Şimdi Ara

Fallout 3 GOTY PC /PS3 / XBOX360 Türkçe Yama ÇIKTI [ TRGameStudio.com ] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
11
Favori
20.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elinize sağlık ama merak ettim, 2008'de çıkmış oyun neden yama şimdi çıkıyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeerNet* -- 3 Ocak 2018; 0:42:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

Elinize sağlık ama merak ettim, 2008'de çıkmış oyun neden yama şimdi çıkıyor acaba?

Çünkü bu çeviri, Pc Oyunlarının Ford Mustang i sayılan Fallout 3 için yapıldı. Kalite asla eskimez. Hatta yıllar geçtikçe daha lezzetli olur.
  • Korgeneral kullanıcısına yanıt
    Doğrudur, bu zamana kadar hiç çıkmamış mıydı yama?
  • launcherden Fallout3.esp yok seçilmiyo
  • Eline sağlık Mastertranslator ama daha indirip deneme fırsatım olmadı maalesef, yönlendirdiğiniz sitenin aktivasyon mailiyle ilgili bir takım sıkıntılar var herhalde genede teşekkürler. Olumsuz yorum yapanlar 2 dk durup "ne saçmalıyorum ben" diye düşünsün diyeceğim ama düşünebilseler zaten bunları yazmazlar, ne acı ki günümüzde insanların düşünebilen yerleri hızla köreliyor...
  • Lugotorix kullanıcısına yanıt
    internet servis sağlayacığımız port değiştirmiş.Bize de haber vermemişler.Bu yüzden aktivitasyon onay mesajları üye olmak isteyenlerin çoğuna gitmiş.Ama maalesef sizin gibi bazılarına gitmemiş,kusura bakmayın.Bizlik bir hata değildi.Ama şuan düzelttik.Sıkıntı yok,Dünden beri toplam 78 kişi daha üye olmuş.İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferex28 F kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ne kusuru, konuya bu sebeple densiz boş konuşan tipler doluşmadan sorunu giderebilmenize sevindim.
  • Ben 3-4 saat oynadım oyunu megatonda şerifinden barmenine herkesle konuştum 3-4 görev yaptım gayet güzel Türkçe bütün konuşmalar. Ufak tefek harf hataları var olur o kadar onuda zaten mastertranslator düzeltileceğini söyledi haa düzelmesede olur önemi yok.

Oyundan atma falanda yok ben w10 + kopya oyunda oynuyorum babalar gibi çalışıyor sonuç olarak gönül rahatlığıyla indirin.
  • Emekleri için teşekkürler ama oyun w7 de oynanmıyor. w7 de oyun düzgün çalışmıyor mu yoksa türkçe yamadan mı kaynaklanıyor oyun sürekli donuyor.
  • rohanlı06 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/fallout-3-game-of-the-year-edition-2009-ana-konu--14347959-173#130653472

Linkini verdiğim sayfada en son sayfaya bakarsan donma sorununu çözebilirsin.
  • aktivasyon mailin gelmedi gelmıyorda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstlerde bahsi geçmiş de Win8.1'de denedim oyunun çalışmasında bir sorun yoktu, yalnız benim kurduğum sürüm Win7'den Win10'a kadar destekli satılan GoG.com versiyonuydu (https://www.gog.com/game/fallout_3_game_of_the_year_edition ) Steam'de maalesef böyle değil sorun yaşama olasılığınız yüksek. Ayrıca yine Türkçe devam ettiğim TES IV: Oblivion oyunumu da buradan almıştım 10-20 yıllık eski WinXP zamanı oyunlar için kesinlikle GoG.com tercih etmelisiniz. Win7'de de deneyeceğim bakalım hele şu Fallout 3 yaması v2 olsun kısmetse işallah hayırlısı :)

Bir de neden burada iki aynı konu birden yürüyor yav, ilki bu Fallout 3 Türkçe Yama konusu @Ferex28 açmış diğeri de sonradan DH'e dönen yamanın çevirmeni/yapımcısı @Mastertranslator'un kendi açtığı konusu var.

---
    Yama linkinin paylaşıldığı siteye yazdım buraya da ALINTI yapayım:

Yama da eksik yer yok her şey Türkçe diyen arkadaşlara sormak istiyorum, acaba karakter yaratma ekranında ve pip-boy da Ingilizce kalan yerlere denk geldiniz mi? bir baksanız, bendeki yama @Mastertranslator ve @Ferex28'in bahsettiği %100 olanıydı, %40 olanı yüklemediğime eminim. Oyuna ilk giriş anında karakter yaratma ekranı dahil çoğu yer kelimeler Ingilizce, Pip-Boy da Special ve Perk'lerin olduğu kısımlar da öyle. Megaton bölgesindeki konuşmaların çoğu Ingilizce çıkıyor diyenler vardı.

Diğer sitede @Mastertranslator ve @Ferex28 sağolsunlar bana cevap vermişler, eksik kalan düzeltilecek yerlerin olduğunu Türkçe yama v2 ile bunların tamamlanacağını v2'yi beklememiz gerektiğini eklemişler. Benim içime sindiremediğim kabullenemediğim nokta ise aylardır (Eylül'den bu yana) "test/kontrolü sürüyor" denilen yamanın neden bu şekilde ortaya sürülmesiydi. Neyse zaten bilen bilir her yere uzun uzun yazdım bunları fazla uzatmak istemiyorum hem @Mastertranslator kendisi de belirtmiş istemeden böyle yaptığını mecburen bu şekilde çıkarmak zorunda olduğunu yazmış.

Şu an @Mastertranslator'dan tek dileğim isteğim şudur; Ne olursa olsun artık 2-3 ay 5-6 ay daha bekletmeden şu her şeyi tamamlanmış düzeltilmiş eksiklikleri giderilmiş vb FALLOUT 3 TÜRKÇE YAMA V2'yi yayınla son noktayı koy sen de rahatla bizler de rahatlayalım, ne olursa olsun artık daha 1-2 ay bile beklemeye bu yürekler dayanmaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 4 Ocak 2018; 11:32:19 >

• Eline koluna sağlık kardeşim. Çok karalama yapıldı fakat çıkacağını biliyordum.
  • PS3'te dosyaları yerlerine kopyalamama rağmen oyun çalışmadı. Ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B42760104 -- 4 Ocak 2018; 20:2:6 >
  • PS3 ünde Oyuna ait daha önce veri varsa onları sil.Sonra yamayı uygula yoksa çalışmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: feriox

https://forum.donanimhaber.com/fallout-3-game-of-the-year-edition-2009-ana-konu--14347959-173#130653472

Cevap için teşekkürler ama faydası olmadı yine tak diye donup kalıyor. Game of the Year Edition + v.1.7 kurulu söylediğiniz iki işlemide yaptım sonuç yok.Yamayı kaldırıp denedim donma olmadı malesef yama sıkıntı çıkarıyor v2 de düzelir inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rohanlı06 -- 4 Ocak 2018; 23:40:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rohanlı06

quote:

Orijinalden alıntı: feriox

Cevap için teşekkürler ama faydası olmadı yine tak diye donup kalıyor. Game of the Year Edition + v.1.7 kurulu söylediğiniz iki işlemide yaptım sonuç yok.Yamayı kaldırıp denedim donma olmadı malesef yama sıkıntı çıkarıyor v2 de düzelir inş.

Başından beri dedik durduk bu yama ile oynanmaz bu oyun diye tüm hatalarından ve eksikliklerinden arındırılmış v2 şart. Daha türkçe yamanın testi bile yapılmadan piyasaya sürülmüş bir çalışmadan bahsediyoruz var mı böyle bişey ya.

• obasar84 O kullanıcısına yanıt
    yama erken cıksın diye cevirmene nerdeyse ana avrat küfürler hakaretler demediklerni bırakmadılar adam bin kere dedi sabredin diye şimdide böyle saçma bi yorum yazık
  • obasar84 O kullanıcısına yanıt
    Vallahi kardeşim çıkar çıkar diye ısrar eden arkadaşlar sağolsun. Bana kalsa hiç çıkarmazdım ferex28 arkadasimi kiramadim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastertranslatorr

Vallahi kardeşim çıkar çıkar diye ısrar eden arkadaşlar sağolsun. Bana kalsa hiç çıkarmazdım ferex28 arkadasimi kiramadim.

Diğer çevirmenler test aşaması diye diye aylarca beklettiler, sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır.

Toplumda neyazık ki bozulmalar var, emeğin hakkını bilmeyen olgunlaşmamış ham arkadaşlar var, 2-3 tane böyle numunelik tiplere sakın uyup sinirlerinizi bozmayın. Sözünü tuttunuz, çeviriyi v2 haliyle de nasip kısmetse oynarız zamanı gelince.

Uymayın onlara abisi, onlar daha küçük, kişilikleri oturmuş olsa böyle boş boş yazmazlar. Sizi bilen biliyor, boş adamlara kızıp kendi sinirlerinizi yıpratmayın. Emeğinize yüreğinize sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 5 Ocak 2018; 16:53:42 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.