Şimdi Ara

Falken AS210 Dört Mevsim Lastik (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
18
Favori
92.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen kış hiç kar görmemişti lastiklerim. Bu kış nihayet Uludağ'da gördü. Lastiklerin 2. yılı olması ve daha önce buzlu/karlı yolda hiç denemediğim için tedbiren zincirimi de aldım yanıma. Ama, lastikler kendisinden beklediğimi ziyadesiyle yerine getirdi. Dağa çıkarken ana yollar açık olsa da -13 dereceyi bulan soğukta buzlanma yapan bölgeleri vardı. Ana yoldan ayrılıp yan yollara girdiğimde ise yolun üzeri buz ve kar ile kaplıydı. Bazı araçların patinajla olduğu yerde saydığı noktalarda yardıra yardıra yoluna devam etti.
    Aynı lastikten bu yıl da dayımın Duster'ına almıştık, benden bir hafta sonra da o çıktı Uludağ'a. Sonuç yine değişmedi...
    Piyasada çok daha iyi ve yüksek kalitede lastikler var, ayrıca doğası gereği kışın kış lastiği yazın da bir yaz lastiği kadar olamayacağını bilerek/kabullenerek aldığım lastiklerimden azami memnuniyet duyuyorum. Bu fiyata kendinden beklediğimi fazlasıyla yaptı...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• fofer kullanıcısına yanıt
    Konu Falken AS210 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: ademtari

Konu Falken AS210 😊
    Firma tavrı da önemli, bilginiz olsun istedim.
  • fofer kullanıcısına yanıt
    O konuda kesinlikle haklısınız... 👍

• bu hafta sonu falken AS 210 205/55R16 egea aracım için bir set aldım. 350*4 / 6 taksit worldcarda. Sökme takma balans yeni siboplar herşey dahil Balıkesir Marmara Otomotivden. eski lastiklerim 40k kmde 3 senelik Ecocontact 5 (fabrika çıkışı). Bursaya dönüşte çok daha konforlu ve rahat sürüş yaptığımı söyleyebilirim. Tabi bunda psikolojik olarak verdiğim paranın karşılığı durumu da olabilir :) Uzun süre kullanım hakkında ileride yorum yapabilirim. Bu arada lastikçi 20k km sonra ön arka değiştir toplamda da 50k km gider bu lastikler dedi. Bu paraya Avrupaya da ihraç edilen başka bir lastik yok bildiğim kadarı ile. Hem yerli üretim olması hem ihraç edilmesi ve testlerde orta sıralarda yer alması benim alım kararım için etkili oldu.
  • merhaba arkadaşlar bende citröen elysee 2015 var triger seti değişecek fakat ben aracı 74 binde aldım nezaman değiştirmrm gerek aracın öncesinde değiştimi bilmiyorum bilgisi olan varmı? 120 bin diyorlar ama ozaman kadar sıkıntı yaşarmıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: peremoglu

merhaba arkadaşlar bende citröen elysee 2015 var triger seti değişecek fakat ben aracı 74 binde aldım nezaman değiştirmrm gerek aracın öncesinde değiştimi bilmiyorum bilgisi olan varmı? 120 bin diyorlar ama ozaman kadar sıkıntı yaşarmıyım.
    Yanlış konuya yazmışsınız fakat araç kilometresi doğru ise trigger seti değişimi için erken gibi. Yine de en iyisi servisi arayıp sorun.
  • Falken as210 siparişi verdim, lastik hakkında bilgim var ama konfor yol tutuşu nasıldır, kullananlardan yorum bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-52FA4E8AC

Bugün Ankara'nın çoğu tarafında olduğu gibi İncek-Beytepe taraflarında da sabah tam bir rezillik yaşandı. Tipi şeklinde bastıran kar yağışı yolları bir anda kapattı. Hatta akşam saatlerine kadar Beytepe, Bilkent, İncek taraflarındaki ana yollar halen sürücüleri zorluyordu. Şu anda yavaş yavaş erimeye başlıyor kar.

Sabah evden çıkarken etrafa baktım. Hafif yokuşta bile uzun kuyruklar oluşmuştu, Falken AS 210'ları taktıralı bir ay kadar oldu ama nasıl davranıcağını bilmediğimden tedirgindim. Ana yola çıktığımda ne sağa ne sola trafik akıyordu, arabanın da küçüklüğünden yararlanarak (Mitsubishi Space Star) aralardan bir yol bulup bir sokağa attım kendimi. İleri doğru tekrar tıkandı ve bu sefer hayli dik bir yokuşta SUV'nin tekinin yan durduğunu ve geri dönmeye çalıştığını gördüm. Lastik ebatlarımın da verdiği cesaretle (175/55/15) sol şeride atlayıp tırmanmaya başladım. Artık hiçbirinde mi kış lastiği yoktu bilmiyorum ama yanlarından geçen ufacık araca kıskanan gözlerle baktılar:)

Karda ilk sınavını çok başarılı bir şekilde atlattı lastiklerimiz. Ben bu lastiği kış için aldım açıkcası, aracın üstünde yazlıklar da duruyor. Bu ebatta kış lastiği bulamadım çünkü:)

