Şimdi Ara

PS4 Türkçe Yama ve Horizon Zero Dawn Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
6.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ps4 sahibiyim gördüğüme göre ps4 oyunlarına Türkçe yama yapıla biliyormuş konusunda açılmış bir örnek vermek gerekir ise Horizon Zero Dawn oyunu Türkçe çıkmadı sadece bir soru ilerde bu oyuna tr yama yapıla bilir mi ? iyi akşamlar.

• Size kısa ve öz anlatayım.Mevcut orjinal kullanıcılar için PC'ye çıkmış yamaları konsol sürümlerine adapte edilemiyor şimdilik.

Örnek vereyim;Fallout 4 için Sarkis arkadaşımızın isteği doğrultusunda Bethesda sunucularına PS4 ve XboxOne için mod olarak yüklemeye çalıştım.Maalesef Bethesda modların her türlüsüne izin veriyor fakat dil modlarına izin vermiyor.Bu durum hem pc hemde PS4 ve XboxOne için geçerli.

PS4, 4.05 versiyonunda bulunan açık sayesinde kıralabildi.Fallout 4 Türkçe yaması şuanda 4.05 versiyonunda portunu sağladım ve çalışıyor.Bunun haricinde başka PC yamalarınında portuna devam ediyorum.Gelelim Horizon Zero Down oyununa.Oyun 4.50 istediği için şuanda bu oyuna herhangi bir şekilde Türkçe yama başlatılması zor.Yalnız 5.00 üzerinde bir açık daha bulundu.Bunu da yakın zamanda paylaşacaklarmış.O zaman bu oyunun dil dosyalarına ulaşılabilir ve çevrilebilinir.

İyi forumlar...
  • Bu durum sadece bu oyun için geçerliymiş. Oyun yapımcıları Türkçe Yama yapmamışlar oyuna ve ilerde de bi yama durumu olacağını sanmıyorum ama diğer ps4 exclusive oyunlar Türkçe gelmeye devam edecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biliyorum anlatmadım galiba ps4 oyunlarına tr yama yüklene biliyormuş ya bunuda birileri eğer yaparsa olur mu ?
  • bahsetiğim konu linki
  • Kırılan versiyonlara Türkçe yama yüklenebilir sadece orjinal olan oyuna yükleyemezsin anca yapımcı getirmesi lazım
  • Size kısa ve öz anlatayım.Mevcut orjinal kullanıcılar için PC'ye çıkmış yamaları konsol sürümlerine adapte edilemiyor şimdilik.

Örnek vereyim;Fallout 4 için Sarkis arkadaşımızın isteği doğrultusunda Bethesda sunucularına PS4 ve XboxOne için mod olarak yüklemeye çalıştım.Maalesef Bethesda modların her türlüsüne izin veriyor fakat dil modlarına izin vermiyor.Bu durum hem pc hemde PS4 ve XboxOne için geçerli.

PS4, 4.05 versiyonunda bulunan açık sayesinde kıralabildi.Fallout 4 Türkçe yaması şuanda 4.05 versiyonunda portunu sağladım ve çalışıyor.Bunun haricinde başka PC yamalarınında portuna devam ediyorum.Gelelim Horizon Zero Down oyununa.Oyun 4.50 istediği için şuanda bu oyuna herhangi bir şekilde Türkçe yama başlatılması zor.Yalnız 5.00 üzerinde bir açık daha bulundu.Bunu da yakın zamanda paylaşacaklarmış.O zaman bu oyunun dil dosyalarına ulaşılabilir ve çevrilebilinir.

İyi forumlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.