Şimdi Ara

Fallout 76 : The Pitt (1.7.2.9) Türkçe Yama (v13) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
6
Favori
15.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yükleyici v6 yazıyo kafam karıştı ?

• Gamepass üzerinde yükleyenler .exe dosyasının nerede olduğunu yazabilir mi acaba? Yükleyiciden Fallout 76 klasörüne bakınca exe dosyası gözükmüyor çünkü.

• gamepass ten oynayanlar için nasıl yapılacak bilgisi olan varsa yazabilir mi?

• Lookup failed hatası alıyorum. Düzeltebilen var mı hatayı?

• HasanGM H kullanıcısına yanıt

hocam bir çözüm bulabildiniz mi acaba?

• Yamanın güncellenmesini bekliyordum fakat microsoft store dan yüklediğim oyuna yamayı yükleyince oyunu bozdu kısa zamanda bir çözüm bulacağınıza inanıyorum. Emeğiniz için teşekkürler.

• s.a. yeni güncelleme geldi ve yine eski hatalar olmaya başladı kendimiz bunu nasıl editleriz bilgi verirseniz sevinirim, zira her güncellemede aynı hata olacak

• Yama güncellenmiştir

Yama Versiyon v12

Oyun versiyon 1.7.1.19

• Teşekkürler 

• @zartzurt456 %100 Gelir mi acaba ? Yakında bir güncelleme Gelecek ondan önce Çok güzel olurdu :D Her şey için teşekkürler bu arada siz olmasanız kimse ilgilenmeyecek Türkiye de. Ellerinize sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XANTOS-07 -- 26 Kasım 2022; 9:26:14 >
  • Çok hata var yeni güncelleme gerek. inşallah çıkar bekliyoruz.

• yeni güncellemeden sonra biçok görev ve neredeyse silah ve giyimlerin isimleri lookup filed hatası veriyor yamayı güncelleye bilirmisiniz

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt

yamayı yeni sürüme güncelleye bilirmisiniz şimdiden teşekkürler emeyinize sağlık

• Arkadaşlar yama şu an beta sürecindeymiş 2-3 gün içinde herkese açık olarak paylaşım yapacaklarmış. eğer beta sürecinde hem yamayı deneyip hem destek olmak isterseniz, discord ile gerekli kişilere ulaşabirsiniz. cousty#5208 bu arkadaş bana yardımcı oldu. direkt bu kişi ile de irtibata geçebilirsiniz. İyi forumlar.

• yamayı sabırla bekliyoruz.. teşekkür ederiz.

• Yama güncellenmiştir

Yama Versiyon v13

Oyun versiyon 1.7.2.9

• Yüklenen yamayı nasıl kaldırabilirim?

• online ban riski var mı yamada online oynamak mümkün mü?

• avardenk kullanıcısına yanıt

oyun zati online. risk yok çünkü hile koruma programı yok oyunda

• Türkçe Yamadaki item isimlerinin ingilizce kaldığı bir versiyon var mı? Ya da bunu yapmanın bir yolu?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.