Şimdi Ara

Hori Fighting Stick 3 Arcade Stick PS3 ve PC Uyumlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Bir dövüş oyunu tutkunu olarak kullandığım arcade stick'imi maddi sebeplerle satışa çıkarıyorum. Kolla beraber Super Street Fighter 4, Mortal Kombat 9, Marvel vs Capcom 3 ve Tekken 6 oyunları oynanmıştır ve hepsiyle de performansı gayet iyi durumdadır. Kutusu içeriği herşeyiyle birlikte gönderiyorum.

Ürün hem PS3 hem de PC uyumludur, PC'de de Street Fighter 4 oynamıştım bu kolla bir süre.

Son olarak ürünün tek kusuru X tuşu bazen tutukluk yapıyor ama dediğim gibi arıza değil çünkü hem bazen oluyor hem de oynamaya pek bir etkisi olmuyor.

Türkiye'de bu kolu artık bulmanız gerçekten zor, üst düzey Madcatz gibi kollara parası yetmeyenler bu fiyata bu kolu kaçırmasın diyorum.

Fiyat olarak 70TL istiyorum.

Sorularınız için mesaj atabilirsiniz.

Hori Fighting Stick 3 Arcade Stick PS3 ve PC Uyumlu

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 27 Haziran 2011; 19:25:14 >

• arkadaşım bu site üzerinden tutukluk yapmıyanını 50 tl ye aldı biraz fazla fiyat bence:)
  • 50tl hori? O başka sticktir.
  • Pm gonderildi
  • Hori Fighting Stick 3 için oldukça güzel bir teklif. X tuşu 2 dakikalık bir işlemle daha az kullandığınız R yada L tuşlarından birisi ile değiştirilebilir.

Hayırlı satışlar
  • PM cevaplandı.

@orochi-x teşekkürler.
  • takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum mesaj attım geçen, cevap bekliyorum.
  • Ürün kazegami1 arkadaşımıza satılmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.