Şimdi Ara

falken lastik üzerine düşünceler... (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
447
Cevap
19
Favori
342.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    +8 derecenin altında kışlık lastik kullanılmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem73

13 Eylülde Falken ZE914 205/55R16 91V lastikleri Meriva 2012 model aracıma taktırdım. Şimdilik Michelin gibi yumuşak olduğunu söyleyebilirim. Kullandıkça göreceğiz bakalım.

Şubat ortası 2017 de yazlık 205 /55/16 falkenleri cruze araca taktım.... Şu an ekim ortasındayız..lastikler halen yumuşak ...herhangi bir sertleşme olmadı....

• joliva kullanıcısına yanıt
    3 sene kullandım aracı satarken üzerindeydi herhangi bir deforme sertleşme olmadı.2017 mayıs da sattım aracı.

• Falken'in yeni teknoloji ile ürettiğini iddia ettiği kış lastiği Eurowinter HS01'i gören, duyan ve en önemlisi kullanan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: hate82

Falken kış lastiklerinde yeni desen yaptı. Falken Eurowinter hs01 fiyatlar uygun kalitesi yüksek. satıcı tavsiyesidir.

falken lastik üzerine düşünceler...
     falken lastik üzerine düşünceler...

185-60-15 ölçüler için, 4 mevsim olarak falkenin hangi modelini önerirsiniz.

• BeSKazaLy B kullanıcısına yanıt
    http://www.hepsiburada.com/ara?q=lastik%20oto%20lastikler&filtreler=tabangenisligimm:18520mm;kesitorani:60;jantcapi:15;mevsim:420mevsim&sayfa=1

(Kleber ve michelin yazlıktan türetilmiştir, Nokian ve Falken kışlıktan türetilmiştir.)

• Arkadaşlar 5008 aracıma 215 55 16 ebatinda lastik bakıyorum üzerinde ki michelinlerin arkaları tel koparmış tavsiyeniz ihtiyacım var.teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: -ottoman-

Arkadaşlar 5008 aracıma 215 55 16 ebatinda lastik bakıyorum üzerinde ki michelinlerin arkaları tel koparmış tavsiyeniz ihtiyacım var.teşekkürler

5008 için 643 mm çapındaki o lastikler çok küçük değil mi?

Motor nedir?

215/60R16

Veya

225/55R16

Kullanılabilmesi lazım.
    .
    Mesela peugeot 508 > 215/60R16 kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 30 Ekim 2017; 21:8:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

quote:

Orijinalden alıntı: -ottoman-

Arkadaşlar 5008 aracıma 215 55 16 ebatinda lastik bakıyorum üzerinde ki michelinlerin arkaları tel koparmış tavsiyeniz ihtiyacım var.teşekkürler

5008 için 643 mm çapındaki o lastikler çok küçük değil mi?

Motor nedir?

215/60R16

Veya

225/55R16

Kullanılabilmesi lazım.
    .
    Mesela peugeot 508 > 215/60R16 kullanıyor.

motor 1.6 e hdi
  • -ottoman- kullanıcısına yanıt
    performans kaybı yaşamak istemiyorsanız 215/55R16 da olur ama
    performansı zaten Fazlasıyla yeterli geliyorsa 215/60R16 da kullanılabilir, daha heybetli ve konforlu olur.
    508 gibi.
    performansı ancak yeterliyse, veya bayır - yokuş, çok engebeli arazide iseniz 215/55/16
  • Bugun n11 yeni hs01 den aldım bakalım nasıl olacak bnde mrk içerğsindeyim kullananlar var ise yorumlarını eksik etmesinler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazlık falkenleri takalı kullanalı 9 ay oldu.....iyi lastik hiçbir sorun yok...

Ama kışlık HS01 DENEN kışlık falkenleri bilmiyorum kullanmAdım denemedim.....

Acaba piyasası 185-190 lira olan 205/55/16 lık petlas kar lastiklerine bi alternatif olabilir mi???

Çünkü konusunda rakipsiz olan piyasası 270 lira olan nokianlar ve tanesi 290-300 lira olan continental ler zaten kusursuz baba kış lastiği

Yani continental ve nokiana bütçe ayarlayamayan zaten gidip direk petlas alıyor.....

