Şimdi Ara

Falken AS210 Dört Mevsim Lastik (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
18
Favori
92.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazın yaz kışın kış lastiği en iyi sonucu verir dörtmevsim lastik idare eder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • taktıralı 4 5 gün oldu 215 55 r17 aynı etiket değerlerinde en ucuz 4 mevsim lastik olduğu için aldım. eski lastikler turanza olduğu için şuan aşırı yumuşak geldi. Karda bir önceki aracımda kullandığım nokian weatherproof kadar beklentim yok ama yaz şartlarında daha dayanıklı olmasını umuyorum. nokian dış dişleri deforme olmuştu yazın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prestor kullanıcısına yanıt
    Merhaba;
    Lastikleri alalı 1 yıl oldu. Kar ve buz hariç her koşulda kullandım (ıslak, kuru, çamur, sıcak, soğuk) ve halen memnunum.
    Dişlerinde belirgin bir aşınma veya çatlama olmadı, yol tutuş ve frenleme performansında da öyle. Bu kış bir de karda kullanabilsem bende de hiç soru işareti kalmayacak. :)
    Aynı lastikten işyerindeki bir arkadaşımıza da almıştık, ondan da herhangi bir şikayet gelmedi.
    Kısacası, an itibariyle lastiklerimden memnunum. Ancak, bu memnuniyetin beklentiyle de alakalı olduğunu unutmamak gerek. Sert frenlerden, kaldırıma parklardan ve aşırı süratli kullanımlardan sakınıyorum...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademtari

Merhaba;
    Lastikleri alalı 1 yıl oldu. Kar ve buz hariç her koşulda kullandım (ıslak, kuru, çamur, sıcak, soğuk) ve halen memnunum.
    Dişlerinde belirgin bir aşınma veya çatlama olmadı, yol tutuş ve frenleme performansında da öyle. Bu kış bir de karda kullanabilsem bende de hiç soru işareti kalmayacak. :)
    Aynı lastikten işyerindeki bir arkadaşımıza da almıştık, ondan da herhangi bir şikayet gelmedi.
    Kısacası, an itibariyle lastiklerimden memnunum. Ancak, bu memnuniyetin beklentiyle de alakalı olduğunu unutmamak gerek. Sert frenlerden, kaldırıma parklardan ve aşırı süratli kullanımlardan sakınıyorum...
    Teşekkürler hocam, lastik mevzunu önümüzdeki bahara öteledim şimdilik.Kar buz deneyiminizi de öğrenmiş olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: ademtari

Merhaba;
    Şu ana kadar ki en ayrıntılı analiz için teşekürler
    benim lastik ebadıma göre crosclimate 700 falken as210 353 tl yarı fiyatı bunun en önemli sbebi ülkemizde üretiliyor olması gümrük vergisi ve nakliye yok.
    Avrupada crosclimatenin yarısı değil 3/2 si dolayısıyla bu lastik fiyat kalite oranına göre alınabilecek en iyi 4 mevsim lastik. Bende almayı düşünüyorum

• 215/65/17 olanından 4 tane taktırdım bugün. Önceki lastikler primacy3 lere göre ses ve konfor olarak pek bir fark hissetmedim. Yurt dışında yapılan testlerde ıslak zeminde yol tutuş olarak kötü not almış, lastiğin tek handikapı bu gibi görünüyor şimdilik. Yarın virajlarda da biraz zorlayıp yol tutuşunada bakacam. Kışıda sıkıntısız atlatabilirsek benden tam not alacak lastik.

• Lastik testlerine inanmamanızı tavsiye ederim testi yapan hangi dergi veya firma ise kendi ülkesinin lastiği hep birinci oşur bu dergiler hep fransız ve alman olduğundan ya michelin ya conti 1. Olur. Ben etikete bakarım ıslak frenleme A mı evet. Dolayısıyla bu lastiğin ıslak zemin performansı kötü demek sahtekarlıktır. Dolayısıyla bu dergi ve testlerin hepsi avrupa menşeili olduğunu unutmayalım
  • fsnn F kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam ama zaten bir yaz lastiği kadar yol tutmasını beklemiyorum bende.

• Merhaba arkadaşlar. Ben de bugün taktırdım As210 ları. Fakat kafama şu takıldı. Rotation yönü yaziyor ve ona göre taktilar fakat bu lastikte iç-dış diye birşey var mı?

• MasterofSpears kullanıcısına yanıt
    Eğer iç-dış olayı varsa lastikte inside-outside yazar. Bildiğim kadarıyla yazmıyor böyle bir şey ama siz yine de kontrol edin.
  • Ben de yaris aracına dört adet 185 60 r15 falken as210 aldım. Tanesi 250 lira. Malatya merkezde kullanacağım. Eski kışlar kalmadı kar çok az yerde kalıyor. O yüzden 4 mevsim tercih ettim. Deneyimlerimi yazarım.

• Falken AS210 Dört Mevsim Lastik

Bende nokian aldım kışlık Erzurum'da dört mevsimlik lastik ile gezersen adamın üstüne gülerler

• MasterofSpears kullanıcısına yanıt
    iç dış yok rotation var.

• Erzurum'da çivili lastik bile gider...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de aldim bakalim falken euroall season as210. 205 55 16. (Hepsiburadadan tane 341 tl)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 5 Aralık 2019; 13:2:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Ben de aldim bakalim falken euroall season as210. 205 55 16. (Hepsiburadadan tane 341 tl)
    Yoru larınızı bekliyoruz ıslak yol tutuş, varsa kar performansı ve kuru yol performansı Teşekürler

• fsnn F kullanıcısına yanıt
    Taktirmayi başabilirsem yorumlarim tabi. Malum lastikciler ana baba günü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bugün rotasyon yaptırmayı düşünüyorum. Nasıl olacak rotasyon diye düşünenler varsa şu resmi buraya bırakayım.
    Falken AS210 Dört Mevsim Lastik

• selamlar arkadaşlar

dün bende bu falken as210 dört mevsim lastikten araştırarak yorumların % 70 olumlu olması ile ankara da ali dayı oto falken oto lastik firmasından alarak focus aracıma taktırdım. kış lastiklerinde biraz sert yaz lastiklerinden de yumaşak bir yapısı var. diş deseni güzel inşallah kullandıkça deforme olmazlar.

lastiği ilk görenler bu kar lastiği diyorlar. 4 mevsim lastikmi olur diyorlar her kafadan bir ses çıkıyor.

dün akşam ankarada hafif kar yağısında ıslak yolda aracı biraz test ettim fren mesafesi sesi olumlu şimdilik araç yol tutuşu hemen farkettti.

bu dört mevsim lastik tercih etmem iyimi oldu kötü mü oldu yazın kullanımı aracı yorarmı yakıtı artırırmı bilemiyorum zamanla kullandıkça görecegiz.

focus araçtaki diskteki saplamaların sök tak yapmaktan yalama oluyorlardı ve bana sürekli masraf çıkartmaları birde kışın ve yazın çok kilometre yapmamam bu dört mevsim lastiği almaya yönlendirdi.

ankarada olanlar ve bu lastiği almak isteyenler için ali dayı oto lastiği öneririm.
    google yorumlarına bakabilirsiniz.

not: falkenden 4 lastik alana bir yıl yol yardımı da hediye.

herkese kazasız günler İnşaAllah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUBALEN -- 9 Aralık 2019; 10:16:0 >

• MUBALEN kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Hangi ebat ve kaca aldiniz acaba?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.