logitech extreme 3D pro ile uçuyorum ama artık baya eskidi ve yeni bir joystick almaya karar verdir saitek x52 pro ile normal x52 arasında kaldım fakat x5 pro''yu Türkiye'de bulamadım eskiden gold'da satılıyordu şimdi orda da yok acaba x52 nerede bulunur eğer onu bulamazsam x52 ile pro arasındaki farklar nedir çünkü ikisi arasında ciddi bir fiyat farkı var. Fikirlerinizi ve yardımlarinızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_North_Face -- 21 Kasım 2012; 16:59:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç yok mu Falcon'cu ya da fikir verebilecek başka bir arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_North_Face -- 22 Kasım 2012; 17:08:24 >
  • x-52pro yurt dışı 250tl gibi , best buy veya amazonda. tanıdık varsa öyle aldırın. aralarında çok fark yoktur. türkiyede 500tl civarı, iki kat fark var. bütçe yeterse x-65, trusmaster hotas wartog veya hotas coughar çok daha iyidir. hotas cougar zaten f-16 joystickidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

x-52pro yurt dışı 250tl gibi , best buy veya amazonda. tanıdık varsa öyle aldırın. aralarında çok fark yoktur. türkiyede 500tl civarı, iki kat fark var. bütçe yeterse x-65, trusmaster hotas wartog veya hotas coughar çok daha iyidir. hotas cougar zaten f-16 joystickidir.

Hotas cougar biraz eski kalmadı mi birde saitek için nova ilgisayar var ama cougar'ın burda tedarikçisi var mi hani dısşarda alsam bile garanti amaçlı.

• saitek cyborg çok güzel yurt dışında görmüştüm ama pahalı burda. çok kalite.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nintendo switch çip lazım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.