Hocam benim Goodyear lastikler zamaninda 58bin km.ye gelince , ucuz diye n11den 4 tane falken lastik alip takmistim. Hakiki Falken degil Sumitomo mu ne japon ürünü diye aldik , dedim ki en kötü sıfır lastik en iyi eski lastikten iyidir diye, YANILMIŞIM. Hayatımda kullanıp kullanacağım en kotü lastikti sattık da kurtulduk Allahtan Ha ikinci en kötü lastiği de söyleyeyim Petlas. 35 bin km.de dişleri ufalanıp dağılmaya başlamişti , hatta belki Petlas en kotu lastik puanlamamda Falken ile yarisabilir zira belki sabredebilsem Falkene daha uzun omurlu olabilirdi 😂😂 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 12 Kasım 2020; 23:12:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Falken AS210 Dört Mevsim Lastik (9. sayfa)
-
-
as210’u neden beğenmediniz?
bende 11.11 kampanyasında n11den sipariş verdim lastikler haftaya gelcek, içime bi kuşku düşürdünüz
siparişi iptal etmeli miyim?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
215/55R17 ölçüleri ile EcoContact5'den AS210'a geçtim.
Yeni lastikler ile yaklaşık 500-600km yaptım.
EcoContact5 33psi ile bile lastik inanılmaz konforsuzdu. Asfalt içindeki her bir taş hissediliyor neredeyse.
AS210 36psi ile bile EcoContact5'den daha konforlu.
Kullanım ömrünü sonraki yıllar göreceğiz.
Kullanıcı incelemeleri için
https://www.tyrereviews.com/Tyre/Falken/EUROALL-SEASON-AS210.htm
-
quote:
Orijinalden alıntı: metinTasci
bende 11.11 kampanyasında n11den sipariş verdim lastikler haftaya gelcek, içime bi kuşku düşürdünüz
siparişi iptal etmeli miyim?Hocam benimki yazlik lastikti ve ne yol tutuşu iyiydi, ne fren mesafesi, hatta hatırliyorum, o zaman babam bana kızmıştı "niye internetten lastik aliyorsun, belli ki çakma lastik almışsın" demişti.😊
Ben kimseyi yanliş yönlendirmek istemem neticede ben memnun kalmadım, ben almam , alana da mani olmam.
Uygun tavsiye isterseniz riken derim. Michilen fabrikasinda uretiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hasanmertoHocam benimki yazlik lastikti ve ne yol tutuşu iyiydi, ne fren mesafesi, hatta hatırliyorum, o zaman babam bana kızmıştı "niye internetten lastik aliyorsun, belli ki çakma lastik almışsın" demişti.😊
Ben kimseyi yanliş yönlendirmek istemem neticede ben memnun kalmadım, ben almam , alana da mani olmam.
Uygun tavsiye isterseniz riken derim. Michilen fabrikasinda uretiliyor.
Alıntıları GösterRiken bana da önerildi ama test değerleri çok düşük lastiklerin. Fiyat performans açısından iyi diye öneriyorlar ama emin olamadım.
-
205/50/17 ebatini kullanıyorum yeni taktırdım 6ayda bir mesaj atarım, ilk olarak ama lastik çok yumuşak. Ses yok. Yol tutuş ve fren mesafesi güzel. 26 derece havada taktırdım ses vs yoktu fren mesafesi iyiydi şuan -1 derecede yine her şey güzel. Kar yağdığında ve yıllar geçtiğinde neler olacak beraber görücez. Arkadaşima da 16 jant için olanından aldırdım o da memnun şimdilik
Yaklaşık iki haftadır kullanıyorum lastikleri. Oldukça sessizler. + olarak nitrojen bastırdım basınç değişimi ile uğraşmamak için. Eski lastikler sürekli patinaja düşerdi bunlarda hemen bırakmıyor. Kış kar gelirse de deneriz :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Genel yorumlar ilk alındıktan itibaren olumlu.
4 mevsim ve kışlıkta sürekli nokian kullanırdım. Bu sene ekonomik olarak biraz zor bir dönem olduğu için sanırım As210 taktıracağım. F/P olarak kağıt üstünde başarılı duruyor.
Ölçüler 205 55 17 olacak.
Belli bir süre kullanan arkadaşlar yorumlarınız nedir?
Yakıt etiket verisi E olarak gözüküyor. Yakıtta çok fark etti mi?
Kısaca tavsiye eder misiniz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: True_SunGenel yorumlar ilk alındıktan itibaren olumlu.
4 mevsim ve kışlıkta sürekli nokian kullanırdım. Bu sene ekonomik olarak biraz zor bir dönem olduğu için sanırım As210 taktıracağım. F/P olarak kağıt üstünde başarılı duruyor.
Ölçüler 205 55 17 olacak.
Belli bir süre kullanan arkadaşlar yorumlarınız nedir?
Yakıt etiket verisi E olarak gözüküyor. Yakıtta çok fark etti mi?
Kısaca tavsiye eder misiniz?
Yakıtı yarım litre arttırdı. Lastiklerde yuvarlanma sesi var. Fren ve yol tutuş yaz lastiğime göre net daha az. Bir kış bir yaz geçirdim. ikinci kışa başlıyoruz. Karda sorun yaratmamıştı. Benim görüşlerim böyle.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ccecyYakıtı yarım litre arttırdı. Lastiklerde yuvarlanma sesi var. Fren ve yol tutuş yaz lastiğime göre net daha az. Bir kış bir yaz geçirdim. ikinci kışa başlıyoruz. Karda sorun yaratmamıştı. Benim görüşlerim böyle.
