Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (176. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
Giriş

Şöyle bir site buldum işini görebilir. Fallout 3 te save bozulunca bu siteden bulup düzeltmiştim.

http://www.nicouzouf.com/en/?id=falloutnewvegasultimateedition

• denedim ve oldu teşekkürler yanlız oynayan adam çelik kardeşlik eğitim görevlerini yapmamış güç zırhı giyemedik kaldık öyle dandik zırhla :D

• Rica ederim :)

• Orta karar bir notebook um var. Fallout 76 yükledim kaldırmadı, sizce new vegas yüklesem kaldırır mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 18 Mart 2021; 23:28:38 >
  • tidus kullanıcısına yanıt

kaldırır. 840mle çok rahat oynuyordum. Tabi yarım kalmıştı o ayrı.

• Lejyona ekstra görevler veren bir mod var örneğin Sezar sizden Arşimet silahını kullanıp NCR askerlerini yoketmeniz istiyor sonra Umutsuz Ümit kampını temizleyince oraya Lejyon askerleri yerleşiyor, BoS'u ikna etme var vs.vs.

nexus mods :: fallout new vegas
    Legion Quests Expanded
    https://www.nexusmods.com/newvegas/mods/60208

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar fallout 4 ü defalarca bitirmiş biri olmama ragmen bu şunu çözemedim.

-sağdan soldan topladıgımız şeyler (tabak çanak gb) ne işe yarıyor, 4 de gördüğümüz herşeyi toplayım craft yapıyorduk ya bunda ki mantıgı anlamadım sadece satmak için mi alıyoruz bunları ?

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar oyunu ps3 aldım ama almanca dili bir türlü değiştirmedim yardımcı olabilir misiniz acaba?

• Vayy be bu oyunun müzikleri aklıma geldi konu üstlere çıkınca.Muazzamdı gerçekten  

Dagreyoutube
    Songs from the game "Fallout New Vegas" The entire collection of songs from the radio commonly heard on in the game. Uploaded by a fan due of the incredible lack of these awesome songs. DISCLAMER: I don't own the soundtrack or any rights to the music, eatch is to their respectfull owner.
    https://www.youtube.com/watch?v=Kp9hIeC828o&feature=youtu.be
    Dagreyoutube
    Songs from the game "Fallout New Vegas" The entire collection of songs from the radio commonly heard on in the game. Uploaded by a fan due of the incredible lack of these awesome songs. DISCLAMER: I don't own the soundtrack or any rights to the music, eatch is to their respectfull owner.
    https://www.youtube.com/watch?v=9lrWx7-PiUM&feature=youtu.be

• R-10 kullanıcısına yanıt

Bendeki sansizliga bak hocam ya yillar sonra oyunu fiziksel alayım dedim almanca kilitliymis değişmiyor ps3 de galiba yarın değişecem mecbur  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 21 Şubat 2022; 20:4:14 >
  • Biri yes man i hoover dam e götürmüş.

New vegas çıkmadan önce bir karikatür görmüştüm vault boy kendini odaya kilitleyip atıştırmalıklardan bir dağ yapıp fallout oynamaya hazırlanmış haldeydi varmı bilen gören buraya atarsa güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 16 Ekim 2022; 5:4:33 >
  • Epic de bedava oldu oyun. Türkçe yama sorunlu sanırım.

• mert1905x kullanıcısına yanıt
    3 liralık kurye paketi almadan çalışmıyor yama. gerçi şuan ne kadar bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap veren çıkar umarım. Oyunu DLC içerikleri olmadan oynamak istiyorum. Henüz oyunun başında tonla eşya verdiği için RPG kıymeti kalmıyor. DLC paketlerini Steam üzerinden iptal ettiğimde ise oyuna girişte direk atma problemi yaşıyorum. Oyun Launcher'inden dahi data paketlerini seçmeden oyuna girsem tüm hediyeleri yine veriyor. Ayrıca tonla başlangıç görevi. Var mıdır bu işin bir çözümü?

• HakanYüksel kullanıcısına yanıt

SteamLibrary\steamapps\common\Fallout New Vegas\Data klasöründeki .nam uzantılı tüm dosyaları başka klasöre taşıyın üstteki arama çubuğuna *.nam yazarsanız hepsi çıkar.

• Başkan eyvallah kral adamsın. Aramadığım konu kalmadı.

• 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.