Şimdi Ara

familiy egg ne ise yayıror

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaslar bende familiyy egg var ne oluyor o yani ne ise yarıyor yumurta gibi aynı yesil bisi napcam onu

• onu geliştiriosun büyüyünce sanırım hayvan çöıkıor bu forumda vardı öle bişiler sana yardım edior o hayvan kesmen için ama ben olsam 40 m ye satardım kapış kapış gidior
  • nerden çıkıor ki bu egg?
  • Firedrake ilk çıktığında sundireste 500 coindi. Daha aktif dğl iş aktif olur yeni patchla
  • quote:

Orjinalden alıntı: 5S5

yeter ama post kasmak için elinizden geleni yapıyorusunuz
    smiley yollamayı felan gördüm de bos mesaj ne oluyor ya !
  • familer eggbende de var olimpia da isteeen pm atsın
  • Post için boş mesaj he
  • edenada saatan varsa 1-2 tane alabilirim pm atın: magicianofthekarus
  • bendede war..Kazık yemiştimde Adamda ne güzel anlattı wallahi..Aynen anlattıklarını aktarıyorum
    "ustad şimdi "I"ya bas..Karakterin çıktı dimi..Heh şimdi tam silahi taktıgın yerin yanında yana doğru gösteren bi buton war..Ona bas..Orda bir adam daha çıkacak..Heh bu yumurtaları oraya koyuyorsun..Bunlar gelişecek ondan sonra extra güç olarak sana eklenecek" dedi..Düşündüğümdede mantıklı geldi :)Almıstım 1-2 m galiba..Duruyor öyle ^_^
  • gereksiz topic

• quote:

Orjinalden alıntı: oguzfaster

bendede war..Kazık yemiştimde Adamda ne güzel anlattı wallahi..Aynen anlattıklarını aktarıyorum
    "ustad şimdi "I"ya bas..Karakterin çıktı dimi..Heh şimdi tam silahi taktıgın yerin yanında yana doğru gösteren bi buton war..Ona bas..Orda bir adam daha çıkacak..Heh bu yumurtaları oraya koyuyorsun..Bunlar gelişecek ondan sonra extra güç olarak sana eklenecek" dedi..Düşündüğümdede mantıklı geldi :)Almıstım 1-2 m galiba..Duruyor öyle ^_^

İyi kandırmışlar seni....

• quote:

Orjinalden alıntı: __SpecTer__

gereksiz topic

off ne diym allah sizin gibilere akıl fikir versin

• quote:

Orjinalden alıntı: NAMIK1

quote:

Orjinalden alıntı: oguzfaster

bendede war..Kazık yemiştimde Adamda ne güzel anlattı wallahi..Aynen anlattıklarını aktarıyorum

İyi kandırmışlar seni....

mantıklı geldi hocam ne bileyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.