Öncelikle mrb. arkadaslar 1 aylik exp, azıcık merchant serüveni sonunda orta halde bir tp mage yapabildim kronos'ta. Ufak bir sorum var attigim 80 ice skillerinde sekenler oluyor onun shio'lar ile alakasi varmi cünkü shio +2 ve rol yapmayi düşünüyorum yüzüklerimi. Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
İtemlarim : +6 krowaz shell set / pad +3 krowaz shell +6 lobo hammer +6 gab's blessing Shio +1 , +0 Old Ep Old Ske , Harpy Belt Old Dual Sse
ice skillerinin tutma oranı int e yüklenme ilgili.ne kadar cok int o kadar cok tutma oranı
Buff isteyen çok oluyordur İce skillleri ben de int'e ve staffa bağlı diye biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Shisha
Buff isteyen çok oluyordur İce skillleri ben de int'e ve staffa bağlı diye biliyorum.
uykunun etkisi yuzunden gec farkkettim mage oldugunu , bakıyorum bakıyorum bu priest niye Mp vermis diye düsünüp durdum :D , ben yatmaya gidiyorum
Guzel char ama Mage in dogasina aykiri. Her ne kadar TP olsanda senin amacin karsi tarafi yavaslatmak ve mumkun oldugunca kacmalarini engellemek. Dolayisi ile vermis oldugun 41 str yerine MP kullansan daha etkili olursun. INT 160 oldugu icin ideal bence bunu Garp yada Elixir +8 ile destekle. Shio lari +1 ler simdilik. 160 INT 255 MP gerisini HP yada INT e verekek iter HP ni artir istersende donma oranini yukselt o sana kalmis ama Gabs Blessing yerine SS +0 yada para .oksa CS +0 aldinmi karsinda kimse duramaz. Uzakdakileri zaten felc edeceksin, yakindakileride seri skillerle bezdirip uzaklastiracaksin. Yani ice mage in dogasi olan iskence yapa yapa frag alacaksin. 1800 Defans nice warriorlarda bile yok ama yinede NT ye girdiginde etkili olmak istiyorsan olumu goze almalisin. Gercekten guzel ve degisik bir yapilandirma. Bence hos ama sanirim ilerde etkili olmada sorun yasarsin.
Dün akşam JR'de sayenizde dc oldum ama çıkınca baya andım sizi
quote:
Orijinalden alıntı: Evolution
dc yediginde ben cekmedim seni diger mage cekti + karuslardan db yediginde neredeyse teke gidiyordun cekmesi de haklıydı neyse sövmeye devam et arkadasim.
@Gurcellonline dostum cs yok serverda malesef ileride adamant 7 yapicam gab'ı. ayrıca mp vermeyi pek düşünmüyorum cünkü son server kronos ama cypherdan tek farki +9lu olmasi +10 pek yok.
@sylar teşekkürler
peki shio +2 ve old rol yapsam sizce daha yararlı olur muyum. şu anda saglam 1 party yi tanklıyabiliyorum db yemedigim sürece 9lu asaslar dahi pek alamiyorlar hp'mi. ne diyorsunuz shio +2 & rol e cevirsem mi yüzüklerimi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme