Çoğu kişi türkçe yamada ki harflerin birbirine girmesinden şikayetçi gibi görünüyor. Buyurun şöyle SS atayım. Ayrıca mod kullanmıyorum. Türkçe yama sıkıntısız çalışıyor hatta buyurun oyun klasörünün resmini atayım ve daha hala eski unoffical patch'i kullanıyorum. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ BU ARADA OYUNUM ORJİNAL STEAM ÜZERİNDEN ÇALIŞIYOR. |
Silinsin lütfen (14. sayfa)
-
-
@Doom4627 Hocam bende türkçe karakter sorunu var bir türlü çözemedim neyi yanlış yapıyorum bilemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tisargas -- 5 Kasım 2021; 16:59:36 > -
Telefon Numaram orada kardeşim yazarsan seve seve yardımcı olmak isterim.
-
Katip Rotchild ile konuşmam gerekiyor görevi başlatmam için ama sürekli meşgul olduğunu söyleyip duruyor bu hatayı nasıl düzeltebilirim ?
-
Ben steam versiyonunu kullanıyorum yamayı kurunca oyun tam açılcakken atıyor birisi yardom edebilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba Three Dog'u "Üç Köpek" Diye çevirmişsiniz ama bence bu yanlış bir çeviri sonuçta bir Özel İsim çevrilemez yeniden Three Dog yapmanızı rica ediyorum
-
Oyuna yeni güncelleme gelidiği için midir bilemem ama bu yamayı yükledikten sonra oyun açılmıyor. Oyunum Steam sürümüdür.
-
Zaten farkında olduğum ama bir türlü elimin değmediği hata. Sağolun uyarı için.
-
Oyunun açılmamasının sebebi türkçe yamanın doğru şekilde kurulmamasıdır. Lütfen dikkatli kuralım. İşin içinden çıkamazsanız telefon numaram 1. sayfada yazıyor. Whatsapp'dan yazabilirsin.
-
İsim Three Dog olarak değiştirildi.
-
Fixleyen patch var onu kurunca açılıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Katılıyorum arkadaşım.
-
@Doom4627 bende yama şuan kurulu nasıl tekrar kurucam three dog olarak değişmiş versiyonu
-
Oyunu oynayayım dedim de bu ne, karman çorman olmuş konu. Ortada bir sürü çeviri var bu yamalardan hangisi en güncel ve kapsamlı olanı ayrıca hangi sürümle uyumlu Goty ile çalışıyor mu ? Yardımcı olabilecek birisi var mı ?
-
Bu sürüm en günceldir. Zaten ilk sayfada yazdım gereken açıklamayı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkçe yama sadece ana oyunu mu içeriyor ? Yoksa Point Lookout ek paketi'de dahil mi türkçe yamaya ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverTime -- 6 Aralık 2021; 22:20:22 > -
Anasayfada gerekli açıklama yapılmıştır. Evet Point Lookout çevirisi dahildir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ellerinize sağlık radyo çevirileri yok sanırım. radyoda önemli şeyler söyleniyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CB396CB8 -- 18 Aralık 2021; 21:51:51 > -
hocam selamun aleyküm yandex link üzerinden senin yamayı indiriyorum lakin bitmiyor indirdikçe indiriyor :D linkte bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum ve güncellemen gerektiğini düşünüyorum kolay gelsin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X