Şimdi Ara

Forza Horizon 4 için Türkçe dublaj projesi iptal!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E3 2018’de sergilenen Forza Horizon 4’ün Xbox Türkiye’nin yerelleştirme çalışmaları kapsamında Türkçe dublajlı olarak çıkacağı duyurulmuştu. Bugün Xbox Türkiye’den yapılan açıklama ile Türkçe dublaj çalışmasının iptal olduğu ve oyunun Türkçe altyazı ile çıkacağı belirtildi.

Forza Horizon 4’ün Türkçe dublaj ile gelmesi ülkemiz oyuncuları için büyük önem taşıyordu zira Xbox Türkiye’nin ilk Türkçe Dublajlı yerelleştirme çalışması olacaktı. Ne yazık ki oyun sadece altyazı ile çıkacak.

Forza Horizon 4, PC ve Xbox One için 2 Ekim tarihinde çıkışını gerçekleştirecek. Aynı gün Game Pass’e eklenecek.

Xbox Türkiye’den yapılan açıklama şu şekilde:

"2 Ekim 2018’de Türk oyunseverlerle buluşacak olan Forza Horizon 4 oyunumuz, elimizde olmayan teknik problemler nedeniyle Türkçe dublaj ve altyazı yerine yalnızca Türkçe altyazı seçeneğiyle sunulacaktır.

Yapılan bu değişiklikten ötürü bizim de en az sizin kadar üzgün olduğumuzu belirtiriz. Türkçe dublajlı Forza Horizon 4 için ön siparişte bulunan kullanıcılarımızın ürünleri arzu ettikleri takdirde Xbox Store üzerinden iade edilecektir.

Türkiye ve Türkçe oyun pazarına özel yerelleştirme çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu süreçte anlayışınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederiz.

Saygılarımızla Xbox Türkiye."

• Türkçesi şu mu ? Abi kur kaç oldu zaten sizden alan olmaz oyunu boşa yatırım yaptırmayın bize

• Teknik problem mi? Ne alakasi var. Sistem gitti deseydiniz bari (!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayalttantire -- 13 Ağustos 2018; 17:55:43 >
  • Teknik problem değil de planlaması,dublajı yetişmemiş olabilir.

• Atma be recep, maliyeti 2 katına çıktı de şuna...
  • Teknik problem yerine, dublajcı arkadaşlar terli terli soğuk su içtiği için hastalanmalarından dolayı dublajı iptal ettik deseydiniz daha inandırıcı olurdu.
  • Sular gitti kesin.. Beceriksizlik tek kelimeyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olumsuzluklara o kadar çok alıştım ki TR alt yazısı bile iptal olursa şaşırmam.
  • İlkay Sen Xboxu Yatırmıştın Bu oyuna kadar Kenara Alıcakmısın Oyunu Peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dublaj olsa ne işe yarar yav araba oyunu bu sür geç. He tabi the crew gibi bir hikaye olursa tabi olsun hatta güzelde olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 13 Ağustos 2018; 21:13:17 >
  • Biz oyunlarda türkçe dublaj istemiyoruz ki sadece senaryosu olan oyunlara türkçe alt yazı istiyoruz o kadar

Araba yarışı oyunlarinda Tr dil olmasa da olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunların fiyatı 2-2.5 katına çıktı, bu da alabilecek kişinin azalması demek. Arkadaşın da dediği gibi firma seslendirme yapmaya değer görmemiştir Türkiye'deki satış beklentisini.
  • pass sisteminde olması yeterli benim için
    bu gidişle bin lira olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zooe

İlkay Sen Xboxu Yatırmıştın Bu oyuna kadar Kenara Alıcakmısın Oyunu Peki
    Beni etiketlememişsin rast gele gördüm mesajı :) Xbox yatmıyor aktif kullanıyorum. Oyun gamepass e geleceği için problem yok abonelik devam ediyor zaten sürekli çıkışını merakla bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Beni etiketlememişsin rast gele gördüm mesajı :) Xbox yatmıyor aktif kullanıyorum. Oyun gamepass e geleceği için problem yok abonelik devam ediyor zaten sürekli çıkışını merakla bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Demiştinya Kenarda duruyor diye.. Pro ile devam diye Ona istinadendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 14 Ağustos 2018; 4:34:40 >
  • Altyazı da yeter.

• Demek ki biz, mutlu birer azınlık olarak bu sektörün yine de batmayacağına inanan az sayıdaki insanız, ne diyelim... :)

• Araba yarışı dublaj olsa ne olur olmasa ne plur. Ride dublaj ama çok bir şey farketmiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.