Şimdi Ara

Fallout 4, yüksek çözünürlük DLC’sine kavuştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Fallout 4, yüksek çözünürlük DLC’sine kavuştu

Piyasaya sürülmesiyle birlikte rekor ardına rekor kıran Fallout 4, 31 Ocak tarihinde gelecek hafta kullanıcılara sunulacağı duyurulan yüksek çözünürlük DLC’sine kavuştu. “High Resolution Texture Pack” isimli DLC, oyun içerisinde yer alan öğelerin doku kalitesini kayda değer oranda yükseltiyor.

Fallout 4’ün yayımcılığını yapan Bethesda, geçtiğimiz hafta Steam üzerinden paylaştığı yazıda bu DLC’yi, birçok oyunda ve platformda onlara destek olan hayranlarına teşekkür etmek amacıyla ücretsiz olarak indirmeye sunacağından bahsetmişti.

Fallout 4 için önerilen sistem özellikleri:

• ·         Windows 7/8/10 (64-bit)
    • ·         Intel Core i7 4790 3.6 GHz/AMD FX-9590 4.7 GHz
    • ·         8GB RAM
    • ·         NVIDIA GTX 780 GB

High Resolution Texture Pack için önerilen sistem özellikleri:

• ·         Windows 7/8/10 (64-bit)
    • ·         Intel Core i7-5820K ve üst modelleri
    • ·         GTX 1080 8GB
    • ·         8GB+ RAM

Yüksek görüntü kalitesinden ötürü Fallout 4’ten daha iyi sistem özelliklerine ihtiyaç duyan DLC, Bethesda’nın açıklamasına göre yüklenmesinin ardından oyun içerisinden kolayca devre dışı bırakılabiliyor.

Yalnızca Fallout 4’ün Steam sürümüyle uyumlu olan DLC, 58 GB depolama alanına ihtiyaç duyuyor ve tamamen ücretsiz.

• Adamlar cozunurlugu filan artirmamis direk yeniden oyunu yapmislar 58 gb nedir

• fallout 4'ün kırdığı rekor ardına rekorları neler?

• Dlc gtx1080 mi istiyor? Şaka mı bu?

• Acaba şu çözünürlük problemi de giderildi mi? Bu devirde her çözünürlüğü desteklemeyen AAA oyun. Ultrawide ekranda oynayacam diye gözüm bozuluyordu. Yarım saat ancak oynayabildim. Milleti bitirdi, dlc ler aldı, onları da bitirdi. Bana sadece iğrenç grafikli yarım saatlik hatırası kaldı.

• Seviyorum Bethesdayı . Bana göre Single Player oyunlarının kalelerinden birisi .

• grafikleri o kadar berbatki texture pack kurtarmaz bunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ah şu oyun bir de Türkçe olsaydı :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Pissacore

Dlc gtx1080 mi istiyor? Şaka mı bu?

İlk duyurulduğunda da insanlar buna takılmıştı ama asıl sıkıntı 58GB istemesi değil mi yahu? Adamlar gerçekten kontrolü kaybetmiş oyunda bunun göstergesi gtx1080 istemesi yerine 58gb istemesi. Ne kadarlık fark oluşturduğunu merak ediyorum açıkçası. Normal oyundaki kullanılmayan kısımları kaldırsın diyeceğim ama ayarları kısma durumuna karşılık onu da yapmıyor haliyle. Ultra için ayrı dosyalarla oluşan yeni bir oyun gibi maşallah.
  • Ve bir ay daha 3Mbps...

• PC Ana konusunda kendi çektiğim SS'leri paylaştım ve aman aman öyle 55GB değecek bir gelişme görmedim. Elbet geliştirmeler var ama eğer yeriniz kısıtlı ve internetiniz sorunluysa zorlayıp indirmeye değmez. Geliştirmeler daha çok 4K çözünürlük ile farkını ortaya koyuyor ki baktığım kadarıyla yine aman aman geliştirmeler yok. Ben 980ti ile oynadım sabit 60 FPS aldım ama Steam'de kullanıcıların dediğine göre GTX 970, 770 ile bile sorun yaşamayanlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

PC Ana konusunda kendi çektiğim SS'leri paylaştım ve aman aman öyle 55GB değecek bir gelişme görmedim. Elbet geliştirmeler var ama eğer yeriniz kısıtlı ve internetiniz sorunluysa zorlayıp indirmeye değmez. Geliştirmeler daha çok 4K çözünürlük ile farkını ortaya koyuyor ki baktığım kadarıyla yine aman aman geliştirmeler yok. Ben 980ti ile oynadım sabit 60 FPS aldım ama Steam'de kullanıcıların dediğine göre GTX 970, 770 ile bile sorun yaşamayanlar var.

55GB'a değer mi değmez mi tartışılır fakat olaya şöyle bakmak lazım bu paket oyuna ekstra 55gb eklemiyor mevcut kaplamaların yerine yenilerini getiriyor, mesela eski kaplamalar 20gb tutsun onların yerini 55 gb bir paket alıyor doğal olarak fark beklediğiniz gibi 55gb boyuta değecek kadar olmuyor(fark atıyorum 35 gb oluyor), bence dokularda ciddi iyileşme var adı üstünde texture pack modellemelerle, grafik motoruyla ilgili bir gelişme içermiyor zaten o yüzden sizi tatmin etmemiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCWS -- 7 Şubat 2017; 14:15:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SCWS

quote:

Orijinalden alıntı: 2K

PC Ana konusunda kendi çektiğim SS'leri paylaştım ve aman aman öyle 55GB değecek bir gelişme görmedim. Elbet geliştirmeler var ama eğer yeriniz kısıtlı ve internetiniz sorunluysa zorlayıp indirmeye değmez. Geliştirmeler daha çok 4K çözünürlük ile farkını ortaya koyuyor ki baktığım kadarıyla yine aman aman geliştirmeler yok. Ben 980ti ile oynadım sabit 60 FPS aldım ama Steam'de kullanıcıların dediğine göre GTX 970, 770 ile bile sorun yaşamayanlar var.

55GB'a değer mi değmez mi tartışılır fakat olaya şöyle bakmak lazım bu paket oyuna ekstra 55gb eklemiyor mevcut kaplamaların yerine yenilerini getiriyor, mesela eski kaplamalar 20gb tutsun onların yerini 55 gb bir paket alıyor doğal olarak fark beklediğiniz gibi 55gb boyuta değecek kadar olmuyor(fark atıyorum 35 gb oluyor), bence dokularda ciddi iyileşme var adı üstünde texture pack modellemelerle, grafik motoruyla ilgili bir gelişme içermiyor zaten o yüzden sizi tatmin etmemiş olabilir.

İşin tekni kısmını bilmiyordum, yazdığınız için sağ olun fakat 55 GB indirdikten sonra ve tam bende 55GB yer kapladı hdd'de, ben ona bakıyorum. Ben açıkçası farklar görsem de dediğim gibi ilk açıldığı zaman emin olamamıştım sanırım enable olmadı diye.

• Bu videoda öncesi/sonrası kıyaslaması yapılmış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.