Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (168. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cenkakay08

Ama o zaman neden fenomen oldum ben ? Hırsızlık veya başka bir şey yapınca şöhret düşmesi gerekmez mi ? Bir de silahı kılıfına hangi tuşla koyuyoruz biliyor musun ?

Öncelikle çeteye karşı savaştığın ve halkı savunduğun için fenomen oldun. 1 mermi sıkarsan ama yerlilere hemen düşman olurlar :)

Silahı yerine koymak için R ye basılı tutmayı dene. Tam hatırlamıyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10'da oyunun Türkçe yamasının karakter sorununa yardım edebilecek var mı? Bazı karekterler görünmüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımın için saol ,son bir şey peki belli bir zaman sonra bana olan düşmanlıkları gider mi ?

Edit:Kasabadan uzaklaştıkdan sonra geri ışınlandım ve sorun ortadan kalktı artık saldırmıyorlar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkakay08 -- 2 Ekim 2016; 0:57:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkakay08

Yardımın için saol ,son bir şey peki belli bir zaman sonra bana olan düşmanlıkları gider mi ?

Hayır maalesef. Önerdiğim gibi baştan başlasan iyi olur.

• New Vegas ile Ultimate Edition'ın içerik farkları neler?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucius Julius

New Vegas ile Ultimate Edition'ın içerik farkları neler?

Oyuna ait hikaye odaklı bütün DLC leri içeriyor ki mutlaka bunlar istisnasız oynanmalı. Birde Caravan pack adı altında silah ve Loot veriyor.

• arkadaşlar, bilmiyorum hatırlayan ya da hala oynayan var mıdır ancak benim mod tavsiyesi isteğim var sizden. Oyunun dinamiklerini değiştirmemesi ve beni çok güçlü yapmaması kaydıyla önerebileceğiniz bir perk modu var mı? 100 level modunu kullanıyorum, ama şimdiden bitti neredeyse (son 5 perki neredeyse almak için aldım). İsteğim şöyle abes olmayan, işlevsel olan ama cılkını çıkarmayan tekil veya paket modlara açığım

Ayrıca Nevada Skies modunu kullanıyorum, herkese tavsiye ederim. Gerçekten gerçekçi bir hava katmış
  • Arkadaşlar, belki hatırlayanınız vardır. Lonesome Road'ta geri dönebiliyormuşuz, peki challengeları yapabilmek için de Lonesome Road hikayesini bitirdikten sonra geri dönebilir miyiz? Hikayeye kaptırıp gitmek istiyorum, poster falan sonra ararım diye düşündüm.

• Bir tek sezarın görevleri kaldı, çelik kardeşliği yok et diyor ama anakartları çaldığım için terminalden yok edemiyorum. Sanırım buraya kadarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 12 Aralık 2016; 8:33:02 >
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Keşke spoilera alsaydın hocam

girip hepsini tek tek öldürmek zor değil hocam; zaten satıcılarının olduğu yere gidin direkt, onu öldürünce lootlayabiliyorsanız işiniz iyice kolaylaşır.

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

girip hepsini tek tek öldürmek zor değil hocam; zaten satıcılarının olduğu yere gidin direkt, onu öldürünce lootlayabiliyorsanız işiniz iyice kolaylaşır.

satıcı derken hocam? Saldırınca affetmiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

satıcı derken hocam? Saldırınca affetmiyorlar

Yok hocam affetmeyecekler zaten. Ancak sen levazımcıbaşını öldürünce sanırım onun zerzevatını alabiliyordun, ya cesedinden ya da cesedinden çıkan anahtarın açtığı kasadan. Kadını atış talim alanında bulabiliyordun; ana merkeze inince sağ tarafta diye hatırlıyorum.

Ben ingilizce oynadığım için isimlerin tam karşılığını söyleyememiş olabilirim. Ve normalde ben ncr yandaşı ama herkesle dost bitirdim, yani bos da dostumdu. Ama bir kere yanlışlıkla ateş açınca hepsiyle çatışmaya girdik; ben de gaza geldim nasılsa önceki kayıttan devam ederim diye hepsini öldürdüm. Zor değil yani tek tek temizlemek orayı.