Bravo Falken!
    Kardeşim yanaklardan balon yapma durumu nedir, diğer modellere göre daha mı kolay balon yapar yoksa aynı mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kasımda takalı iki yıl olacak. Halen memnunum lastiklerimden. Frenlemesi, virajlarda yol tutuşu (ki virajlara sert giren birisiyim) hala tatmin ediyor. Geçtiğimiz kış Uludağ'da kar performansı da iyiydi. Böyle devam ederse en az 2 yıl daha güvenle binebileceğimi düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademtari -- 27 Eylül 2020; 16:29:31 >
  • quote:

Kasımda takalı iki yıl olacak. Halen memnunum lastiklerimden. Frenlemesi, virajlarda yol tutuşu (ki virajlara sert giren birisiyim) hala tatmin ediyor. Geçtiğimiz kış Uludağ'da kar performansı da iyiydi. Böyle devam ederse en az 2 yıl daha güvenle binebileceğimi düşünüyorum...
    Güle güle kullan hocam pazartesi kargo verilecek cuma günü takmış olurum

• İyi günlerde, keyifli sürüşlerde güvenle kullanın; umarım memnun kalırsınız...

• quote:

İyi günlerde, keyifli sürüşlerde güvenle kullanın; umarım memnun kalırsınız...
    Sağol hocam merak ettiğim iki konu var, kar değil yağmur çamurda performansı nasıl ve yanaktan balon yapma durumu yüksek mi?

Duyduğuma göre yol tutuş ve konfor iyiymiş kar konusunda çok iyiymiş.

• Otoban yanındaki servis yolunda vıcık vıcık balçık çamurda kilometrelerce kullandım. Eyvah, ya kalırsam çamurun içinde dediğim yerlerden bile sorunsuz geçti. Çamur zemindeki performansından epey etkilenmiştim...
    Balonla ilgili bir sıkıntı yaşamadım ama aracımı park ederken kaldırımla arasında az mesafe bırakıp sürtmemeye özen gösteririm ve kaldırıma da çıkartıp park etmem. Belki bu yüzdendir bilemiyorum, lastikler normal yoksa kullanımda (asfalt, yağmur, toprak/çamur, kar farketmiyor) bir sıkıntı yaratmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademtari -- 4 Ekim 2020; 19:44:43 >
  • quote:

Otoban yanındaki servis yolunda vıcık vıcık balçık çamurda kilometrelerce kullandım. Eyvah, ya kalırsam çamurun içinde dediğim yerlerden bile sorunsuz geçti. Çamur zemindeki performansından epey etkilenmiştim...
    Balonla ilgili bir sıkıntı yaşamadım ama aracımı park ederken kaldırımla arasında az mesafe bırakıp sürtmemeye özen gösteririm ve kaldırıma da çıkartıp park etmem. Belki bu yüzdendir bilemiyorum, lastikler normal yoksa kullanımda (asfalt, yağmur, toprak/çamur, kar farketmiyor) bir sıkıntı yaratmadı...
    4 gündür as210 kullanıyorum hocam bende aranıza katıldım

• Hoşgeldin, hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. Umarım, benim yaşadığım memnuniyeti yaşarsınız.

Gerçek şu ki, elbette daha iyi lastikler piyasada mevcut. Ama bir de fiyat/performans gerçeği var ki bu manada benim için en uygun lastik bu oldu...

• quote:

Hoşgeldin, hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. Umarım, benim yaşadığım memnuniyeti yaşarsınız.

Gerçek şu ki, elbette daha iyi lastikler piyasada mevcut. Ama bir de fiyat/performans gerçeği var ki bu manada benim için en uygun lastik bu oldu...
    Hocam Falkenci oldum çıktım şimdiye kadar, bide kardaki performansını tecrübe ettikten sonra başka marka almam yazlık olsun kışlık 4 mevsimlik olsun

İllaki daha iyisi var ama Falken’da boş marka değil

Yurtdışında çok fazla model var burada yok ama olsun, azenis rt615k ve rt660 gibi modelleride var ama burada satılmıyor, bence Falkenin diğer markalardan aşağı kalır yanı yok

Herhalde şahinde alsam audide alsam Falken alırım

• Merhaba 225 50 17 As 210 almayı düşünüyorum. Daha önce Rav4 aracım da kullanmıştım. Yaz kış memnun kalmıştım. şimdi 3008 aracım için alacağım. Daha önce tartışılmıştı. Lastiğin genişliği mesela 225 yazıyor ya bazı arkadaşlar 2 cm kadar kısa demişlerdi. Lastik etiketinde 225 yazıyor fakat ölçtüklerinde 205 gibi çıkıyordu. bu konu açıklığa kavuştu mu?

• Bugün Goodyear Eagle F1 Asym'den bu As210'lara geçiş yaptım. Dün 1930 tl'ye bir takım aldım. 2020 üretim ve 17 inç. Aracım jetta. İlk intiba olarak şunları söyleyebilirim; Arabam acayip yumuşadı ve sessizleşti. Yaz lastiklerim 2015 üretimliydi bunları taktırınca eskiler lastik değil mermermiş dedim. Ayrıca desenleride çok güzel.

Falken AS210 Dört Mevsim Lastik
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.