Şimdi Ara

[SATILDI] SATILIK PS4 PRO 1TB CUH7016B + 2 DUALSHOCK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [SATILDI] SATILIK PS4 PRO 1TB CUH7016B + 2 DUALSHOCK

Sadece kendi kişisel kullandığım ve ilk sahibi olduğum PS4 PRO cihazını satıyorum. Cihazın hiçbir sorunu yoktur. Daha çok PS4 exclusive oyunları oynayıp bitirdiğim için satma kararı aldım. Cihaz hiç açılmamıştır; HDD Değişimi yapılmamıştır; korsan, cfw hiçbir işlem yapılmamıştır. Son yazılım güncellemesi yapılmıştır. Versiyon sormayınız.

Yanında verilecekler;

- Kutusu (Kozmetik olarak resimden göreceğiniz üzere yeğenim markerlarla kafasına göre arka kısmını boyamış. Kutu içeriği kitapçığı faturasına kadar tamdır.)

- HDMI Kablo

- Şarj İçin USB Kablo

- 2 Dualshock (Cihazın kutu yanında gelen siyah dualshock analog kısmında sorun olduğu için onu dahil etmedim. Alıcı isterse siyah dualshock'u da verebilirim belki pili veya diğer butonları kullanırım diye saklamıştım.)

- Yanında PSN Hesabı verilmeyecektir.

Alacak kişiye çalışırken videosunu whatsapp üzerinden atabilirim. İstanbul içi elden teslim; nakit.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 5000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Merhaba,

PSN hesabı verilmediği zaman alacak olan kişi herhangi bir sorun yaşamadan, sıfırdan hesap alabilir mi ?

Teşekkürler.

• frodosensei kullanıcısına yanıt

Evet alabilir. Ben cihazı teslim etmeden önce "primary device" olarak "deactivate" edeceğim. Şu anda siz herhangi bir playstation almadan sitesinden playstation hesabı açıp psnplus 3 aylık veya başka oyunları alabilirsiniz. Hatta sitesinden girip aylık verilen bedava oyunları şimdiden kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bazı ilanlarda birkaç oyun ile beraber psn hesabı da verildiği için bunu yazma gereği duydum.

• Fiyat Güncellenmiştir. 5500 --> 5000 TL .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILDI // PS4 500GB Slim
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.