Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (172. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CheKD

quote:

Orijinalden alıntı: asosyalist

yalnız dlc'leri de güzel, tabi çakal bethesda kaç indirimdir %50'de tutuyor tüm paketi. zamanında bunu 10 liraya almıştım, inat ettim f3 goty için de aynı indirimi bekliyorum

Evet eskiden tüm Bethesda oyunları daha iyi indirimler alırdı ama şirket son 1-2 senedir çok fazla açgözlü olmaya başladı,bunun en büyük örneği benim gözümde The Evil Within'dir,ben tam paketini 1.5 sene önce 24 TL'ye almıştım şimdi ana oyun 44.50 TL altına inmiyor.

Çünkü o oyun şuanda 20 dolar indirimsiz. Siizn aldığınız zaman 60 dolardı. Bizde fiyat değişmedi.

• arkadaşlar oyun w8 ve w10 da çalışmıyor gibi birşeyler yazıyor doğrumu acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

arkadaşlar oyun w8 ve w10 da çalışmıyor gibi birşeyler yazıyor doğrumu acaba?

Ben 8.1'de rahat oynuyorum,10'da da sorun yoktur diye düşünüyorum.Ayrıca oyunun topluluğu çok geniş olduğundan yaşayacağınız muhtemel bir problemi daha önce birileri yaşamış ve çözümünü bulmuştur bu yüzden sorun yaşarım düşüncesine kapılmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 26 Haziran 2017; 23:27:11 >
  • tamamdır çok teşekkürler yardımınız için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.falloutthefrontier.com/
    Fallout New Vegas üzerinden bir mod geliştiriliyor.Bambaşka yerde geçiyor sanırım oyun.Tıpkı Skyrim'e yapılan Enderal gibi
  • Harika bir oyun.
  • Arkadaşlar bu oyunu 2 liraya bir sitede görmüştüm ama adını hatırlamıyorum. Türk dijital oyun satan bir yerdi. Bilen var mıdır? Forumda da var ama bulamadım 1 saattir araştırıyorum
  • beyler legıon görevlerine başlıcam kaleye gidemiyorum Cursor Lucullus denen herifle kaleye gitmem gerekiyormus ama sandalın orda bulamıyorum herif ya öldü yada bug oldu ve o herif olmadan da sandalda seyahat sekmesi çıkmıyor oyunda baya ilerdeyim ve yeniden baslamak istemiyorum sizden ricam konsol komutu falan varmı hızlı seyahat için ya da oyuncuyu geri getirmek için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aslio -- 4 Ağustos 2017; 14:46:6 >
  • Sanırım X360 oynarken ilk oyunumda bu benim başıma gelmişti.
    Çok net hatırlamıyorum aradan çoook zaman geçti ama o zamanki patates ing ile araştırıp bulmuştum. 24 saat en yakın binada yatıp-zaman geçirip 24 saat sonra tekrar aynı yere geldiğinde (fast travel kullanmadandı sanırım) sorun çözülüyordu.
    Ya bu şekilde ya da o bölgede rehineler vardı yanlış hatırlamıyorsam onları serbest bırakmadan sorunu çözmüştüm.
    Bi dene derim belki yararı olur..
  • Strip in başına geçmemiz gibi birşey mümkün mü, yes Man ın yanına gittim adam başa geçti. Ben de zannediyorum ki Strip felan benim olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekin_can kullanıcısına yanıt
    pillars of eternity olabilir hala arıyorsan
  • selamlar arkadaşlar bu oyunun türkçe yamasını kurmaya çalısıyorum ama bende bu videodakı gıbı launcher vs çıkmıyor normal indirip winrarda açılıyor ne yapmam gerekli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 15 Eylül 2017; 11:48:45 >
  • quote:

selamlar arkadaşlar bu oyunun türkçe yamasını kurmaya çalısıyorum ama bende bu videodakı gıbı launcher vs çıkmıyor normal indirip winrarda açılıyor ne yapmam gerekli?

Ben de geçen gün yükledim ilk defa, sorun oldu aradım 2 gün çözüm aradım. Bende launcher türkçe olmuyor ve oyun açılınca menü gelmiyordu. Oyun çeviriden indirdiğim yama bir türlü olmadı,https://oyun.tamindir.com/fallout-new-vegas-turkce-yama/ dan indirdim, rardan çıkarmadan direkt programı çalıştırdım(Antivirüs çıkartınca siliyordur belki diye) sonra oldu, şu anda türkçe. belki sen de deneyebilirsin.