Alıntıları GösterSanırım sizin için "eh " bir lastik. Tekrar almazsınız gibi.
Ben yazlık lastik performansı beklemiyorum (şu an hiç bir 4 mevsim bu performansı veremez) çok üzmesin yeter. Sanırım kışın daha başarılı lastik sizin dediğinize göre.
Bu fiyata şu ana kadar daha iyisi yok galiba...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tekrar almam diyemem. Ancak daha önce kullandığım pirelli cinturato all seasons daha başarılıydı. Kışın kafamın rahat olması aldıran sebep. Sök tak ile uğraşmakta istemiyorum. Beklentiniz yerinde. Sonra alıpta ya bu lastik çok da sessiz değilmiş ya da yaz lastiği gibi değil nereden aldım demeyecekseniz tabiki alınır.
-
ben de 2 gündür lastik araştırıyorum. 225/45/17 golf 7 aracım.
istanbul da yaşıyorum. yumuşak, konforlu, ses çok vermeyen ve çukur, tümsekleri çok hissettirmeyen lastik arıyorum. önerilerinizi bekliyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: sulozangerben de 2 gündür lastik araştırıyorum. 225/45/17 golf 7 aracım.
istanbul da yaşıyorum. yumuşak, konforlu, ses çok vermeyen ve çukur, tümsekleri çok hissettirmeyen lastik arıyorum. önerilerinizi bekliyorum
c180 aracıma 225/40/18 falken as210 4 mevsim aldım. Aynı şekilde istanbulda yaşıyorum. Eski kullandığım lastiklere göre fazlasıyla konforun arttığını, sesin azaldığını söyleyebilirim. Gayet f/p ürün tavsiye ederim şahsen.
-
205 55 17 As210 ları taktırdım.
Tam üst orta sınıf f/p lastiği gibi duruyor.
İlk defa 4 mevsim kullanmıyorum ne olması gerektiğini yada beklentinin ne olması gerektiğini biliyorum.
Umarım bu lastikte sıkıntı yaşamam...
-
quote:
Orijinalden alıntı: True_Sun205 55 17 As210 ları taktırdım.
Tam üst orta sınıf f/p lastiği gibi duruyor.
İlk defa 4 mevsim kullanmıyorum ne olması gerektiğini yada beklentinin ne olması gerektiğini biliyorum.
Umarım bu lastikte sıkıntı yaşamam...
Hayırlı olsun. Nereden ve kaça aldınız acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: metinTasci
siparişi iptal etmeli miyim?Hocam arkadaş Falken çatısı altında üretilen yan marka bir lastik almış. Polonya da üretilen Debica nin Good Year çatısı altında olması gibi. Fabrika farklı, üretim farklı, hammadde farklı ama sahibi Good Year.
Teşekkürler...
Sökme takma ve sibop değişim tane 700 TL (2800) 8 e böldüler. 2020 28. Hafta üretim...
Bursa küçük sanayi falken bayisinden aldım. (Taşkın idi ismi firmanın)
Lastiğin ölçüsü çok garip fiyatlar hep yüksekti. En uygun bunu buldum
-
Yazlık goodyear eff. grip performance lastiklerim ömrünü tamamladığı ve istanbul da yaşadığım için dört mevsim bir lastik arayışına girdim. Araştırmalarım sonucunda, özellikle yabancı incelemeleri ve testleri incelediğimde falken as210'un fiyat/performans olarak açık ara en iyi dört mevsim lastik olduğunu fark ettim.
Geçtiğimiz hafta as210'lara geçiş yaptım. İlk izlenim olarak yol sesi ve konfor olarak olumlu yönde iyi bir fark gözlemledim. Lastik yumuşak bir hamura sahip olduğu için özellikle yol sesi olarak ciddi bir değişim oldu. Taktırdığım gün hava yağışlıydı. Islaktaki tutuş performansı beni oldukça etkiledi. Boş yollarda ciddi manada arabayı zorlamayı severim ve beklediğimden daha iyi bir tutuş ve geri bildirim aldım lastiklerden. Kuruda ise iyi bir yazlık lastik kadar olmasa da yeterince iyi diyebilirim, beni tatmin etti.
Dört mevsim almak istememin en önemli nedenlerinden birisi de genelde her yıl kayak tatiline giderim. Kar performansını da bu sene dağa gidebilirsem ayrıca editler ve değerlendiririm. Almayı düşünen arkadaşlara umarım yardımcı olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Josepthc180 aracıma 225/40/18 falken as210 4 mevsim aldım. Aynı şekilde istanbulda yaşıyorum. Eski kullandığım lastiklere göre fazlasıyla konforun arttığını, sesin azaldığını söyleyebilirim. Gayet f/p ürün tavsiye ederim şahsen.
Alıntıları Gösterdestek için teşekkür ederim ama ben yazlık almayı düşünüyorum sebebi ise zaten 2 sene covid-19 dan sebep kışın dışarı çıkmam. aracıda çok acil bir şey olmadığı sürece hareket ettirmem.
yazlık lastik düşünüyorum açıkçası.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X