Şimdi Ara

Horizon Zero Dawn Remastered, PC ve PS5 için geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Horizon Zero Dawn Remastered, PC ve PS5 için geliyor
    Sony, Horizon Zero Dawn'ın yeniden düzenlenmiş (Remastered) bir versiyonunu çok yakında oyuncuların beğenisine sunacak. Geçtiğimiz gece düzenlenen State of Play etkinliği kapsamında Horizon Zero Dawn Remastered’ın önümüzdeki ay PC ve PS5 platformlarına çıkacağı duyuruldu.

Horizon Zero Dawn Remastered geliyor

Aslında bir süredir Horizon Zero Dawn’ın bir Remaster sürümünün geleceğini biliyorduk ve State of Play duyurusu da büyük bir sürpriz olmadı. 2017 yılında piyasaya sürülen Horizon Zero Dawn, mekanik yaratıkların istila ettiği postapokaliptik bir dünyada yaşayan bir avcı olan Aloy’un etrafında dönüyordu. İlk oyun 2020 yılında aynı zamanda PC’ye de gelmişti.

Ayrıca Bkz.Ghost of Tsushima 2 yerine “Ghost of Yotei” duyuruldu

Horizon Zero Dawn Remastered ise 10 saatten fazla yeniden kaydedilmiş ses, mocap ve geliştirilmiş karakter modelleri, animasyon, ışıklandırma ve dokuların yer alacağını bir yapım olacak. Görsel açıdan oyunun Forbidden West seviyesine geleceği ifade ediliyor. Bununla birlikte Remastered sürümü The Frozen Wilds genişleme paketi gibi tüm ek içeriklerle birlikte gelecek. Oyunun PC sürümünde ultra geniş çözünürlükler ve Nvidia DLSS 3 ve AMD FSR 3.1 gibi performans artırıcı teknolojiler de bulunacak.

Horizon Zero Dawn Remastered ne zaman çıkacak?

Horizon Zero Dawn Remastered, PC ve PS5 için geliyor
    Horizon Zero Dawn Remastered 31 Ekim'de PS5 ve PC için çıkış yapacak. Oyun aynı zamanda PS5 Pro’ya da gelecek.

Horizon Zero Dawn’a PlayStation veya PC'de zaten sahipseniz Remastered sürümüne 9,99 dolar karşılığında sahip olabileceksiniz. Oyunu ilk defa alacak olanlar ise 49,99 dolar ödeme yapacak.

Kaynak:https://www.engadget.com/gaming/horizon-zero-dawn-remastered-arrives-october-31-on-ps5-and-pc-052407167.html

• ben oynamam ama güzel oyuna benziyor

• zaten görsel olarak zirve olan bu oyunun remastered yapmak kimin fikri acaba ?

• 150 liraya aldığım oyuna 10 dolara güncelle mi alacağız ?Horizon Zero Dawn Remastered, PC ve PS5 için geliyor 

• Cidden bu saçmalığı yapıyorlar mı? Yazık vallahi yazık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oly1786 kullanıcısına yanıt
    Remastered konsolu ps5e oyun lazım ondan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel tezgah 👍

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gaitası çıktı bu işin :S

• Yaklaşık 80 liraya 12 ay taksitle almıştım yükseltmek için para vereceğimi hiç sanmıyorum :D Ayrıca grafiklerde büyük bir fark olmayacağından eminim.

• Bu oyunlar zaten ps5 de oynanıyor. güncelleme o konsola özel grafik ve bazı dual sense işlevleri getiriyor isteyen alır istemeyen almaz.

• enayisi bol olan yerde semer vuran eksik olmaz :)

• oly1786 kullanıcısına yanıt
    Oyunun direktörü Hermen Hulst, Playstation'ın CEOsu oldu yani adam kendi yaptığı boku öne çıkarmak dışında bir şey yapmıyor. Yaptığı oyunlarda iyi olsa yani. Sevenine laf edemem ama gelip burada masterpiece bir oyunmuş gibi maval okumayın. Remastered yapılan oyunu da seveni bile almaz diye düşünüyorum. Umarım ellerinde patlar da böyle salak fikirlerle gelmezler yine.

• avoidablehawk kullanıcısına yanıt

Yav ben de onca oyun dururken Sony bu overrated seriye ne diye iltimas gösteriyor deyip duruyordum. Şuan jeton düştü hocam.

• huseyincarnege kullanıcısına yanıt
    Of çok iğrençti bu :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 dolara resmi Türkçe dil desteği ile ben oyunu kesinlikle ilk günden upgrade ederim. Zamanında severek oynamıştım, güzel de hikayesi vardı, Türkçe oynamak kesinlikle daha zevkli olacak...

• Şaka gibi. Adamlar oyun çıkaracağına yeni sayılabilecek oyunlara remaster çekip çekip duruyorlar. İlle de remake, remaster yapacaksan bari çok eski cevherler var onları yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Remaster yapan yapay zeka falan mı bulundu nedir son 10 yıldır oyuncuların çektikleri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.