Bildirim
Horizon Zero Dawn Türkçe Yama istek
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dün bana @theflash1905 nickli üye özelden yazdı. Anonymous açıklama yapmış, Horizon Zero Dawn Türkçe Yamasını "Üyelik Sistemiyle" birlikte satacaklarmış, Game Pass değil
%97'deymiş çeviri durumu, 1 hafta içerisinde bitirip, test aşamasından sonra çıkaracaklarını açıklamışlar.. -
işte test aşaması ile birlikte 1 ay sürer diyorlar yama hem benim olmayacak hemde aylık bağlı kalacam istemem öyle yamayı. Dediklerine göre süre bitse bile bilgisayara format atılmadığı sürece oyun silinmediği sürece oynamaya devam edecek mişiz eee kardeşim ben onların keyfine göre mi oyunu silip pc ye format atacam onlar yapmasın da bari başka ekip daha iyi yapar en azından.quote:
Orijinalden alıntı: John Sheppard
Dün bana @theflash1905 nickli üye özelden yazdı. Anonymous açıklama yapmış, Horizon Zero Dawn Türkçe Yamasını "Üyelik Sistemiyle" birlikte satacaklarmış, Game Pass değil
%97'deymiş çeviri durumu, 1 hafta içerisinde bitirip, test aşamasından sonra çıkaracaklarını açıklamışlar..
-
Sadece format atınca ya da oyunu silince değil, oyuna güncelleme gelince de nanayquote:
Orijinalden alıntı: CSGSERKAN
işte test aşaması ile birlikte 1 ay sürer diyorlar yama hem benim olmayacak hemde aylık bağlı kalacam istemem öyle yamayı. Dediklerine göre süre bitse bile bilgisayara format atılmadığı sürece oyun silinmediği sürece oynamaya devam edecek mişiz eee kardeşim ben onların keyfine göre mi oyunu silip pc ye format atacam onlar yapmasın da bari başka ekip daha iyi yapar en azından.
Alıntıları Göster
Soran olursa "Üyelik Sistemi" ama "bağlı kalma" şartı YOK
-
O zaman alınmaz para da verilmez.quote:
Orijinalden alıntı: John Sheppard
Sadece format atınca ya da oyunu silince değil, oyuna güncelleme gelince de nanay
Soran olursa "Üyelik Sistemi" ama "bağlı kalma" şartı YOK
Alıntıları Göster
-
İşte bu yüzden insanlar karşı çıktı paralı yamaya nasıl bir saçmalıktır neymiş üyelik sistemiymiş.Patch geldin mi ne oldu senin aldığın yama puff oldu.Veya sisteme format atmak durumunda kaldın gene aynı ya arkadaş bu ülkede insanlar netflix gibi platformlara 3-4 kişi ortak olarak giriyor.Ps oyunları oynuyorsun 2 kişi ortak alıyorsun.Bence artık ülke şartlarının farkına varılması lazım.Mesele para alınması alınmaması değil.İnsanların ödeyebileceği ücret belirlersin 1 seferlik o adam yamayı alır.Zaten birçok oyun bittiğinde oyun kütüphanesinde aylarca bekleyip duracak.Bu kadar çok oyun indiriminin olduğu yerde de insanlar tek bir oyuna bağlı kalacak değil ya 3 gün sonra gamepass der fiyat 10 lira der bir oyun çıkar o 50 lira olur.Üstüne birde adamları tekelleştirmiş oluruz.Almak zorunda değilsin diyenlerde olacaktır ama ben almasam muhakkak birisi alacaktır.Alım gücü düşünüldüğünde belli bir seviyede tutmazlar abonelik sistemi diye diretirlerse zaten batışları çok fazla sürmez.
-
Ya dostum adamlar patch olayını düşünemeyecekler mi ikincisi adamlar rdr dosya sıstemine girdiler patch match hikaye.Oynayamazsan paranı iade ederler.quote:
Orijinalden alıntı: Modality
İşte bu yüzden insanlar karşı çıktı paralı yamaya nasıl bir saçmalıktır neymiş üyelik sistemiymiş.Patch geldin mi ne oldu senin aldığın yama puff oldu.Veya sisteme format atmak durumunda kaldın gene aynı ya arkadaş bu ülkede insanlar netflix gibi platformlara 3-4 kişi ortak olarak giriyor.Ps oyunları oynuyorsun 2 kişi ortak alıyorsun.Bence artık ülke şartlarının farkına varılması lazım.Mesele para alınması alınmaması değil.İnsanların ödeyebileceği ücret belirlersin 1 seferlik o adam yamayı alır.Zaten birçok oyun bittiğinde oyun kütüphanesinde aylarca bekleyip duracak.Bu kadar çok oyun indiriminin olduğu yerde de insanlar tek bir oyuna bağlı kalacak değil ya 3 gün sonra gamepass der fiyat 10 lira der bir oyun çıkar o 50 lira olur.Üstüne birde adamları tekelleştirmiş oluruz.Almak zorunda değilsin diyenlerde olacaktır ama ben almasam muhakkak birisi alacaktır.Alım gücü düşünüldüğünde belli bir seviyede tutmazlar abonelik sistemi diye diretirlerse zaten batışları çok fazla sürmez.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X