Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK Genshin Impact AR59 29 Adet 90 LVL Hero Satın Al 12 Mayıs 2022 19:54 1 1 SATILIK Genshin Impact AR59 29 Adet 90 LVL Hero Merhaba, Oyuna geri döndüğüm için detaylı açıklamaları sildim. AR60'a doğru ilerleyip tüm karakterleri (31 Karakter olmuş olacak) 90 LVL full set haline getirmeye çalışıyorum. Alacağınız zaman tüm hangout ve story questler yapılmış olacak. Eğer olurda bu konuyu görüp almak isterseniz güncel bilgiler ve fiyat teklifi için konuya mesaj bırakıp bana DM atınız. Fiyat temsilidir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 9999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK Genshin Impact AR59 29 Adet 90 LVL Hero [SATILDI] SATILIK PS4 PRO 1TB CUH7016B + 2 DUALSHOCK [SATILDI] Wii U 32GB Premium Pack [SATILDI] New Nintendo 3DS XL