Şimdi Ara

Familiar Egg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaff bişi sorcam bu familiar egg ler ne işe yario millet 600-700 m ye satio bilen var bi yardım cı olsun lutfen

• onlardan varsa tut biz tutmadık onlar fd ilk acıldıgında sundrieste satılıyodu 3k mı neydi kimse onemsemedi sonradan sundriesten kalktı zamanı gelince kırdırılcak
  • Buda lotto gıbı bısey heralde ben potıona satardm onları.Bnde 5 tane falan war familiar egg den bankaya koymsm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^BARIS^^

Buda lotto gıbı bısey heralde ben potıona satardm onları.Bnde 5 tane falan war familiar egg den bankaya koymsm

kırdırma olayı acılınca kırdırır yada ii bi paraya satarsın bilsem char acar tum kasayı doldururdum:))
  • ağlamak istiorum
  • hmm...
    herhalde abyys deki gibi saçma item ler gelmez dimi?
  • Bence Familiar egg ler şu an aktif olmadığı için kaldırıldı. Aktif olduklarında yeniden sundrieste satılıcaklar diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Liena

Bence Familiar egg ler şu an aktif olmadığı için kaldırıldı. Aktif olduklarında yeniden sundrieste satılıcaklar diye düşünüyorum.

k.bakmada ne ise yarıcak satılırsa ? abyss kadar kotu olmaz icinden cıkanlar heralde olsa bile alt tarafı 3k para verdiniz:)
  • 2 tane var 1 ini satsam olurmu
  • 3k yapana kdr ben 200-300 worm kesiom yaaaaa
  • Beyler bende 30 tane var almıştım belki bi işe yarar diye napayım ben bunları
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuhafçocuk

Beyler bende 30 tane var almıştım belki bi işe yarar diye napayım ben bunları

oo zenginsin tut onları zamanı gelince degerlenicek
  • içinden kurtlar böcükler bilmemneler çıkıcakmış. böle silkroad mıdır nedir ona özenmişler. normade lvl 10da hayvan yetiştirmeye başlıyabiliorz. en azından max öle dio ama şuan aktif olmadıını biliyorum o özelliğin. ama lvl 10 da başlanacaksa cebinde milyonları olan bi adamın ne işi olur o yumurtayla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Love_Me

quote:

Orjinalden alıntı: tuhafçocuk

Beyler bende 30 tane var almıştım belki bi işe yarar diye napayım ben bunları

oo zenginsin tut onları zamanı gelince degerlenicek

Arkadaş jaklı zamanı gelince çok değerlenecek. Keşke bendede olsa
  • bedne 1 tane var zamanı gelınce satcam na yapcam evcıl hayvan ı yaf
  • Hala saklarım zamanı gelince satarım diyorsunuz büyük bir ihtimalle aktif olduklarında tekrar sundrieste 3k dan satılıcak.Eh saklıyayım şimdi zamanı gelince sundriese rekabet olsun diye 2k dan satarım diyorsanız o ayrı tabi..
  • Edanada olan varsa tanesi 2m den satayım isteyen söylesin

ben ne işe yaradığını yada yarayacağını bilmiyorum bana bi tane kalsın yeter
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.