Şimdi Ara

Fallout New Vegas yalayıp yutmuş olanlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben biraz geç atıldım new vegas serüvenine gizli vadi diye bir yere geldim orda 2 adet sığınak var fakat iksininde içindeki kapılar kapatılmış kayalarlai acaba nasıl gireceğim içeri? ek olarak rhonda diye bir robot var bozuk, robota gelene kadar baya bi mutand oldurdüm liderleyle birlikde, acaba yanlışlıka başka bir görevin sonunu mu yaptım görevi almadan? robotu tamir edemiyorum baya bir bilim istiyor çünkü, hapisteki tamirci dayıda yardım etmiyor, anca oturuyor sandalyesinde kilidini açdım kaçmıyorda...

edit: şimdi ikinci sığınağa geri girdim ve bizim ed-e yi kullanarak lorenzo diye bi eleman konuşdu bakalım hayrola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 24 Aralık 2014; 14:07:33 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fallout: New Vegas Ustası İçin Kapsamlı Bir Kılavuz

Fallout: New Vegas serisinin hayranı iseniz ve oyunun derinliklerine dalmak istiyorsanız, bu bilgilendirici kılavuz tam size göre. Fallout: New Vegas'ı yalayıp yutanlar, oyundan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak temel ipuçlarını ve püf noktalarını öğrenmek isteyeceklerdir.

İster gizli bir suikastçı, ister acımasız bir savaşçı veya karizmatik bir diplomat olmayı tercih edin, Fallout: New Vegas, benzersiz oyun tarzınızı desteklemek için çok çeşitli seçenekler sunar.

Karakter Geliştirme:

• Becerileri ve yetenekleri oyun tarzınıza göre uyarlayın.
    • Özel S.P.E.C.I.A.L. istatistiklerinizi dikkatlice seçin, bunlar kalıcıdır.
    • Perk'leri oyun ilerlemenize göre alın ve farklı yetenek kombinasyonlarını deneyin.

Oynanış İpuçları:

• V.A.T.S. sistemini kullanarak gerçek zamanlı dövüşün hızını yavaşlatın.
    • Silahlarınızı ve zırhınızı sık sık yükseltin.
    • Takım arkadaşlarınızı dahil edin ve onların yeteneklerinden yararlanın.

Fallout: New Vegas Hileleri:

• tdetect: Gizlilik modunu açın.
    • player.additem 000000f 100000: 100.000 kapak ekleyin.
    • tgm: Tanrı modunu etkinleştirin.

Diyalog ve Seçenekler:

• Diyalog seçeneklerini dikkatlice düşünün, çünkü eylemleriniz hikaye üzerinde önemli etkilere sahip olabilir.
    • Farklı fraksiyonlarla ittifak kurun ve onların desteğini alın.
    • Barışçıl çözümler veya şiddetli çatışmalar yoluyla görevleri tamamlayın.

Keşif ve Yan Görevler:

• Mojave Çölü'nü keşfedin ve gizli alanlar ve değerli ganimetler bulun.
    • Yan görevleri tamamlayın ve ek beceriler ve ödüller kazanın.
    • Oyun dünyasını şekillendirmek için önemli kararlar alın.

Savaş ve Hayatta Kalma:

• Düşmanlarla savaşmak için çeşitli silahlar ve yakın dövüş saldırıları kullanın.
    • Stimpaklar ve doktor çantalarıyla sağlığınızı yönetin.
    • Gıda ve su kaynaklarını toplayın ve hayatta kalın.

