Şimdi Ara

Family Guy Fan Club (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
3
Favori
17.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peter düştüğünde yaralandığında falan "ahh,uhh" diye 5 dk diye inliyor ya, orası süper ya.
    Bitiyorum o bölüme.
  • Büyük fanıyım beni de ekleyin. Bensiz bir family guy fanı olamaz.

Filmi dahil neredeyse bütün yayınlanmış bölümlerini izledim süper hepsi. Stewie'ye kopuyorum ben. Tavırları, mimikleri, aksanı, konuşma tonu filan herşeyi komedi herifin.

Stewie Brian'a laf koyar(S07E03 "Road to Germany"):

-Oh my god Stewie we have to get him back! Where the machine sent him?
    -I don't know.
    -How can you not know? It's a time machine! Doesn't have it a display tells you the year or something?
    -Oh, I'm sorry Brian is my time machine not as good as your time machine? Oh, yeah, probably got a better time machine....stupid dog!

-Aman tanrım Stewie onu geri getirmeliyiz! Makina onu nereye gönderdi?
    -Bilmiyorum
    -Nasıl bilemezsin? Bu bir zaman makinası! Yılı gösteren bir ekran filan yok mu?
    -Ov, pardon Brian benim zaman makinam seninkisi kadar iyi değil mi? Herhalde seninkisi daha iyidir....aptal köpek!

Koptuydum burada ben ya. Çok pis koyduydu lafı.

• quote:

Orjinalden alıntı: Jansay

Büyük fanıyım beni de ekleyin. Bensiz bir family guy fanı olamaz.

Filmi dahil neredeyse bütün yayınlanmış bölümlerini izledim süper hepsi. Stewie'ye kopuyorum ben. Tavırları, mimikleri, aksanı, konuşma tonu filan herşeyi komedi herifin.

biraz bekletcez seni
    gungslinger çizilmiş

• ekle 7. sezona kadar hepsini izledim
    manyak bişi hayranıyım
  • Stewie'yi gaye bağladılar hep ya.
  • Yukarı...

Başkan ekle pizu.
  • rastgeldikçe izlerim ve süper bir aile yahu
  • İzlerim diyenleride ekle
    Kaç kişi izliyor öğrenelim
    Tr de bu kadar izleyen var sanmıyordum
  • Severim Family Guy u benide ekle
  • Beni de ekleyebilirsin.Severek izliyorum.Fakat yaklaşık 1 yıldır izliyorum.Yani öncesini seyretmedim hiç.

Bu arada arkadaşım diziyi indirmek isteyenler bana danışabilir demişsin,nasıl indireceğiz?Daha doğrusu indirebileceğimiz bir adres var mı?
    Yoksa cd'lerini mi almam gerek?Hoş nette aradım ama bulamadım satan bir yer/kişi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

Beni de ekleyebilirsin.Severek izliyorum.Fakat yaklaşık 1 yıldır izliyorum.Yani öncesini seyretmedim hiç.

Bu arada arkadaşım diziyi indirmek isteyenler bana danışabilir demişsin,nasıl indireceğiz?Daha doğrusu indirebileceğimiz bir adres var mı?
    Yoksa cd'lerini mi almam gerek?Hoş nette aradım ama bulamadım satan bir yer/kişi.

hayla indirmek istiyorsan pm atabilirim
    link
  • 2. sezonu indirip izliyorum şu anda 2x6 dayım...espriler süper aniden süper espriler çıkartıyorlar...Stewie herkesin olduğu gibi benimde favorim Stewie baskılı kazaklarım da var...yeri değil ama SP daha önce gelir benim için...üyelik fan sistemi falan varsa yaz benide 1. sayfaya bakmaya üşendim...
  • Başkan ekle bizi.

Beyler Peter'ın Stewie'yi emzirdiği sahne nasıldı ama?
  • stewie nin brain ile kapıştığı sahneler süper

• sezon 6x7
    stewie ve brain kelepir fiyata döküntü bir ev alırlar amaç evi tamir edip karla satmatmaktır ama tamirat işine dayanamayıp stewie evi yakar.

• quote:

Orjinalden alıntı: brujeria

sezon 6x7
    stewie ve brain kelepir fiyata döküntü bir ev alırlar amaç evi tamir edip karla satmatmaktır ama tamirat işine dayanamayıp stewie evi yakar.

Ne yakması patlatıyor. Orada da filmlerdeki sahne tekrar olayını iyice abartıp 85 kere göstermeleri çok komikti.

• quote:

Ne yakması patlatıyor. Orada da filmlerdeki sahne tekrar olayını iyice abartıp 85 kere göstermeleri çok komikti.

devamıda güzeldi
    - stewie elektirikçi içerdemiydi
    - bilmiyorum gitmişti galiba
    - ama arabası hala burda
    - brain sanırım katil olduk

bi video daha

Get your buttscratcher here!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brujeria -- 6 Mart 2009; 13:13:34 >

• ekle hocam. 3. sezonda bırakmak zorunda kaldım ilerde izleyeceğim
  • @brujeria

Buttscratcher süper ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jansay

@brujeria

Buttscratcher süper ya.

bi sahne daha vardı evde de gaza gelip bağırıyo yine "Buttscratcher"

son bölümü izleyen var mı
    brain stewie'nin kafasına kesme şeker koyuyo at stewie'nin kafayı emiyo
    süperdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brujeria -- 9 Mart 2009; 15:20:07 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.