Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (169. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün oyunu bitirdim. Dead Money ve Honest Hearts dlclerini kurdum veri dosyalarından seçtim ama indirilebilir içerik menüsündeki oyunlara tıkladığımda tepki verip açılmıyor. Neyi yanlış yapmış olabilirim?
  • pelerinli kullanıcısına yanıt
    Görevlerin çakışıp buga girdiği aşikar.

Verileri önce ilk isteyen npcye verip sonra console commandsdan öğrendiğim yöntemle tekrar sıfırlayarak yükledikten sonra ikinci npcye vermeyi düşünüyorum ama ilgili console commands kodunu bulamıyorum translatele de uğraştım ama ingilizcem ilkokul terk düzeyinde.
  • demonhunter71 D kullanıcısına yanıt
    Hocam dlcler için oyunda belli yerler var, oralara gireceksin. Bir şey seçme etme yok, eğer aktifleştirdiysen direkt oyunda haritadan git.

Hocam yazdım ya bölüm adlarını; onlara wikiden bak. Olmadı Vault 22 yaz wikiden bak. Onlardan buldum ben birinden o consol command'da ne yazacağını. Zamanım olmadığı için arayamıyorum ama illaki bulursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Hocam dlcler için oyunda belli yerler var, oralara gireceksin. Bir şey seçme etme yok, eğer aktifleştirdiysen direkt oyunda haritadan git.

Hocam yazdım ya bölüm adlarını; onlara wikiden bak. Olmadı Vault 22 yaz wikiden bak. Onlardan buldum ben birinden o consol command'da ne yazacağını. Zamanım olmadığı için arayamıyorum ama illaki bulursun.

Merhabalar hocam ben oyunun ultimate edition aldım ve türkçe yama kurdum. Orda data filestan türkçe yamayı işaretleyince oyuna giriyor 20 fpsde menüye kadar geliyor ve orda donup kalıyor yazılarda gelmiyor. Ama türkçe yamayı kaldırınca oyun normal şekilde açılıyor. Çözümü nedir ? Ve bende hali hazırda hangi dlcler kurulu onlara nasıll bakabilirim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patrick Yıldız kullanıcısına yanıt
    Türkçe yama kurmadım; dolayısıyla konusuna yazarsanız daha net cevap alırsınız.

Ultimate editionda zaten tüm dlcler kurulu halde geliyor olması lazım. O Türkçe işaretlediğin yerden bakarsan dlc adlarıyla .esp ya da .esm dosyaları olması lazım; tikli değilse tikle.

• Arkadaşlar oyunu bitirmeme az kaldı oyun bitince devam edebiliyor muyuz, yani daha birsürü keşfedecek yerim ve dlc ler var oyun bitince onlara devam edemeyecek miyim eski kayıtları yükleyip devam edemez miyim?

• halilumit kullanıcısına yanıt
    son göreve gitmeden önce uyarıp kayıt aldırıyor, bitirdikten sonra o kayda dönebilrsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyalist

son göreve gitmeden önce uyarıp kayıt aldırıyor, bitirdikten sonra o kayda dönebilrsin

Teşekkür ederim, sezar la düşman olarak devam edecem anlaşılan zaten hiç sevmedim şerefizleri kaba kaba konuşuyorlar kökünü kazıyacam onların 😀, yes mani seçtim bay house yi öldürür ken üzüldüm ama 😕 eski kayıttan tekrar başlayip onu seçecem o kdar düzenek kurmuş ayıp oldu adama 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: halilumit

quote:

Teşekkür ederim, sezar la düşman olarak devam edecem anlaşılan zaten hiç sevmedim şerefizleri kaba kaba konuşuyorlar kökünü kazıyacam onların 😀, yes mani seçtim bay house yi öldürür ken üzüldüm ama 😕 eski kayıttan tekrar başlayip onu seçecem o kdar düzenek kurmuş ayıp oldu adama 😂

Companion olarak boone u al yanına. Sezarı çok sever kendisi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • halilumit kullanıcısına yanıt
    Ben c.a.g.e mi ne nexus'tan bir mod kurdum, onu tavsiye ederim. Oyun bittikten sonra devam ediyor oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstergo industries

quote:

quote:

hocam bulamadım onu nerede kendisi novac taki dinozorun ağzındaki o değil demi oysa da nasıl alacağımı beceremedim :)