Bu kapsamlı kılavuz, Fallout: New Vegas deneyiminizi zenginleştirecek ve oyunu derinlemesine keşfetmenizi sağlayacaktır. İster bir acemi ister serinin deneyimli bir hayranı olun, bu ipuçları ve püf noktaları, Mojave Çölü'nde hayatta kalmanıza ve hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İlk 1-2 oynayışının keyfini çıkar ağır ağır ilerle, eğer herhangibi bir şey için skill in yetmiyorsa yettiği zaman yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

İlk 1-2 oynayışının keyfini çıkar ağır ağır ilerle, eğer herhangibi bir şey için skill in yetmiyorsa yettiği zaman yap.

kilit açma hitabet ve silahlar ı 100 yaptım(hilesiz lvl20) 1 hafdadır oynuyorum, fişi aldım malum kişiden ama kimseye vermeden tekrar çorak topraklara döndüm öyle takılıyorum, herşey bitince çip olaylarına gireceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 24 Aralık 2014; 21:28:01 >
  • Bende yeni basladim new vegas'a. Guzel ilerliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinirlenip sildim oyunu house dedik ncr ye karşı koz olur ilerde dedik denge olur dedik tuttu
    çelik kardeşliği öldür dedi, o kadar hukukum var çelik kardeşlikle diplomatik yolu seçelim dedim yok dedi beyfendi, başlarım bu işe dedim gittim o kadar emek harcamış adama kıydım, son sözleride koydu baya yes man ı geçirdim başa ama bakdımki oynama isteğim kalmamış sildim gitti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

Ben biraz geç atıldım new vegas serüvenine gizli vadi diye bir yere geldim orda 2 adet sığınak var fakat iksininde içindeki kapılar kapatılmış kayalarlai acaba nasıl gireceğim içeri? ek olarak rhonda diye bir robot var bozuk, robota gelene kadar baya bi mutand oldurdüm liderleyle birlikde, acaba yanlışlıka başka bir görevin sonunu mu yaptım görevi almadan? robotu tamir edemiyorum baya bir bilim istiyor çünkü, hapisteki tamirci dayıda yardım etmiyor, anca oturuyor sandalyesinde kilidini açdım kaçmıyorda...

edit: şimdi ikinci sığınağa geri girdim ve bizim ed-e yi kullanarak lorenzo diye bi eleman konuşdu bakalım hayrola

Fallout 3 çok daha iyi bir oyun diyorum ve sorunu cevaplıyorum

Görevleri yaptıkça gidebileceğin yerlere de giriş izni veriliyor. İleride oyunun tüm gidişatı o sığınaktan aldığın görevlere bağlı olacak.

Aldığın görevlerin hepsini yapmaya çalış her yere ulaşacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: Aseuz

quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

Ben biraz geç atıldım new vegas serüvenine gizli vadi diye bir yere geldim orda 2 adet sığınak var fakat iksininde içindeki kapılar kapatılmış kayalarlai acaba nasıl gireceğim içeri? ek olarak rhonda diye bir robot var bozuk, robota gelene kadar baya bi mutand oldurdüm liderleyle birlikde, acaba yanlışlıka başka bir görevin sonunu mu yaptım görevi almadan? robotu tamir edemiyorum baya bir bilim istiyor çünkü, hapisteki tamirci dayıda yardım etmiyor, anca oturuyor sandalyesinde kilidini açdım kaçmıyorda...

Fallout 3 çok daha iyi bir oyun diyorum ve sorunu cevaplıyorum

Görevleri yaptıkça gidebileceğin yerlere de giriş izni veriliyor. İleride oyunun tüm gidişatı o sığınaktan aldığın görevlere bağlı olacak.

