Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dayanamadım Fallout 3 başladım tekrar, bekleyemiyecem ya, çok sabırsızlanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Çıkış tarihi verilsede ona göre hazırlasak kendimizi.

Sen Ekim 2010'a hazırla kendini.

O tarihse güzel tarih. Aralık ayına kadar hatmedilir...
  • oh be geç çıkıyomuş baya iyi oldu bu

oyun çok zaman yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rectum Basher

oh be geç çıkıyomuş baya iyi oldu bu

oyun çok zaman yok.

Ben oynayacak oyun bulamıyorum. Sen ne oynuyorsun? Belki biraz kopya cekerim senden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

quote:

oyun çok zaman yok.

Ben oynayacak oyun bulamıyorum. Sen ne oynuyorsun? Belki biraz kopya cekerim senden.

heralde 8 saat masa başı oyun işin var hatta mesai falan yapıyosun.

şu anda Borderlands yüklü. Lvl 23 oldum onda. Bunlar sıradaki oyunlar:

Acil kurulması gerekenler:

Lost Via Domus
    The Witcher
    Dead Space
    Batman
    Fallout 3 Mothership Zeta
    Resident Evil 5
    Dark Sector
    Bioshock II
    Grand Ages Rome (orjin aldık kutuda yatıyo)

Orjinal alacaklarım:

Dragon Age (Nisan)
    Mass Effect II (Mayıs)
    Assassine Creed II (Ucuzladığında ya da indiragandi bakacaz)

Yaza adam gibi ekran kartı aldığımda:

GTA IV ve yaza çıkacak oyunlar

Direksiyon aldığımda (baya bi var):

Dirt 2
    GRID

PS3 aldığımda (Nisan ortası)

GoW 3 (nisan)
    Uncharted 1-2 (temmuz, ağustos)
    Tekken (ne kadar varsa - mayıs)
    Marvel UA 2 (haziran)

Eski oyunlar:

Fable
    Sacred
    Baldur's Gate
    Kotor II (format atınca yarıda kaldı)

Bir yılımı alır bunları bitirmek daha çıkacak oyunlar var. Nisanda uykusuz geceler beni bekliyo. yandım ofiste

Unuttuklarım:

Stalker Clear Sky, Stalker Call of bilmemne, Divinity II

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Travis Touchdown -- 28 Mart 2010; 20:11:35 >

• bence bathesda gayet iyi iş çıkarmıştı fallout3 ile.. eski fanatikler eleştirse de ben çok beğenmiştim. şimdi obsidian umarım çuvallatmaz oyunu kotor'da olduğu gibi. kotor'da ilk oyunu bioware yapmıştı ve efsane olmuştu fakat obsidian'ın yaptığı devam oyunu ilk oyunun kalitesine maalesef yaklaşamıyordu..
  • quote:

quote:

quote:

oyun çok zaman yok.

heralde 8 saat masa başı oyun işin var hatta mesai falan yapıyosun.

şu anda Borderlands yüklü. Lvl 23 oldum onda. Bunlar sıradaki oyunlar:

Acil kurulması gerekenler:

Lost Via Domus
    The Witcher
    Dead Space
    Batman
    Fallout 3 Mothership Zeta
    Resident Evil 5
    Dark Sector
    Bioshock II
    Grand Ages Rome (orjin aldık kutuda yatıyo)

Orjinal alacaklarım:

Dragon Age (Nisan)
    Mass Effect II (Mayıs)
    Assassine Creed II (Ucuzladığında ya da indiragandi bakacaz)

Yaza adam gibi ekran kartı aldığımda:

GTA IV ve yaza çıkacak oyunlar

Direksiyon aldığımda (baya bi var):

Dirt 2
    GRID

PS3 aldığımda (Nisan ortası)

GoW 3 (nisan)
    Uncharted 1-2 (temmuz, ağustos)
    Tekken (ne kadar varsa - mayıs)
    Marvel UA 2 (haziran)

Eski oyunlar:

Fable
    Sacred
    Baldur's Gate
    Kotor II (format atınca yarıda kaldı)

Bir yılımı alır bunları bitirmek daha çıkacak oyunlar var. Nisanda uykusuz geceler beni bekliyo. yandım ofiste

Unuttuklarım:

Stalker Clear Sky, Stalker Call of bilmemne, Divinity II

hoca sen acil silinmesi gerekenlere yaz o lostu :D ben denedim de kendimi zor kurtardım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

bence bathesda gayet iyi iş çıkarmıştı fallout3 ile.. eski fanatikler eleştirse de ben çok beğenmiştim. şimdi obsidian umarım çuvallatmaz oyunu kotor'da olduğu gibi. kotor'da ilk oyunu bioware yapmıştı ve efsane olmuştu fakat obsidian'ın yaptığı devam oyunu ilk oyunun kalitesine maalesef yaklaşamıyordu..

