Şimdi Ara

Horizon Zero Dawn Türkçe Yama istek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yok mu bu oyuna çeviri yapacak bir ekip veya kişi ? Anonymous daha 1 ay daha çıkarmayacak bu oyunun yamasını. Çevirecek olan birileri var ise çok iyi olur

• İşte bu yüzden insanlar karşı çıktı paralı yamaya nasıl bir saçmalıktır neymiş üyelik sistemiymiş.Patch geldin mi ne oldu senin aldığın yama puff oldu.Veya sisteme format atmak durumunda kaldın gene aynı ya arkadaş bu ülkede insanlar netflix gibi platformlara 3-4 kişi ortak olarak giriyor.Ps oyunları oynuyorsun 2 kişi ortak alıyorsun.Bence artık ülke şartlarının farkına varılması lazım.Mesele para alınması alınmaması değil.İnsanların ödeyebileceği ücret belirlersin 1 seferlik o adam yamayı alır.Zaten birçok oyun bittiğinde oyun kütüphanesinde aylarca bekleyip duracak.Bu kadar çok oyun indiriminin olduğu yerde de insanlar tek bir oyuna bağlı kalacak değil ya 3 gün sonra gamepass der fiyat 10 lira der bir oyun çıkar o 50 lira olur.Üstüne birde adamları tekelleştirmiş oluruz.Almak zorunda değilsin diyenlerde olacaktır ama ben almasam muhakkak birisi alacaktır.Alım gücü düşünüldüğünde belli bir seviyede tutmazlar abonelik sistemi diye diretirlerse zaten batışları çok fazla sürmez.
  • Dün bana @theflash1905 nickli üye özelden yazdı. Anonymous açıklama yapmış, Horizon Zero Dawn Türkçe Yamasını "Üyelik Sistemiyle" birlikte satacaklarmış, Game Pass değil

%97'deymiş çeviri durumu, 1 hafta içerisinde bitirip, test aşamasından sonra çıkaracaklarını açıklamışlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Sheppard

Dün bana @theflash1905 nickli üye özelden yazdı. Anonymous açıklama yapmış, Horizon Zero Dawn Türkçe Yamasını "Üyelik Sistemiyle" birlikte satacaklarmış, Game Pass değil

%97'deymiş çeviri durumu, 1 hafta içerisinde bitirip, test aşamasından sonra çıkaracaklarını açıklamışlar..
    işte test aşaması ile birlikte 1 ay sürer diyorlar yama hem benim olmayacak hemde aylık bağlı kalacam istemem öyle yamayı. Dediklerine göre süre bitse bile bilgisayara format atılmadığı sürece oyun silinmediği sürece oynamaya devam edecek mişiz eee kardeşim ben onların keyfine göre mi oyunu silip pc ye format atacam onlar yapmasın da bari başka ekip daha iyi yapar en azından.

• quote:

Orijinalden alıntı: CSGSERKAN

işte test aşaması ile birlikte 1 ay sürer diyorlar yama hem benim olmayacak hemde aylık bağlı kalacam istemem öyle yamayı. Dediklerine göre süre bitse bile bilgisayara format atılmadığı sürece oyun silinmediği sürece oynamaya devam edecek mişiz eee kardeşim ben onların keyfine göre mi oyunu silip pc ye format atacam onlar yapmasın da bari başka ekip daha iyi yapar en azından.

Alıntıları Göster
    Sadece format atınca ya da oyunu silince değil, oyuna güncelleme gelince de nanay

Soran olursa "Üyelik Sistemi" ama "bağlı kalma" şartı YOK

• quote:

Orijinalden alıntı: John Sheppard

Sadece format atınca ya da oyunu silince değil, oyuna güncelleme gelince de nanay

Soran olursa "Üyelik Sistemi" ama "bağlı kalma" şartı YOK

Alıntıları Göster
    O zaman alınmaz para da verilmez.

• İşte bu yüzden insanlar karşı çıktı paralı yamaya nasıl bir saçmalıktır neymiş üyelik sistemiymiş.Patch geldin mi ne oldu senin aldığın yama puff oldu.Veya sisteme format atmak durumunda kaldın gene aynı ya arkadaş bu ülkede insanlar netflix gibi platformlara 3-4 kişi ortak olarak giriyor.Ps oyunları oynuyorsun 2 kişi ortak alıyorsun.Bence artık ülke şartlarının farkına varılması lazım.Mesele para alınması alınmaması değil.İnsanların ödeyebileceği ücret belirlersin 1 seferlik o adam yamayı alır.Zaten birçok oyun bittiğinde oyun kütüphanesinde aylarca bekleyip duracak.Bu kadar çok oyun indiriminin olduğu yerde de insanlar tek bir oyuna bağlı kalacak değil ya 3 gün sonra gamepass der fiyat 10 lira der bir oyun çıkar o 50 lira olur.Üstüne birde adamları tekelleştirmiş oluruz.Almak zorunda değilsin diyenlerde olacaktır ama ben almasam muhakkak birisi alacaktır.Alım gücü düşünüldüğünde belli bir seviyede tutmazlar abonelik sistemi diye diretirlerse zaten batışları çok fazla sürmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Modality

İşte bu yüzden insanlar karşı çıktı paralı yamaya nasıl bir saçmalıktır neymiş üyelik sistemiymiş.Patch geldin mi ne oldu senin aldığın yama puff oldu.Veya sisteme format atmak durumunda kaldın gene aynı ya arkadaş bu ülkede insanlar netflix gibi platformlara 3-4 kişi ortak olarak giriyor.Ps oyunları oynuyorsun 2 kişi ortak alıyorsun.Bence artık ülke şartlarının farkına varılması lazım.Mesele para alınması alınmaması değil.İnsanların ödeyebileceği ücret belirlersin 1 seferlik o adam yamayı alır.Zaten birçok oyun bittiğinde oyun kütüphanesinde aylarca bekleyip duracak.Bu kadar çok oyun indiriminin olduğu yerde de insanlar tek bir oyuna bağlı kalacak değil ya 3 gün sonra gamepass der fiyat 10 lira der bir oyun çıkar o 50 lira olur.Üstüne birde adamları tekelleştirmiş oluruz.Almak zorunda değilsin diyenlerde olacaktır ama ben almasam muhakkak birisi alacaktır.Alım gücü düşünüldüğünde belli bir seviyede tutmazlar abonelik sistemi diye diretirlerse zaten batışları çok fazla sürmez.
    Ya dostum adamlar patch olayını düşünemeyecekler mi ikincisi adamlar rdr dosya sıstemine girdiler patch match hikaye.Oynayamazsan paranı iade ederler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dawn of Man Türkçe Yama
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.