Petlas yerine 205 liraya falken??? denemek lazım????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joliva -- 11 Kasım 2017; 21:40:30 >
  • Aslında bnde petlas alacaktım fakat sağolsun bugun n11 de 11:11 kmapanyası vardı o kadar bekledik petlas ne hakla hizmetse fabrika tarafında lastik satışını bugune özel kapatmış zihniyete bakarmısınız!!! Bnde sinirlenip falken aldım yeni teknoloji oluncada üstünr mutlaka bişeyler konulmuştur diye düşündüm yerli malı dedikçe adamların bi yerleri kalktı rekabet bu başedemiyorsan ticareti yapamıyorsan çekil!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio 4 aracım için yazlık Falken 195 55 r16 lastik almak üzereyim. Kullananların düşüncelerine ihtiyacım var.
    Alternatif olarak dunlop ve petlas var. Hangisine yöneleyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatin -- 13 Kasım 2017; 16:17:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatin

Clio 4 aracım için yazlık Falken 195 55 r16 lastik almak üzereyim. Kullananların düşüncelerine ihtiyacım var.
    Alternatif olarak dunlop ve petlas var. Hangisine yöneleyim?

Ze914 ecorun alabilirsin

• Üç gün önce aracıma petlas kış lastiği almak için lastik bayisine gittim fakat ellerinde uygun ebatta petlas kalmadığı için falken önerdiler ikisi de aynı kaliteymiş biraz düşündüm sonra da taktırdım falken hs01 tanesi 300 tl jenüz lastiklerin limitlerini görecek kadar kullanmadım yağmur kar olmadığı için ıslak zemin performansını da henüz bilmiyorum ilk izlenim olarak üzeeindeki michelin primacy3 yazlık lastiklerden daha sesiz ve konforlu geldi bana bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacak durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnn41 -- 18 Kasım 2017; 17:57:47 >
  • Batı şehirlerinde pek karla kışla işim olmadığından sürekli yaz lastiği kullanıyordum ama acil doğuya doğru uzun yol için ihtiyaç doğduğundan pek fazla araştıramadan Falken aldım ben de...

Bayiilerde 195/55/16 lastik seçeneği pek fazla olmadığından Petlas w651 ile falken eurowinter hs01 arasında kararsız kaldıktan sonra tanesi 225 tl olan Falken taktırdım. Yaklaşık gidiş geliş 3000 km kullanımdan sonra yorumumu yaparım.

• selamın aleykum

citroen c5 III araç için 225/55 r17 ebatta lastik bakıyorum falken 914 ecorun modelini piyasa da çok öneren oldu ancak ben hiç duymadım bu lastiği kullanıcı varmı özellikle 1 yıl üzeri ve kararsız kaldım üzerinde primacy 3 michellin var michellin çok pahalı açıkcası ancak falken e güvenemedim.

izmir için falken de indirimli labileceğimiz bu ebatta yer önerisi olan varsa sevinirim.
  • Bende aracıma uygun fiyatlı olduğu için HS 01 aldım. Ancak çok araştırma yaptıktan sonra. Falken HS 449 çok tutuldu. Kullanıcılar memnun. Buda insana umut veriyor açıkçası.

Henüz karda kışta deneyemedim ama bana göre bu lastik ile bu sezona çok iddalı bir giriş yapacak Falken. Eski aracımda lastiklerim nokian wr4 dü. Kar küreme aracı gibi gidiyordum. Bakalım Falken bu kış ne yapacak:)

• A.C. kullanıcısına yanıt
    Benim 2 ay oldu ama 2 ayda 6 bin km yaptım. Az buçuk size fikir verir.
    Soğukken bu ne biçim lastik dersin az biraz ısınınca bu lastik deminki lastik mi dersin hele hele ısıtıp(az pati çektir yada 2 3 dk 130 140 git) viraja gir bu ne biçim yol tutuyor dersin. Lastik tam bir F/P özellikle ıslakta kurudan daha iyi performanslı. 235/55/17 kullanıyorum aşırı memnunum sadece dediğim gibi lastik soğukken gıcık edebilir nadiren başkada bir sorunu yok
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.