Aldığın görevlerin hepsini yapmaya çalış her yere ulaşacaksın

Hocam bi üstte belirttiğim gibi sildim oyunu,zaten çokda zevk vermemeye başlamışdı çok guçlendim sanırım, sezar beyin 5-6 kişiden oluşan timleri tenhada çok yakalıyordu korkudan hızlı seyahat yapıyordum hep, ama tabi ben baya Bi ünlenince sezar bey elçi gönderdi yok efendim illa çadırıma beklerim bu nişanla size birşey olmaz, iyi madem dedim bi çayını içerim o kadar buyur etmiş hem nişanda verdi rahat gezineyim diye, tabi ben gidene kadar baya oyalandım orda burda, bi gün bonnie bide benim kafasında ışıklar çıkan kopeği aldım çıkdım yola sezara doğru, yolda ncr askerleri ellerimi opmeler çelik kardeşliğin iltifatları vs derken ben baya girdim havaya tabi şu herkesin ve benimde tırstığım pençeler bile kaçınıyor artık benden o derece birşey olmuşum, ama daha bu lejyonların ilk karakolunda s.a diyemeden sıkmaya basladi Bu densizler bana, ya taniyamadi bunlar beni heralde sapkayi cikarim demeye kalmadam benim akli yarim kopeğim fırladı dur etme diyemeden kaptı birini, derken bonnie noluyo alo diye indirmeye başladı çat çut, ee bende dayanamadım sizin misafirperverliğinize diye çıkardım full modifiyeli bilmemkaçbinlik tufeği kafaya kafaya böyle sıka sıka sezarın çadıra ulaşdım, çadırın etrafındaki densizleride temizleyince dedim yine ne olur ne olmaz allahın selamını verip gireyim şu çadıra belki yanlış anlaşılma vardır, ama nerdeee daha çadıra girer girmez itleri saldırdı sezar beyimizin, boyle değişik değişik isimli lejyonlarıda temizleyince kendime dedimki ulan kim bu sezar (ben baya kalıplı değişik birşey bekliyorum) derken bakdım aradan şarkıcı altay tipli bişey eline almış bi tane ekmek bıçağı ustume koşuyo ulan bu nasıl Bi tiptir diyip tovbe cekerken ismini gordum "sezar" (k..sezarı) zaten bunun tipi görünce beni bi gülme aldı tabi o ara vats modunda kullandığım mermide bunun kafayı aldı, o ara bizim kopek le bonnie temizledi etrafı tamamen, tabi bunda benim oyun başından beri yerdeki çopleri bile toplayıp sattığım ve karşılığında aldığım iyileştiricileride 20 şer 20 şer bizimkilere vermem etkili oldu, aferin size helal size siz olmasanız ben bi hiçim derken bakdım koca lejyon kentini biz 3 kişi dümdüz etmişiz, birde zorda oynuyorum ha! Kisacasi full ranger yada keskin nisanci oynamayin, baslarda zor olsada daha sonra hile ile oynuyo gibi bir his vermeye basliyor.Ama en buyuk hayal kırıklığım MrHouse oldu önceki mesajımda belirttiğim gibi, House u çok buyuttum gozumde, halbuki idealleri ileri goruşu çok etkilemişdi beni, ama bok etti yıkdı tüm hayallerimi, Bende sildim herşeyi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba bir soru sormak istiyorum öncelikle oyunu 10 saat kadar oynadım birsürü yan görev yaptım ve şimdi benyyi öldürmek istiyorum fakat merak ettiğim şu ki benyy ölünce oyun bitiyormu ? ve şuana kadar hep NCR yi destekledim onların görevlerini yapıp yardımcı oldum NCR üniforması giyersem ne olur ilk giydiğimde seni farkedip alarm verirler felan yazmıştı bende korkup çıkarmıştım ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemci2013 -- 23 Ocak 2015; 13:04:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemci2013

merhaba bir soru sormak istiyorum öncelikle oyunu 10 saat kadar oynadım birsürü yan görev yaptım ve şimdi benyyi öldürmek istiyorum fakat merak ettiğim şu ki benyy ölünce oyun bitiyormu ? ve şuana kadar hep NCR yi destekledim onların görevlerini yapıp yardımcı oldum NCR üniforması giyersem ne olur ilk giydiğimde seni farkedip alarm verirler felan yazmıştı bende korkup çıkarmıştım ??

Benny'i öldürsen bile,daha oyunun yarısındasın demektir.Bitmiyor merak etme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.