Şimdi Ara

Fallen Angels [World # 1 ] [FIFA 12]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonunda Virtual Pro dünya 1. cisi olduk .. Üzgün oldugum konu ise takımın rus kökenli olması.. yasları 23-30 arası genelde.. Tek Türk benim takımda :(

Virtual Proda Türk oyuncuları hiç yok denecek kadar az gibi geldi.. "Klubnichka" adlı yeni bir fake takım kurduk adamlarla zevkine bu arada duyrulur :P (aman diyorum denk menk gelirsiniz) Hatta adamlar sağolsunlar birde video yapmışlar benim için.. Keske 1. olan Türk takımımız olsaydı.. sağlık olsun..

buda yaptıkları video :)

Fallen Angels Burcak Aksar Tribute xD

• Tebrikler Burçak. Bizdede çok iyi oyuncular var bence iddialı,iyi bir Türk takımı kurabiliriz hafif bir araştırmayla.
  • Kardeşim Doğuş, Furkan ve ben takım kurduk. İstersen gelebilirsin kapımız açık sana.
    Davetini yolladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 17 Aralık 2011; 14:17:10 >
  • teşekkür ederim aklımda olsun bu teklifiniz. neden olmasın sağlam oyuncular bir takımda bulunalım tabi. ancak su an adamlara ayıp etmiş olurum ayrılırsam simdi olmaz :) bu arada şu meşhur Sharlatan kalecisi hack yapıyor bilginize !.. ama mac yapabiliriz bi karşılıklı şöle . :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blastryan -- 17 Aralık 2011; 23:07:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blastryan

teşekkür ederim aklımda olsun bu teklifiniz. neden olmasın sağlam oyuncular bir takımda bulunalım tabi. ancak su an adamlara ayıp etmiş olurum ayrılırsam simdi olmaz :) bu arada şu meşhur Sharlatan kalecisi hack yapıyor bilginize !.. ama mac yapabiliriz bi karşılıklı şöle . :)

Hadi ya nasıl yapıyo hacki çakal. Belli zaten Ruslar hep yapar.
  • Virtual Pro 'daki çoğu takım yapıyor .. nasıl yapıldıgını biliyorum ama ben o şerefsizliği hic yapmadım hayatım boyuncada yapmam. inan bana cok rezalet durumda lig... bizim takımda şu politikayı yaptı ; hile ile oynayanlara hileyle yanıt verdi. Temiz oynayanlara temiz bir şekilde karsılık verdi. Adamlarla konusuyorum ; Fifa11 den beri bu boyleymiş. Allahtan bulasmadım.. ne yazikki Ruslar bu konuda cok garipler. Bana bile maçlardan sonra hile diyenler oldu bazen. Ben ilk fifa12 'ye basladıgımda ilk zmanlar sharlatan icin cok iyi kaleci gol yemiyor adam 1e1 de vs derdi bir kaç arkadasım.. ikiye bir kalmadımı kaleci gol yemez imkansız vs diyorlardı.. sonradan arastırınca farkettik .. ne yazikki sağlam olaylar donuyormus hile konusunda hemde oyun kodları girilerek. burda o programı acıklamak istemiyorum. Cunku 2 gün oncede takımca biz o programla ilgili EA ya mail olarak attık.. en azından birşeyler yapılsın bu konuda.. Tabi yaparlarsa umurlarına gelirde.. (EA sanki bilmiyodur onu oda ayrı... )

ve şu anki yeni actıgımz klupte hile yapanlara bile hilesiz oynuyoruz .. gercekten hile yapan bebelere karsı oynamak bildiğin ter döktürüyor..

Klubnichka adı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blastryan -- 18 Aralık 2011; 0:17:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blastryan

Virtual Pro 'daki çoğu takım yapıyor .. nasıl yapıldıgını biliyorum ama ben o şerefsizliği hic yapmadım hayatım boyuncada yapmam. inan bana cok rezalet durumda lig... bizim takımda şu politikayı yaptı ; hile ile oynayanlara hileyle yanıt verdi. Temiz oynayanlara temiz bir şekilde karsılık verdi. Adamlarla konusuyorum ; Fifa11 den beri bu boyleymiş. Allahtan bulasmadım.. ne yazikki Ruslar bu konuda cok garipler. Bana bile maçlardan sonra hile diyenler oldu bazen. Ben ilk fifa12 'ye basladıgımda ilk zmanlar sharlatan icin cok iyi kaleci gol yemiyor adam 1e1 de vs derdi bir kaç arkadasım.. ikiye bir kalmadımı kaleci gol yemez imkansız vs diyorlardı.. sonradan arastırınca farkettik .. ne yazikki sağlam olaylar donuyormus hile konusunda hemde oyun kodları girilerek. burda o programı acıklamak istemiyorum. Cunku 2 gün oncede takımca biz o programla ilgili EA ya mail olarak attık.. en azından birşeyler yapılsın bu konuda.. Tabi yaparlarsa umurlarına gelirde.. (EA sanki bilmiyodur onu oda ayrı... )

ve şu anki yeni actıgımz klupte hile yapanlara bile hilesiz oynuyoruz .. gercekten hile yapan bebelere karsı oynamak bildiğin ter döktürüyor..

Klubnichka adı :)

Evet Sharlatan yan toplarda kötüydü sadece ve eğer hileyse gerçek hâlini de görmek isterdim. Takımınıza da başarılar bu arada.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.