Şimdi Ara

FALKEN sincera sn832 lastikler alındı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
25.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taktırdım ve çok memnun kaldım. Lastiğin değerleride çok iyi bence.
     FALKEN sincera sn832 lastikler alındı
  • konu takip
  • Abilerim kardeşlerim Mayıs 1 den beri sincera takılı aracımda 185/60/15 12 bin km yol yaptım ve yaklaşık 3 bini Karadeniz köy yollarında gerçekleşti lastiklerin ıslak zemin tutuşu mükemmel fakat yumuşak hamur olduğu için stabilize yolları pek sevmiyor kuru zemin performansı tatmin edici değil diğer arkadaşların da söylediği gibi biraz fazla esniyor lastikler virajlarda ankara almak isteyenler Şaşmaz sanayiden temin edebilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • japonyada devletin iklimlendirme bilgisayarında nano teknoloji ile geliştirilip üretilmiş bir lastik.

peugeot 301 için bu yaz almayı düşünüyorum. kışlık lastik takmadım üzerinde orjinal Goodyear Efficientgrip Performance 185/65R15 88H var ama ben çok memnun değilim. 28 bin km de aracım ve lastiklerde neredeyse diş kalmadı ve abs erken devreye giriyor. ayrıca goodyear pahalı vede verimsiz bir lastik gibime geliyor. oldum olası zaten gıcık olmuşumdur.

Falken Sincera SN832 EC 185/65R15 88T fiyatı 153 tl bugün itibariyle.

Falken Ziex ZE914 185/65R15 88H ise 160 tl. sanki bu model kendini daha fazla ispatladığı için sıcak duruyor.

diğer yandan ise bridgestone ve michelin konusunda da sürekli düşünüyorum

• arabamı sıfır aldığımda bu kadar konforlu ve sessiz değildi. kesinlikle sert süsp.lu araçları olanlara tavsiye ederim. iyiki almışım. bu fiyata bu kalite bulunmaz. inşaallah ileriki yıllarda fiyatı artmaz da kaliteyi ucuza kullanmaya devam ederiz.
    nasıl diye soranlara alın pişman olmadığınız gibi, iyiki almışım dersiniz. markada ne tanıtım var ne pazarlama uğraşları her japon gibi tanıtım zayıf.
  • Dun itibari ile bende taktirdim 185 65 14 etiket degerleri yakit c yagmur a
    Uretim yeri Turkiye :) lastige gelecek olursak ilk goze carpan su kanallarin ve dis aralarinin genisligi oldukca genis tasarlanmis bunun iki etkisi var bana gore 1 kolay su tahliyesi 2 daha az malzeme harcandigi icin daha hafif.
    Benim elime alir almaz dikkatimi ceken yanaklarin asiri yumusak ve ince olusu oldu acaba balon yaparmi diye dusunmuyor degilim elimle bastirinca resmen iceri giriyor yuk degeride 86 ustelik.

Suruse gelecek olursak aracim eski kasa i20 dizel bozuk yollari hic sevmez bu lastiklerle rutin guzergahimda daha az sarsinti ve ses duydum aractan tabiri caizse pamuk gibi seke seke gidiyor:) ve ikinci ciddi fark ta direksiyonda! Oldukca hafifledi direksiyon ustelik taban genisligini buyuttugum halde.Bir kac bin km sonra yol tutusu vs hakkinda kapsamli bir yorum yapabilirim bunlari ilk izlenim olarak kabul edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkan86

Dun itibari ile bende taktirdim 185 65 14 etiket degerleri yakit c yagmur a
    Uretim yeri Turkiye :) lastige gelecek olursak ilk goze carpan su kanallarin ve dis aralarinin genisligi oldukca genis tasarlanmis bunun iki etkisi var bana gore 1 kolay su tahliyesi 2 daha az malzeme harcandigi icin daha hafif.
    Benim elime alir almaz dikkatimi ceken yanaklarin asiri yumusak ve ince olusu oldu acaba balon yaparmi diye dusunmuyor degilim elimle bastirinca resmen iceri giriyor yuk degeride 86 ustelik.

Suruse gelecek olursak aracim eski kasa i20 dizel bozuk yollari hic sevmez bu lastiklerle rutin guzergahimda daha az sarsinti ve ses duydum aractan tabiri caizse pamuk gibi seke seke gidiyor:) ve ikinci ciddi fark ta direksiyonda! Oldukca hafifledi direksiyon ustelik taban genisligini buyuttugum halde.Bir kac bin km sonra yol tutusu vs hakkinda kapsamli bir yorum yapabilirim bunlari ilk izlenim olarak kabul edin.

Güncel izlenimleriniz nasıl acaba bende 185 60 15 alacağım internetten 150lira fiyati var cek puanla dahada düşebilir bu bütçeye içime bu sindi.