Yalın halde Fallout New Vegas aldıysan, Courier's DLCsini de alman gerek, yama sıkıntı çıkarıyormuş yoksa. Ultimate Edition varsa sıkıntı olmaz. Dead Money ve Honest Heart DLClerinin de türkçe yamaları var oyun çeviride ben yükledim şu anlık sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tilqi_Gin -- 15 Eylül 2017; 18:51:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tilqi_Gin

quote:

selamlar arkadaşlar bu oyunun türkçe yamasını kurmaya çalısıyorum ama bende bu videodakı gıbı launcher vs çıkmıyor normal indirip winrarda açılıyor ne yapmam gerekli?

Ben de geçen gün yükledim ilk defa, sorun oldu aradım 2 gün çözüm aradım. Bende launcher türkçe olmuyor ve oyun açılınca menü gelmiyordu. Oyun çeviriden indirdiğim yama bir türlü olmadı,https://oyun.tamindir.com/fallout-new-vegas-turkce-yama/ dan indirdim, rardan çıkarmadan direkt programı çalıştırdım(Antivirüs çıkartınca siliyordur belki diye) sonra oldu, şu anda türkçe. belki sen de deneyebilirsin.

Yalın halde Fallout New Vegas aldıysan, Courier's DLCsini de alman gerek, yama sıkıntı çıkarıyormuş yoksa. Ultimate Edition varsa sıkıntı olmaz. Dead Money ve Honest Heart DLClerinin de türkçe yamaları var oyun çeviride ben yükledim şu anlık sıkıntı yok.

teşekkürler verdiğiniz linkten indirdim çalıştı umarım bir sorun olmaz ileride.

• arkadaşlar old world blues ve lonesome road için de türkçe yama çıkacak mı bilginiz var mı?Çıksa güzel olurdu.
  • brightlord kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum Fallout Serisinin en güzel oyununun her dlc si çevirilmeli sagolsun 2 dlc çevirildi ama Old World Blues ve Lonesome Road da kesinlikle çevirilmeli ama kim yapar bilemedim
  • Oyun bitince haritada takılmak için bir mod var mı? Varsa adı nedir yada nerden bulabilirim :)

• Oyun uzun yıllardır Steam Kütüphanemde bulunmasına rağmen başlamamıştım; onun dışında oynamadığım RPG kalmamıştı. Dün akşam itibari ile oyuna başladım ve bunca yıl neden oynamadığımı kendime sorup duruyorum. Büyük hata yapmışım..
    Oyuna yeni başladığım için oyunun ileri safhalarında daha rahat ilerleyebilmem için verebileceğiniz bir tavsiye vs. var mıdır ? Hangi faction'a yakın olmalıyım ?
  • glazer kullanıcısına yanıt
    Valla bende yeni başladım hocam 2-3 gün oldu. Şöyle söyleyeyim kendi adıma belirli bir yere kadar NCR ye yakın gibi görünüp kimseye de sataşmadım. Hatta NCR ve bir Terörist grup arasında rehine krizini çözüp hepsinden taktir de topladım. İstesem teröristleri öldürebiliyordum rehineleri kurtadıktan sonra yine de öldürmedim. En karanlık topluluklara bile yardım ediyorum amacım her grubu iyi tanımak. Zamanı geldiğinde zaten hepsi bana katılacak . . . Bu arada oyunu hardcore modda oynuyorum.
  • ölü konu sanırım ama yine de sorayım belki yardım eden çıkar.bende bu oyun var, windows 10da sorunsuz oynuyordum ama windows 7e geçirdim bilgisayarımı.tüm oyunlarım sorunsuz çalışıyor ama fallout new vegasta bir sıkıntı var.oyun açılıyor, grafikler vs gayet güzel ama doc mitchellin muayenehanesinde uyandığımız kısımda bir saçmalık var.adam bir cümle söylüyor ve duruyor, rahat 1 dakika bekliyor ve ikinci cümlesini söylüyor, sonra yine bekliyor ve üçüncüyü söylüyor falan.internette benzer bir sorun yaşayan da bulamadım acaba sorunu bilen ya da yaşayan var mı burada?

• 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.