Şimdi Ara

Falken mi Kumho mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
10.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sturkers

Hocam lastik ebatını değiştirmişsiniz. Bu durum araç muayenede herhangi bir sorun oluşturdu mu? Bazı arkadaşlar “lastikler de yanlış lastik ebadı kullanılması, aynı aks üzerinde farklı çeşitte lastiklerin kullanılması” ibaresinden dolayı ağır kusurlu bulunabileceğini söylemişler...

Hocam daha 2 ay önce muayeneye girdim,özellikle bundan çok çekiniyordum hiçbir sorun olmadı.205/55/r16 da takan olmuş,muayeneden de geçmişler ama o ebatta yüklü kullanımlarda arkası davlumbaza sürtebiliyor maalesef,yüksüz kullanım için ama o ebata geçmeye değer çünkü 195 ara ebat olduğu için gerçekten çok pahalı.Biz arabayı ortak kullandığımız için ben o riski almadım,kendi aracım olsa alırdım.Kendi ebatı 50 yanak olduğu için ve süspansiyon kalitesi de zaten iyi olmadığı için o yanakla araç iyice sertleşiyor,ben bunu bir nebze hem yanak büyüterek hem de yumuşak lastik alarak çözdüm,şimdi darbeler daha güzel sönümleniyor.Bu araca takabileceğiniz birkaç lastik oranı var,en max. olanı 205/55/r16 ama dediğim gibi sürtme sorunu nadirde olsa yaşanabilir,205/50/r16 var bu ebat sorunsuz kullanılıyor diye biliyorum.En idealı benimki sanırım çünkü hem sürtme etme yok,hem de takılabilecek en konforlu ebat bu.Muayenede de ben sıkıntısız geçtim.

• Fiyat/performans=Kumho
  • quote:

Orijinalden alıntı: sturkers

Michelin’i neden tavsiye etmediniz?

Ben michelinden başka lastik almam. Pahalı diye önermedim. Bütçe sorun değilse direk michelin energy saver tavsiye ederim. Michelinin en ucuz lastiği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CapriceClassic kullanıcısına yanıt

zaten o ne yaaa, şu marka/model çöp diyen liseliler olmasa forum rahatlayacak.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Michelinin de 195/50/16 ebatındaki çok pahalı iken 195/55/16 ebatı gayet uygun o yüzden 50 yanak ebatına sahip orta kalite mi yoksa 55 yanak ebatına sahip kaliteli bir lastik mi onun kararsızlığını yaşıyorum. İki seçeceğin de maliyetleri birbirine çok yakın...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.