• Arkadaşlar güncel yorum varmıdır? Bende 14 alacağım?
  • Ben daha önceki araçlarımda da kulladım. En son 2 hafta önce 2 adet daha aldım ve taktırdım. Gayet sessiz ve yumuşak bir lastik. Yol tutuşu çok iyi. Lastik testlerinin bulunduğu sitelere bakarsanız (http://www.tyrereviews.co.uk) zaten aldığı puanların michelin le yarıştığını görebilirsiniz.
  • güncel kullanıcı yorumu yapabilecek varmı ?
  • Bugun aldim petlas pt515den gectim suan yorum yapmak icin erken ama araba yolu tutuyor resmen suanda. Pt515 alacaktim tekrardan ama bunu onerdi lastikci degerleri gordum lastige baktim direkt aldim. Petlaslar 2 yillik 90bin km yapti isimi gormustu aslinda ama suanda dedigim gibi araba yolu tutuyor petlasi ilk aldigim gun boyle bir etki yoktu.

• Araştırmacılar için yeni bir yorum olsun.. Bu lastikleri 2015 mart gibi satın alıp temmuzda taktırmıştım.. Ben aldığımda ıslak zemin değeri B, yakıt C idi.. Sonra alınanlarda ıslak zemin A yazıyor sanırım geliştirme yapılmış.. bugün itibariyle 2,5 yılda 36 bin km yi devirdim.. Çok şükür hiç patlamadı, balon yok.. Dişlerin diplerinde hafif çatlamalar başladı fakat yanaklarda çatlak yok.. Ben alacağımda çok yorum okumuştum ve yumuşak olduğu için çabuk eriğidiğini söyleyenler olmuştu.. Ben sakin kullanıcıyım belki bundan ama benim lastiklerimin dişleri alındığı gibi duruyor diyebilirim.. Çok memnunum, şimdi de babamın aracı için tekrar araştırıyorum.. Islak zemin performansı muhteşem, kuru zemin o kadar iyi değil ama hiç savurmadı beni.. Yalnızca dik rampa kalkışlarda kuru asfaltta patinaj oldu birkaç kez.. Aynı dik rampanın ıslak halinde patinaj olmuyor hesabını yapın işte 😀

Son olarak iki ay önce 32 bar havayla yağmurda dolmuş bir çukura çok sert şekilde sağ tekeri düşürdüm.. Anında hava kaçırmaya başladı sesinden anladım, durmadan süratle en yakın lastikçiye sürdüm yarılmıştır nasılsa diye.. Jantım 2 cm kadar eğilmişti fakat falken sağlamdı.. Hayretler içinde kaldım.. Hava da jantın eğildiği noktadan kaçmış.. Sanırım yumuşak yanağın mucizesiydi bu, müthiş esneme payı var..

• Bir güncel bilgide benden olsun

Dün Palio aracıma bayiiden 4 adet 175-65-r14 Falken Sincera lastikleri taktırdım. Şuan için çok memnunum. Lastik çok konforlu, yol gürültüsü yok denecek kadar az, fren mesafesi gayet iyi.

Lastiğin adac testinde birinci gelmesi ve 3 kanallı su tahliyesi benim bu lastiği almamda etkili oldu.

Lastik bu arada Türkiye de üretilmiş ve nisan 2018 tarihi çıkışlı.

Şuan için yaklaşık 200-250 km yol yaptım. Daha sonra uzun kullanım ile ilgili görüşümü belirtebilirim. Şuan için memnunum açıkcası ve ilerisi için İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlightClub -- 7 Temmuz 2018; 23:29:18 >
  • Anadolu yakasında nereden temin edebilirim bu lastikleri?
  • Yafoo Y kullanıcısına yanıt
    Ben Lastikturk firmasından aldım. Memnun kaldım. Tecrübeli satıcı ve fiyatlar makul.
  • Falken Sincera SN832 Ecorun 165/60 R14

acil olarak arıyorum, nerede bulunur?
  • Arkadaşlar yaz için lastik arayışım var ,aracım corsa d 185 65 15 ebatlarda.Falken Sincera SN832 ile Falken Ziex ZE914 Ecorun arasında ne fark var bilen var mı ?Çanakkale de şehir içi yaz kış kullanmayı düşünüyorum burada genelde yağmur yağışlı geçiyor .Yumuşak olması yazın dezavantaj yaratır mı kulanananlar memnun mu ?
  • Güvendik size verdim siparişi biraz kullanayım bakayım yorum yaparım

• Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, memnun musunuz lastiklerden? Hangi koşullarda kullanıyorsunuz? (İl, mevsim, zemin vs.)

• kırmızımercimek kullanıcısına yanıt
    Çok güzel lastikler .
    O zamandan beridir kullanıyorum lastiğin dişlerinde aşınma çok az oldu yani %15 aşındı diyebilirim ama ben çok kullanıyorum aracı hergün rahat 40 km kullanıyorum hemde agresif olarak dönüşlerde sert dönüyorum mesela.
    Islak zemin performansı üst düzey yol tutuşu çok iyi
    Daha önce continental kullanıyordum onla nerdeyse aynı .

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.