Şimdi Ara

Fallout New Vegas

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben fallout 3 ü yaladım yuttum ve modsuz oynadım şimdi new vefas a balıyayım dedim de hangi modları kuracagıma karar veremedim.Bende karışık olarak güzel gözüken modları indirdim.Ama yeterli gelmedi bana 30 a yakın mod um var siz bana oyuna tek bir modla 50 yeni silah ekleyen modlar filan tavsiye ederseniz istediğim modlar şöyle

Toplu silah ve zırh yükleme ile ilgili modlar

Oyunu zorlaştıran modlar

Oyuna gerçeklik katan modlar

Araçlarla ilgili her türlü mod(araba olur,tank olur,vapur olur:D)

bide tavsiye ettiğiniz quest modları(skyrimi 126 saat oynadım kesmez beni fallout ve ek paketleri :) )

Şimdiden sağolun

• Project Nevada : Oyunu biraz daha zorlaştırır, kafalık giydiğin zaman görüntünü değiştirir, dengeleme yapar ve bir sürü yeni eşya ekler.

New Vegas Bounties: Bounty hunting görevleri koyar, yavaş yavaş güçlenen düşmanları avlayıp para kazanırsın.

Nevada Skies: Gökyüzünü çok güzel değiştirir.

A World of Pain: 100 ün üzerinde yeni mekan ekler.

Conelrad Civil Defense Radio: Radyoyu zenginleştirir çok güzel müzikler ve yeni anonslarla.

Bu beşi yeter de artar bile, daha çok istersen New Vegas Nexusta aratabilirsin.

Eklenti: Bir de Weapon Mods Expanded WMX var, silahlara 3 tane mod eklemene izin veriyor, lazer, susturucu, dürbün, daha uzun namlu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 18 Temmuz 2012; 10:56:15 >
  • Siberarminin dediklerine ek olarak

Olur da bir gun 3 farklı karekterle bitirip yeni perkler ihityacı duyarsan More Perks

Benim de bi evim olsun diyorsan Underground Hideout Undewater Hideout

Bi kac silah ekliyen mod ,Kaya47NF 'in yaptıgı ,Stalker Weapons Pack,Classic Fallout weapon ,Bingles melee complete

Canavar çeşitliliği deimos

Bi de oyunun genel seyini dengeleyen modlar var bunların birlkte kullanımı hata verdirtebilir FooK,Fellout fln

Benim yine çok kullandıgım motorsiklet modu;silah takabiliyon companionlarını da bindirebiliyon güzel mod yalnız motorsikletin hıznı düişşür yoksa çok hızlı gidince dekstopa crash veriyor

Advanced J3XMotorcycle

Kendi kaleni kurdugun modlar varmıs ben de onları deniyorm su an kendi factionunnu yaratabilirsen guzel olur su an denicem ben de adları Settler ve Wasteland Defense

Bi de nevada skies makinem iyi olmasına ragmen cok kastirtiyor bence o modu yuklemene gerek yok her ne kadar icinde cok ozgun seyler de barındırsa oyunun motorunu ock yavaslatıyor

• fellout ne ise yarar bı açıklasanız türkce olarak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balans modu değil fellout yanlış yazmışım oyundaki bazı şeylerin görünümü değiştiriyor görünüm derken gökyüzü ışıklandırma falan o tarz şeyler
  • Kendi data klasörünü bana kopyalarsan çok güzel sana zahmet :)
  • data klasorunu kopyalamak derken ? modlarla baya buyuk orası screenshot falan mı alayım ?
  • ss alsan çok iyi olur bu kadar güzel bi oyun heba olmasın saçma modlarla screen shot alırsan güzel olur
  • abi ben ek içerik fazla kullanıyorum. bence ilk kez oynıcaksan ilk yukardaki söylediklerimizle oyna onlar baya içeriyor zaten yeter de artar 1 .bitiriş için daha sonra düşünürsün bence nasıl olsa bunların istedigin zaman indirip oyun icinde aktif edebiliyon
  • ben oyunu zaten oynadımm ama tam değil 20 30 görev yaptım bide o zamnlar inğilizcem pek iyi değildi biraz salladım desem yeridir şimdi orta seviye ingilizcem var sevkli farklı bi deneyim olsun istedim
  • Reyis ben de herkes oyunu 4 DLC ile oynuyor sanıyordum, modlar stabil değil sanıyordum.

Ben orijinal oyunun pek karakterize edilmesini, değişmesini sevmeyen biriyim. Üç aşağı beş yukarı oyun dinamiği aynı kalsın isterim. siberarmi'nin zevkine güveniyorum ama, oyunu bizim lehimize ya da aleyhimize, abartı bir şekilde değiştiriyor mu? Şu anki haliyle de memnunum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Reyis ben de herkes oyunu 4 DLC ile oynuyor sanıyordum, modlar stabil değil sanıyordum.

Ben orijinal oyunun pek karakterize edilmesini, değişmesini sevmeyen biriyim. Üç aşağı beş yukarı oyun dinamiği aynı kalsın isterim. siberarmi'nin zevkine güveniyorum ama, oyunu bizim lehimize ya da aleyhimize, abartı bir şekilde değiştiriyor mu? Şu anki haliyle de memnunum ben.

grafiksel açıdan oyunu değiştiren modları yüklesen yeter. Oyuna ek içerik ekleyen ya da zorlaştıran modlara gerek yok. Oyunun zaten zor ve daha gerçekçi bir oynanış istiyorsan hardcore modu var. Ama tavsiyem oyunu olduğu gibi oynaman modsuz.

Ek olarak yukardaki bir arkadaş gökyüzü modu çok yavaşlatıyor kastırtıyor demiş ama o modu 2. oynayışımda denedim bir yavaşlama performans düşmesi söz konusu olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.L.K.E.R. -- 22 Temmuz 2012; 4:31:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uyuyup uyandıktan sonra öyle yapayım, keza daha önceki Bethesda oyunlarında olduğu gibi, bir iki mod yükleyeyim diyorum oyundan soğuyorum. Hayır, bu meret öyle bir şey ki, hile kullanmak ve bilip asla kullanmamak gibi bir şey. Varlığından dolayı cazibesine kapılıp karakteri güzel gösteren ya da güçlü kılan modları kullanıyorsun ister istemez.
  • biraz zaman geçdi ama sorayım dedim, oyunu açarken datafilesde modlar aktif değil, ama oyuna girince tüm modlar aktif olmaya başlıyor silahlar vs.. karavan mod dur bilmem nedir, bunları nasıl sileceğiz acaba ? hayır işaretlide değil nasıl oluyor anlamış değilim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

biraz zaman geçdi ama sorayım dedim, oyunu açarken datafilesde modlar aktif değil, ama oyuna girince tüm modlar aktif olmaya başlıyor silahlar vs.. karavan mod dur bilmem nedir, bunları nasıl sileceğiz acaba ? hayır işaretlide değil nasıl oluyor anlamış değilim....

Dediğiniz karavan mod falan oyunun ultimate sürümüyle ile birlikte gelen dlc dir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.