Şimdi Ara

Fallout Online ( izometrik )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. 4-5 yıldır polonyalı arkadaşların geliştirdiği online fallout 1-2 motoru ile oluşturulmuş Post apocalyptic mmorpg yi oynuyorum. Ne yazık ki oyunda türk oyuncu yok. Ben 4-5 senedir oynadığım için herşeyim var yardımcı olabilirim. Sneak sistemi, kişisel base , kişisel araç seçenekleri , implantlar ve bir çok şey mevcut. ilgilenen arkadaşlara her türlü yardımcı olurum sorularınızı bekliyorum.
    www.fonline2.com

youtube

<center>

</center>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brahmin -- 24 Eylül 2019; 18:40:26 >

• moddb'de arama yaptim sen modun linkini vermedigin icin de 2014 yarisindan sonra bir guncelleme gormemis gozukuyor? Mod yapimi durduruldu mu?
    Mod DB
    FOnline 2 Windows, Mac, Linux game
    https://www.moddb.com/games/fonline-2

• çok uzun zamandır oyun açık. verdiğim web adresinden indirip oynayabilirsiniz.www.fonline2.com
  • up up
  • up up up
  • Rusların serverlerinde bir süre oynamıştım ve benim oyun için görüşüm " Gerçekte bir nükleer savaş olsa ve insanlar fallout oyun da ki gibi bir yaşantı sürse daha iğrenç, daha kalleş ve düzenbaz olamazlar" Bu oyun da neler gördüm neler, insanlardan tiksindim 😶
  • Aseuz kullanıcısına yanıt
    :D kesinlikle muhteşem bir tespit. Çorak topraklarda var olmaya çalışıyoruz hocam. Nuka Cola ya bekleriz. .D kendi mekanımız var.
  • oyun güzel. sim e bekleriz
  • up

• Efsane drama entrika ve türlü bizans oyunu şuan serverda dönmekte, ilgili arkadaşları bekliyoruz.

• güzele benziyor kaç kişisiniz ?

• up
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt

şuan 6-7 kişiyiz kalabalıklaştık

• Brahmin B kullanıcısına yanıt
    evt
  • sorun mu var giremedim?

• eros kullanıcısına yanıt
    ne sorunu?
  • discord
    Join the BadSector Discord Server!
    https://discord.gg/hZKUZdg7Ne
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.