Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Arızalı Playstation 4 PRO 1 TB - CUH-7116B Modeli Satın Al 26 Ağustos 2024 21:09 1 1 Arızalı Playstation 4 PRO 1 TB - CUH-7116B Modeli Cihaz açılış ekranında sistem yüklemesi istiyor (verdiği hatayı görsellerde görebilirsiniz). Bellekten yükleme yapmayı ben beceremedim ama safe mode üzerinden networkten yüklettiğimde kurulum tamamlandığı halde yine de aynı ekrana dönüyor.Aniden kapanma yüzünden bu hale geldi. Arızası nedir veya yapılabilir mi bilmiyorum. Ani kapanma sonrası donanımsal bir arıza olmuş olabilir. Zaten PS5 almayı düşünüyordum servisiyle falan uğraşmak istemiyorum. Yaptırıp kullanmayı deneyebilir veya parçalarını yedek parça olarak kullanabilirsiniz. Uğraşmak istemediğimden geri iade almayı düşünmüyorum, bunu bilerek satın alın.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Arızalı Playstation 4 PRO 1 TB - CUH-7116B Modeli Satılık PS3 Oyunları DVD Satışı Arşivden Satılık PS3-PS4 Oyunları - (SON İKİ OYUN)
ignatius kullanıcısına yanıt Hocam cihaz satıldı güncellemeyi unutmuşum. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Arızalı Playstation 4 PRO 1 TB - CUH-7116B Modeli Satılık PS3 Oyunları DVD Satışı Arşivden Satılık PS3-PS4 Oyunları - (SON İKİ OYUN)