Hali hazırda çevirisi olan bir oyunun Remastered sürüme entegresi neden bu kadar uzun sürdü. Remastered vesilesiyle oyuna başlayayım dedim ama bir türlü çıkmadı, ki diğer oyunların 1-2 gün içinde makine çevirileri hemen düşüyor. Bu oyun biraz üvey evlat muamelesi mi görüyor? Yoksa bana mı öyle geldi. Eminim benim gibi bekleyen de vardır. |
Horizon Zero Dawn Remastered (istek)
-
-
Valla yapılırsa ben de düşünüyorum başlamayı. Sıfırdan çeviri yok sonuçta. Sadece remastered a entegrasyonu yapılacak. -
Geçen Anonymous platformunda dosyalamada sıkıntı yaşadıklarını ve bunu aştıkları anda yamayı yayınlayacaklarını yazmışlardı, hala yayınlanmadı, normalde oyunla beraber sunmayı planlıyorlardı, yani onlar böyle zorluk çekiyorsa, başkası da kolayca aşması zor o problem her ne ise.
-
Bu oyun orjinalinde Türkçe çıkmamış mıydı.
-
Hayır 2. oyun Türkçe çıktı. Horizon Forbidden West. Bu oyun serinin ilk oyununun remaster ı. -
çıksa bende oynarım
-
Sessiz sedasız bekleyenlerin olduğunu biliyordum. Eski oyunun hala taş gibi olmasından dolayı, herkes Remastered sürümüne çok saydırdı. Bunu hala anlamış değilim. Taş gibi Remastered. Umarım en kısa sürede bu dosyalama sorununa bir çözüm bulunur.
-
Anonymous platformu mesajı:
"Selamlar! - **Horizon Zero Dawn Remastered** projesini sonunda tam olarak inceleme fırsatımız oldu. Oyuna 10 saat yeni diyalog yazılmış ve bütün menüler değişmiş. Birkaç bin satırlık bir çeviri söz konusu, en kısa zamanda çevirip sizlerle buluşturacağız."
Bunu hangi anlamda, nasıl anlamak gerekiyor? Oyun full gameplay videoları 11 saat olduğu için kafam karıştı. Bilen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 10 Kasım 2024; 16:56:48 > -
Valla kanka Anonymous Discord'una sen yazmadıysan birisi bu sorduğun 10 saat diyaloğunu sormuş. onların cevabı da bu. "Npc diyalogları hocam. Saçma sapan generic diyalog eklemişler"
-
Evet bana cevap vermişler, mesajınızla haberim oldu.
-
Anonymous dünkü Discord bilgilendirmesi:
"Horizon Zero Dawn Remastered projesinde ek çeviriler tamamlandı. Proje yakında sizlerle olacak."
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X