Şimdi Ara

Family Guy Fan Club (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
3
Favori
17.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekle usta beni de, hatta onur üyesi yap

ölüyorum gülmekten ya
  • Yaz Yaz Benide Yaz
  • 3. sezona geldim netten izleyerek ilerki sezonlarıda tv de izledim.

Düzenleme
    :Sıktı artık izleyesim gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serbest Çağrışım -- 26 Ağustos 2009; 23:35:06 >
  • Annem bile izliyor bunu
  • Arkadaşlar biraz konuyu hortlatmak gibi oalcak ama :D Ben Family guy ın bölümlerini indirip altyazı ile izliyorum 3. sezondayım ama altyazılar öle uyumsuzki bütün espiriler kaçıyor. Çeviriler çok kötü divxplanetten indirdiklerimde. Acaba güzel cevirilmiş familyguy altyazısı indirebileceğim bildiğiniz bir site var mı? buraya yazarsanız çok makbuke geçer :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: GunsLingéR

quote:

Orjinalden alıntı: AnimoSity

yok o değil mom mommy dediği yerin türkçesini yapmışlar anne anne diyor annesi nee diyor sonra eşşeğin s.ki hihihi diyor

He tamam

• Benim favori bölümüm iki tanedir(S6 E4-5). İsimleri: "Stewie Kills Louis", öbürü de "Louis Kills Stewie". İkisi de zaten aynı hikaye, biri 1. öbürü 2. part. Onlar dehşetti yahu.
  • Ekle hocam.
  • İlk defa bi izliyim dedim dun gece daha önce böyle güzel bişey izlememiştim yaz benide
  • Emmy için yaptıkları bölümü izleyen oldu mu ? Dün cnbc-e'de yayınlandı. Küçük bebek oy vermeleri için adam falan öldürüyordu.
  • Süpper dizi ya

Stevie
  • ya 4. sezonun özel bölümlerinin altyazıları dp de yok...elinde bu özel bölümlerin altyazısı bulunan veya altyazıların bulunduğu site olan varmı?
    S04E28-S04E29-S04E30...
  • The Cleveland Show Geliyor süper olcak :p
  • Ekle beni de nasıl görmedim bu konuyu.
  • Favori komedi dizimdir.
    Ekle beni de
  • ekle hocam 6. sezonu izliyorum elimde 6 sezon arşiv var

• quote:

Orijinalden alıntı: Jansay

Benim favori bölümüm iki tanedir(S6 E4-5). İsimleri: "Stewie Kills Louis", öbürü de "Louis Kills Stewie". İkisi de zaten aynı hikaye, biri 1. öbürü 2. part. Onlar dehşetti yahu.

Dün izledim bu iki bölümü merak ettiğimden dolayı. Gerçekten güzeldiler. Diğerlerini pek sevmesem de bu 2 bölüm güzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: 12oz

Mom mom mom mummy mummy mummy mother mother mother
    whaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

hi

hocam ekler misin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megadeth -- 20 Eylül 2009; 11:12:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Orijinalden alıntı: Jansay

Benim favori bölümüm iki tanedir(S6 E4-5). İsimleri: "Stewie Kills Louis", öbürü de "Louis Kills Stewie". İkisi de zaten aynı hikaye, biri 1. öbürü 2. part. Onlar dehşetti yahu.

Dün izledim bu iki bölümü merak ettiğimden dolayı. Gerçekten güzeldiler. Diğerlerini pek sevmesem de bu 2 bölüm güzeldi

İkisini de az önce bitirdim. En sonuna kadar çok güzeldi ama sonu beni çok hayal kırıklığına uğrattı

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.