Şimdi Ara

FALKEN sincera sn832 lastikler alındı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
25.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dönüşünüz için teşekkürler. Farklı yorumları da dikkate alarak, 185-65-R14 aldık bugün. Umarım güvenle ve sorunsuz kullanırız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende falken as210 alıcaktım netten fiyat sorduğum çamlıcadaki bayiye gittim dandik biyer çıktı ,sonra ümraniyedeki petlas bayine gittim telefonda sorduğumdan yüksek fiyat çekti gıcık oldum.gittim ümraniyedeki sanayideki lastikçide SN832 taktırdım güzel lastiğe benziyor 15/65/185.
    önce oda yüksek fiyat çekti bende n11 deki ilanını gösterdim, n11de komisyonu kargosu olmasına rağmen daha ucuz satıyor satıcı milleti bi acayip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

bende falken as210 alıcaktım netten fiyat sorduğum çamlıcadaki bayiye gittim dandik biyer çıktı ,sonra ümraniyedeki petlas bayine gittim telefonda sorduğumdan yüksek fiyat çekti gıcık oldum.gittim ümraniyedeki sanayideki lastikçide SN832 taktırdım güzel lastiğe benziyor 15/65/185.
    önce oda yüksek fiyat çekti bende n11 deki ilanını gösterdim, n11de komisyonu kargosu olmasına rağmen daha ucuz satıyor satıcı milleti bi acayip
    N11 gibi sitelerde lastiğin daha ucuza satılmasının sebebi, Bayii sadece olduğu bölgeye hitap ederken, internet üzerinden tüm Türkiye ye satılması böylelikle daha fazla kesime hitap ederek daha çok satılarak sürümden kazanılması, Lastiklerin depo masrafı dolayısı ile kira masrafı, elektrik, su, doğalgaz, çalışan maaşı, sigortası gibi gider kalemlerinin olmaması, gibi sebeplerle bayii lerden daha ucuza satılmaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: FlightClub

Bir güncel bilgide benden olsun

Dün Palio aracıma bayiiden 4 adet 175-65-r14 Falken Sincera lastikleri taktırdım. Şuan için çok memnunum. Lastik çok konforlu, yol gürültüsü yok denecek kadar az, fren mesafesi gayet iyi.

Lastiğin adac testinde birinci gelmesi ve 3 kanallı su tahliyesi benim bu lastiği almamda etkili oldu.

Lastik bu arada Türkiye de üretilmiş ve nisan 2018 tarihi çıkışlı.

Şuan için yaklaşık 200-250 km yol yaptım. Daha sonra uzun kullanım ile ilgili görüşümü belirtebilirim. Şuan için memnunum açıkcası ve ilerisi için İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.
    merhaba hocam 2 yil geçmiş lastikleri kullandınız mı uzun kullanım deneyimlerinizi ögrenebilir miyim bende 2003 model palio için araştırıyorum önerirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: uFk11

merhaba hocam 2 yil geçmiş lastikleri kullandınız mı uzun kullanım deneyimlerinizi ögrenebilir miyim bende 2003 model palio için araştırıyorum önerirmisiniz?

Alıntıları Göster
    15.000 km yaptım. Lastiklerde çatlama vs. henüz yok. Islak zemin de fren mesafesi daha iyi gibi. Hala memnunum beklediğim gibi iyi lastikmiş. Öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

Dönüşünüz için teşekkürler. Farklı yorumları da dikkate alarak, 185-65-R14 aldık bugün. Umarım güvenle ve sorunsuz kullanırız.
    Sn832 üretimden kalkmış. 20/20 üretimi SN110 aldım bugün. Lastik etiketi aynı, değişmemiş. Sırt deseninde ufak farklılıklar var.
    Kışlık petlasin gürültüsünden arabadan sogumustum. Bugünkü yağmurda denedim. Daha yeni olmasına rağmen yol tutuşu Conti prem. cont. 5'i aratmıyor. Continentale göre bir tık sert geldi bana. Gercekci yorumlar yaz sonu belli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duratorq_ -- 23 Haziran 2020; 20:36:8 >
  • Duratorq_ kullanıcısına yanıt
    Nasıl hocam sn110'dan memnun musunuz?
  • Dura-Ace kullanıcısına yanıt
    Cok fazla yol yapamadım ne yazık ki. 1000km civari yol yaptım. Fiyatına gore gayet güzel. Yumuşak ve yagmurlu havada güven veriyor. Zaten bu ozellikleri cok konusuldu benim tek merak ettigim konu dayanıklılığı onuda test edemedim ne yazikki.

• Duratorq_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, Barum Brillantis 2 ile falken arasında kaldım. Falken 100TL daha pahalı. Sanırsam falken tercih edeceğim, daha çok öneriliyor baruma göre.
  • Dura-Ace kullanıcısına yanıt
    Aslında almamın en büyük sebebi ADAC testinde birinci olması ve bu fiyata A sınıfı islak yol tutuşu olmasıydı. Barum belki daha iyidir ama ben riske girmek istemedim

• Ben de geçen ay 97 Corollama 175*70*13 Falken aldım. Islak ve kuru zemin fren mesafesi çok başarılı. Özellikle 1000 kg altındaki hafif araçlar için fren mesafesi sorundur. Bu lastik gerçekten çözüm oluyor. Yalnız ses seviyesi bir tık yüksek. Bilginize.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.