• Beyler, Fallout serilerinde olduğu gibi çeşitli factionların bulunduğu ve birbirlerini etkiledikleri bir rpg oyunu bilen var mı?

Daha açık anlatmam gerekirse; Skyrim gibi hırsızlar loncası, büyücüler koleji, karanlık kardeşlik gibi factionların birbirini hiç etkilemediği, lineer bir şekilde ilerleyen bir oyun istemiyorum. Fallout'ta olduğu gibi birinin görevinde ilerlerken diğerini engellediğimiz yada yok ettiğimiz ve bu seçimlerin bize bırakıldığı bi rpg oyunu arıyorum. Tarzı turn-based felan da olabilir, sorun değil.
  • ekin_can kullanıcısına yanıt
    S.T.A.L.K.E.R serisi var.
  • dewilswale kullanıcısına yanıt
    Hemen bakıyorum. Teşekkür ederim.
  • İyi günler

Çelik kardeşlik görevi için vault 22den verileri aldım ama veronicayla birlikte gidip verileri çelik kardeşlik mürverine teslim edemiyorum böyle bir diyalog seçeneği çıkmıyor.

Eş zamanlı olarak aynı verileri mccarrandaki bilim adamı da istemişti bu yüzden mürvere teslim edemediğimi düşünüp bilim adamını öldürerek görevi sildim ama yine de verileri mürvere teslim etmek için bir diyalog seçeneği çıkmıyor?

Sizce nerde hata yapıyorum?
  • demonhunter71 D kullanıcısına yanıt
    öncelikle spoiler içinden konuşursak daha iyi olur, sen de al istersen Ayrıca ben İngilizce oynadığım için asıl isimlerini yazacağım, sen anlarsın artık neyse

ilk önce bilimadamını öldürmediğin savei geri al. Sonra o bilim adamlı görevde (sanırım "there stands grass") bir de içeride ghoul kız olması lazım, hani bilimadamının yanındaki kız diyordu arkadaşım gitti onu da bul diye, o işte ghoul. O yanlış hatırlamıyorsam oradan aldığın bilgiyle alakalı konuştuğunda silmeliyiz falan diyor. Eğer sen orada silmeyi kabul ettiysen her yerden siliyor veriyi ve iki görev de bitmiyor sanırım. Kızı öldürmediysen ve konuşma seçeneklerini sağlamadıysan veriyi sildin sanırım.

• Dün bu konu gözüme ilişti, ne zamandır okumuyorum dedim sonlardan okumaya başladım. Almışken ultimate Edition alın yazısını görünce üzüldüm almamıştım dedim. Hemen istek listesine ekleyeyim derken bi baktım kütüphanede diye yanında yazıyor

Satın Alma geçmişine bile baktım 2 sene önce normal versiyonu almışım hem de 4.5 tl ye.

Fallout New vegas ultimate Edition sahibi olan arkadaşlar, steamde ultimate olmayan fallout New vegas sayfasına geldiğinizde dlc ler kütüphanede diye görünüyor mu? En çok merak ettiğim bu.

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU]

• pelerinli kullanıcısına yanıt
    Selamlar

Veriler silinmedi bende duruyor ancak bilim adamına gidince teslim edilebiliyor, mürvere gittiğimde teslim alması için herhangi bir diyalog seçeneği çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonhunter71 -- 18 Aralık 2016; 11:7:30 >
  • demonhunter71 D kullanıcısına yanıt
    Hocam spoiler butonunun içine yazacaksın.

verileri silmediysen tekrar gideceksin o aldığın yere; bir consol command var şu an aradığımda bulamadım ama internette bölüm adlarının ingilizcesinden bulursun; onu gir. O verileri aldığın yeri sıfırlıyor, oradan tekrar alıp gidebilirsin McNamara'ya.

Ama haberin olsun hocam; Still in the Dark, I Could Make You Care ve There Stand the Grass bayağı çakışıyornuş; ondan buga girmiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 18 Aralık 2016; 10:55:17 >
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.