Şimdi Ara

Falken AS210 Dört Mevsim Lastik (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
18
Favori
92.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Crossclimateleri 60.000km kullandım ; )
    10.000 i bütçemden dolayı zorlama oldu brz ama 50.000km de kısa ömür değil bence ; )
    As210 o kadar gideceğini sanmam ama f/p lastiği bence as210 muadillerinin yarı parası

Evet 4 ayrı hesap
    17.50 - 20.00 arası hesaplar
    Sorun çıkmıyor yolladı firma
    Mağazaya telefon açtım aynı ilçedeyiz gelim 465 den ver dedim vermedi bana iyilik yapmış oldu 433 e geldi ; )

60 balans montaj - 50 rot

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sileustun S kullanıcısına yanıt
    Kazasız belasız kullanın hocam.

Hayırlısı bakalım ben de alıcam galiba linkteki ürünü...

• 225 45 17 ebatları neden yok. Burda bile şanssızlığım var.

• AS210 FALKEN 225 60R17 taktırdım ben de.. uretim 2019.. 4 lastik 2.400 tl ye geldi. Siboplar değişti balans yapıldı. Araç kia sportage. Lastikde kâr işareti de mevcut. F/P olarak bence en iyi secim oldu. Kazasız surusler herkese..

• kubilayturk K kullanıcısına yanıt
    Bende bu aralar bu lastiği almayı düşünüyorum. Siz nereden aldınız. İnternettenmi bayidenmi. Gürültü , yakıt , tutunma vs konularında ilk intibası nasıl.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bridgestone bayisinden aldım (kartal sanayideki) Sadece 150 km yaptım şuana kadar. Gayet memnunum ama önceki lastikler aşırı sertlesmisti belki o nedenle sessiz ve rahat geldi bana. Şimdiden bisi söylemek doğru olmaz.

• Selamlar. Şikayet var da Falken lastikleri için genel olarak rot-balans sorunu olduğundan muzdariplermiş. Falken as210 da rot-balans sorunu var mı? Birde crosclimate 1800 küsür falken as210 1200 civarı fiyatları var. bugünün şartlarında hangisini tercih etmeliyim?
  • trimmm kullanıcısına yanıt
    Bende bakmıştım o şikayetlere. Balans soruna ilişkin şikayetler hep yaz lastiği içindi diye hatırlıyorum. As210 la ilgili balans şikayeti göremedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademtari

Muhtemelen farklı ebatlarda genişliğe bağlı olarak farklı sürtünme katsayılarından kaynaklanan bir durumdur. Ama başta da yazdığım gibi, henüz belirgin bir fark göremedim. Bu arada yeni lastikleriniz de hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın...

Alıntıları Göster
    195/55R1687VCB69Lastik Etiketi

Güncel olan etiket bu şekilde e'den c ye nasıl geçmiş anlamadım teknoloji gelişti demek ki etiket oyunu mu yapıyorlar.

• Bende as210 almak istiyordum fakat bayilere sorduğumda ellerinde olmadıpı söylediler. Üretimi devam etmeyecekmiş sanırım. Bende o yüzden pt535 aldim

• c elysee exclusive için 195 55 16 ebatında hepsiburada üzerinden yılkarlas lastikten 4 adet bende satın aldım.montajını yaptırdım. michelin energy saver den sonra kötü gelmedi tabi zamanla daha iyi anlaşılır.montaj yapan arkadaş bu v desenli lastikler çok iyi değil falan dediysede çok aldırış etmedik kullanıyoruz istanbulda yaşıyoruz çok yoğun km yapmıyorum gün içinde kışın kış lastiği falan uğraşmak istemedim 3 sene falan gitse yeter diye düşünüyorum
  • 1 ay önce ben de aldım bu lastikten 215x60x17 ebatlarında. Şimdilik 1000 km gibi yol yaptım ve memnunum...
  • Good Year efficientgrip sıfır Captur aracımın üzerinde 6000 km zor dayandı basit bir çukurda tel kırdı. Ankarada acil önlem olarak ekonomik olduğu için taktım AS210 lastikleri. Ankaradan İstanbula yol yaptım ilk izlenimim çok iyi. Fren mesafesi ve ses gayet başarılı seviyelerde. Yüksek hızda sarsıntı olmadı. Sadece dün lastik hava uyarısı aldım. Şişirdim bekliyorum umarım sıkıntılı değildir.

