Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (171. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanlış yönlendirmiş olmayım ama sanırım o dlcye geri dönebiliyorsunuz. Yine de mallar hakkında ne olur bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyuna şöyle güzel bir mod listesi verebilecek fallout sever var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saolsun kimse yardımcı olmadı bende kendi kendime buldum geriye kalanlar sığınağına girişi. oyunun sonunda lilyi yanımdan bırakıp arcadeyi aldım o bana yeni bir görev verdi ve eski enclave üyelerinden tek tek parolaları aldım ve sığınakta buluştuk. Üstüne birde bana bosunkinden bile daha iyi bir power armor verdiler.

• Cihan4292 kullanıcısına yanıt
    müridlerin sığınağına nasıl giriliyor hocam ben anlamadım
  • pelerinli kullanıcısına yanıt
    aynen hocam honey hearts bitti dışarı çıkıp geri gelebiliyorum sıkıntı yok.Sen dead Money'i söylüyorsun galiba onu oynarken aklımda bulunduracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddsmurat

Bu oyuna şöyle güzel bir mod listesi verebilecek fallout sever var mı?

Ben zamanında çok uğraşmıştım modlarla ama unuttum çoğunu yi

Zamanında grafkleri ile ilgili mod konusu açmışım,oraya bir göz atabilirsin
    https://forum.donanimhaber.com/fallout-new-vegas-grafik-modlari-genis-kapsamli--105492340

• quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

quote:

Orijinalden alıntı: ddsmurat

Bu oyuna şöyle güzel bir mod listesi verebilecek fallout sever var mı?

Ben zamanında çok uğraşmıştım modlarla ama unuttum çoğunu yi

Zamanında grafkleri ile ilgili mod konusu açmışım,oraya bir göz atabilirsin
    https://forum.donanimhaber.com/fallout-new-vegas-grafik-modlari-genis-kapsamli--105492340

Aslında konuyu müsait olduğun zaman güncelleyebilirsen şahane olur

• Beyler konuyu hortlatıcam ama ne yazıkki bu oyuu şimdi oynaya biliyorum yani yeni öğrendim
    şimdi NCR-Sezarın Lejyonu kavgalı gibi gözüküyo sizce hangisiyle ilerlemeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackfox864

Beyler konuyu hortlatıcam ama ne yazıkki bu oyuu şimdi oynaya biliyorum yani yeni öğrendim

sezar - bos yada yes man karar senin
  • blackfox864 B kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunun olayı bu zaten kendin karar vermelisin. Bizim dediğimiz şeyi seçerek ilerlemenin bir anlamı yok. İstediğini seç. Beğenmediysen tekrar başlayıp başka bir şeyi seç.
  • Bide ben yol gidince baya yoruluyorum çok uzak oluyor araba at gibi sürebileceğimiz bir şey yokmu ya?
    XMODS car modu indirdim onunda fizikleri berbat
  • blackfox864 B kullanıcısına yanıt
    Modu beğenmediysen yapacak bir şey yok, yürü ya da fast travel (haritadan şehri seç, o zaten sana diyecek gideyim mi diye eğer yükün ağır değilse)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackfox864

Beyler konuyu hortlatıcam ama ne yazıkki bu oyuu şimdi oynaya biliyorum yani yeni öğrendim

oyun senin oyunun karar senin kararın :D :D ikisi içinde farklı sonuçlar çıkacaç falouttun güzel yanı da bu :D
  • Arkadaşlar oyunun Türkçe yaması sadece steam deki ultimate edition ilemi uyumlu? Dlc bölümleride Türkçemi acaba? Normal versiyon alırsam çalışmazmı yardımcı olursanız sevınırım?

• 2 dlc türkçe

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Arkadaşlar oyunun Türkçe yaması sadece steam deki ultimate edition ilemi uyumlu? Dlc bölümleride Türkçemi acaba? Normal versiyon alırsam çalışmazmı yardımcı olursanız sevınırım?

Ultimate sürümün esprisi tüm DLC'leri barındırıyor olması yani normal oyundan bir farkı yok.Ben 40-50 mod ve Türkçe yama ile sorunsuz oynuyorum,sorunuz olursa yazın buradan bakarız.
  • Tamamdır çok teşekkürler şuan indirimde steam de alabilirim o zaman.

• CheKD kullanıcısına yanıt
    yalnız dlc'leri de güzel, tabi çakal bethesda kaç indirimdir %50'de tutuyor tüm paketi. zamanında bunu 10 liraya almıştım, inat ettim f3 goty için de aynı indirimi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyalist

yalnız dlc'leri de güzel, tabi çakal bethesda kaç indirimdir %50'de tutuyor tüm paketi. zamanında bunu 10 liraya almıştım, inat ettim f3 goty için de aynı indirimi bekliyorum

Evet eskiden tüm Bethesda oyunları daha iyi indirimler alırdı ama şirket son 1-2 senedir çok fazla açgözlü olmaya başladı,bunun en büyük örneği benim gözümde The Evil Within'dir,ben tam paketini 1.5 sene önce 24 TL'ye almıştım şimdi ana oyun 44.50 TL altına inmiyor.
  • The Frontier ne zaman çıkacak yahu ne modmuş arkadaş.

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.