• 19 lwl oldum bu güç zırhı dedikleri yada oyunun giriş ekranındaki yüzünün her tarafını kapatan zırhı nasıl,nerede alabilirim,ölen çelik kardeşlerden zırh aldım ama giyemiyorum o değil sanırsam.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam bulamadım onu nerede kendisi novac taki dinozorun ağzındaki o değil demi oysa da nasıl alacağımı beceremedim :)

Karısı köle olarak satıldı. Satan kişiyi bulursan yanına katılır.

• quote:

19 lwl oldum bu güç zırhı dedikleri yada oyunun giriş ekranındaki yüzünün her tarafını kapatan zırhı nasıl,nerede alabilirim,ölen çelik kardeşlerden zırh aldım ama giyemiyorum o değil sanırsam.

Brother of steel armor u giymek için onlara katılarak eğitimini Alman lazım. Yoksa giyemezsin.

• quote:

quote:

19 lwl oldum bu güç zırhı dedikleri yada oyunun giriş ekranındaki yüzünün her tarafını kapatan zırhı nasıl,nerede alabilirim,ölen çelik kardeşlerden zırh aldım ama giyemiyorum o değil sanırsam.

Brother of steel armor u giymek için onlara katılarak eğitimini Alman lazım. Yoksa giyemezsin.

çok teşekkür ederim,son bir sorum kaldı secutronları ele geçirdim ve baraj savaşına katıldım fakat sezarın sağ kolunu ödürme görevini aldım ama adam beni 2 vuruşta yere seriyor imkansız onu yenmem başka bi yöntemi mi var yoksa gidip güçlenip tekrar mı gelmem gerekiyor.

• @halilumit@Abstergo industries arkadaşlar spoilera alsanız iyi olur.

@halilumit
    senin bu saatten sonra yapacak bir şeyin yok; oyunu bitiriyorsun zaten. Okumadın mı, o göreve başlamadan önce geri dönüş olmadığını yazar.

• Buranın pirlerine bi soralım. Bilgisayarımda Ultimate sürümü kurulu. Türkçe yamasıda aktif. Beni rahatsız eden bi durum bir dlc den dolayımı tam anlamamakla beraber oyunun başında bir sürü silah zırh vs verdi. Yani çok erken bi şekilde güçlü silahları aldım. Bu şekilde oynamak istemiyorum Oyunun kendi Lore una baglı kalarak kendim keşferederek oynamak istiyorum. Oyunu kapattım save leri sildim. Başalarken o itemları yinede veriyor. Hangi dlc bu yada nasıl çözeriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Punk4Life

Buranın pirlerine bi soralım. Bilgisayarımda Ultimate sürümü kurulu. Türkçe yamasıda aktif. Beni rahatsız eden bi durum bir dlc den dolayımı tam anlamamakla beraber oyunun başında bir sürü silah zırh vs verdi. Yani çok erken bi şekilde güçlü silahları aldım. Bu şekilde oynamak istemiyorum Oyunun kendi Lore una baglı kalarak kendim keşferederek oynamak istiyorum. Oyunu kapattım save leri sildim. Başalarken o itemları yinede veriyor. Hangi dlc bu yada nasıl çözeriz.

Arms ya da Soldier ile ilgili bir dlc olacak tam aklımda değil şu an ama alternatif olarak oyunun başında verdiği silahları orada yere atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 31 Ocak 2017; 11:26:58 >
  • Teşekkür ederim biraz daha kurcalamalıyım o zaman. Evet en kötü atıcaz artık. Hangi amaçla oyunun başına koymuslar bunu bu şekilde yapımcılar cok ilginç aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Punk4Life

Teşekkür ederim biraz daha kurcalamalıyım o zaman. Evet en kötü atıcaz artık. Hangi amaçla oyunun başına koymuslar bunu bu şekilde yapımcılar cok ilginç aslında.

verdikleri şeyler sembolikti sanki güçlü silahlar değil aslında
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.