• arkadaşlar yeni aldığım aracımın üzerinde pirelli pzero yazlık lastikler var kışlık takım yok zaten kışlık takım da almak istemiyorum. önceki aracımda crossclimate vardı çok memnundum ama şimdi aynı lastiğe gücüm yetmiyor. 205 45 17 alacağım birkaç sorum olacak taktıran arkadaşlara. lastikler yumuşak mı sert mi? tutuşu nasıl? kuru yolda kaydığı vs oluyor mu? yılda dört kez 1500 km uzun yola çıkıyorum geri kalan günlerde de işe gidip gelmek için kullanacağım. Tatillerde kütahyadayım fakat Batmanda görev yapıyorum kışın merkezde kar buzlanma olmuyor. kütahya merkezde de en az 5 cm kar oluyor. tavsiye eder misiniz? yoksa kışlık lastik mi bakayım?

tyrereviews.co.uk ta güzel %lik değerleri var bir de fiyatıyla epey cezbetti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chalap

1 ay önce ben de aldım bu lastikten 215x60x17 ebatlarında. Şimdilik 1000 km gibi yol yaptım ve memnunum...
    qashqai için bende düşünüyorum hocam nasıl memnun musunuz?
  • Saygıdeğer arkadaşlar bende michelin crosclimate 4 mevsim var yazları yol tutuş çok azalıyor patinaja düşme ve abs sık devreye giriyor.(yazın oluyor) siz eski lastiğinize göre falken as 210 u nasıl buldunuz. Lütfen objektif olalım.
    Falkenin yol tutuş, yakıt vs değerleri pahalı lastiklerle aynı.
    Ayrıca şunu belirteyim lastik ülkemizde ucuz yani michelinin yarı fiyatı avrupada yaru fiyatı değil 2/3 ü tabi bunun sebebi üljemizde üretiliyor olması. Nakliye ve gümrük vergisinin olmaması.
    Yani 4 mevsim düşünene falken a210 kaçırılmayacak fırsat.

• Falken mi ? Aman aman

Geçen ay 2016 Caddy aracımızın üzerinde olan falken 4 mevsim lastikleri söküp sıfır conti taktık araba başka bir araba oldu ...

Conti sevdalısı veya fanı da değilim, ama gerçekten lastik gibi lastik.

Bizi araba başka bir araba oluverdi .

Bir daha olsa cebimde para olmasa harç borç bulurum yinede falken taktırmam
  • Prestor kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 2500 km yol yaptım ve şu konuda kötü diyebileceğim birşey olmadı. Sadece ilk başlarda sanki daha yumuşaktı şimdi biraz sertleşti! Yanılıyor da olabilirim...
    Ben qq 2015 skypack te kullanıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Multistrada

Falken mi ? Aman aman

Geçen ay 2016 Caddy aracımızın üzerinde olan falken 4 mevsim lastikleri söküp sıfır conti taktık araba başka bir araba oldu ...

Conti sevdalısı veya fanı da değilim, ama gerçekten lastik gibi lastik.

Bizi araba başka bir araba oluverdi .

Bir daha olsa cebimde para olmasa harç borç bulurum yinede falken taktırmam
    Hocam 4 mevsimlerin hepsi öyle michelin var bende memnun değilim

• 1 aydır araştırıyorum ben de az önce 225/45/r17 siparişi verdim bakalım. en uygun fiyat şu anda hepsiburada'da n11'de kampanyalı fiyatı 40tl daha pahalı artık nasıl kampanya ise.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.