Ben aynı fikirde değilim. Obsidian'ın Kotor 2'de yarattığı karakterler, diyaloglar çok daha ilginçti 1.ye göre. Sıkıntı şuradan kaynaklandı ki oyun motoru falan hepsi aynı olunca, 1.si kadar tat vermedi. Çünkü 1.si ilk oyundu. İlkinde yaşadığımız vay be duygusunu ikincisinde yaşamadık, çünkü alışmıştık. Neverwinter Nights 1 ve 2'yi oynayanlar bilir. Birinci oyunu Bioware, ikinci oyunu Obsidian yapmıştır. İkinci oyun senaryo, karakterler, grafikler olarak ilk oyunun çok ötesindeydi.

Obsidian'daki çalışanların bir kısmı orjinal Falloutların yapımında yer almış kişiler. Ben Obsidian'ın Fallout 2'nin derinliğini Fallout 3'ün oynanışına yedireceğine inanıyorum. Buna sadece ben değil Bethesda da inanmış ki böyle bir karar almış. En azından daha ustaca yazılmış dialoglar bekliyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

bence bathesda gayet iyi iş çıkarmıştı fallout3 ile.. eski fanatikler eleştirse de ben çok beğenmiştim. şimdi obsidian umarım çuvallatmaz oyunu kotor'da olduğu gibi. kotor'da ilk oyunu bioware yapmıştı ve efsane olmuştu fakat obsidian'ın yaptığı devam oyunu ilk oyunun kalitesine maalesef yaklaşamıyordu..

Ben aynı fikirde değilim. Obsidian'ın Kotor 2'de yarattığı karakterler, diyaloglar çok daha ilginçti 1.ye göre. Sıkıntı şuradan kaynaklandı ki oyun motoru falan hepsi aynı olunca, 1.si kadar tat vermedi. Çünkü 1.si ilk oyundu. İlkinde yaşadığımız vay be duygusunu ikincisinde yaşamadık, çünkü alışmıştık. Neverwinter Nights 1 ve 2'yi oynayanlar bilir. Birinci oyunu Bioware, ikinci oyunu Obsidian yapmıştır. İkinci oyun senaryo, karakterler, grafikler olarak ilk oyunun çok ötesindeydi.

Obsidian'daki çalışanların bir kısmı orjinal Falloutların yapımında yer almış kişiler. Ben Obsidian'ın Fallout 2'nin derinliğini Fallout 3'ün oynanışına yedireceğine inanıyorum. Buna sadece ben değil Bethesda da inanmış ki böyle bir karar almış. En azından daha ustaca yazılmış dialoglar bekliyorum.

şimdi bu da aynı grafiklerle geldiği için ilkini beğendiğimiz gibi beğenemeyebilirz diye korkuyorum. ne bileyim fallout3 dlc'leriyle birlikte tam olmuş bir oyundu.. şimdi o olmuş oyunun üzerine obsidian ne yapar hiç belli olmaz..

• Oyunda Outdoorsman skilli ile kamp ateşinde yemek pişirecekMİŞİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn_01 -- 23 Mayıs 2010; 13:58:30 >
  • Acaba nasıl yapacaklar şehri bildiğim kadarı ile hala canlı olacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Acaba nasıl yapacaklar şehri bildiğim kadarı ile hala canlı olacakmış.

Tabi canım çok daha donanımlı olacaktır ortalıkta yeniden kurulmuş bir devlet söz konusu.Gelsin artık bekleyemiyorum
  • bekliyorum
  • quote:

quote:

oyun çok zaman yok.

aynen ya oyun yok gerçekten..fallout vegas çıksa da gözümüzün pası gitse be..bad company 2den beri kayda değer oyun oynamadım bu son 3 ay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 24 Mayıs 2010; 22:42:49 >

• Steam ön siparişe başladı. Şimdiden satın alırsanız Caravan Pack sizin oluyor ama pek bir olayı yok açıkçası.
    http://store.steampowered.com/app/22380/
  • Fallout New Vegas da gözümüz.bu kadar beklediğim 2 inci bir oyun yok.
  • Caravan Pack'in ahım şahım bir artısı yok ki. Bence bu oyun steamdan alınmayacak kadar güzel bir oyun. Orjinal dvd'yi almayı sonuna kadar hakediyor bence...
  • quote:

Fallout 3'ün başında (abartmıyorum, oyunun sonunda save dosyamda yazan bu) 200 saatin üzerinde zaman geçirmiştim. Girmediğim bina, yapmadığım görev, konuşmadığım NPC, toplamadığım silah, zırh, bobblehead kalmamıştı. Fallout 2'nin başında bir 100 saat geçirmişimdir herhalde. Fallout New Vegas'ı nasıl beklediğimi siz düşünün.

Ben dragon age de 160 geçirdim f3de öyle oynasam kimbilir kaç olurdu :D
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.