İyi günler arkadaşlar fanları turuncuya boyamak istiyorum bunun içinde turuncu uv boya lazım geliyor şu anda bulunduğun ortamda pek dışarı çıkma imkanım yok evden internetten sipariş verebilirim.
Benim ihtiyacımı karşılayacak Turuncu karanlıkta parlayan (uv) boya internette nerde bulabilirim çoğu siteye baktım bulamadım var ama turuncusu yok ondan dolayı direk link koyarsanız sevinirim
takipteyim
Tıkla burda var mesela veya forumda djemo31 nickli emrah kardeşimize bir sor ondada vardı
Fanları nasıl boyuyoruz bunu anlatacak birisi var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: ultrasn0w
Tıkla burda var mesela veya forumda djemo31 nickli emrah kardeşimize bir sor ondada vardı
o link sprey boya değil bana sprey boya lazım
djemo31 e ulaşmaya çalışayım
Sprey boya ıstıyorsan dostum bauhaus'a bak
quote:
Orijinalden alıntı: Boromir
arkasındaki etiketi sök içindeki siyah tapayı aç genelde içindeki mili tutan bir kenarında belli olmayacak çekilde sökülebilmesi için çatlağı olan beyaz bir pul vardır sivri uçlu bir cımbız, 2 tane iğne yada başka şeyler kullanarak sökebilirsin altında siyah renkli lastiklerde olabilir onlar çekince çıkaryaprakların olduğu tarafa pamuk falan sokabilirsin kasasındaki sistemide bantla falan kapatabilirsin daha sonra istediğin gibi boya
arkasındaki etiketi sök içindeki siyah tapayı aç genelde içindeki mili tutan bir kenarında belli olmayacak çekilde sökülebilmesi için çatlağı olan beyaz bir pul vardır sivri uçlu bir cımbız, 2 tane iğne yada başka şeyler kullanarak sökebilirsin altında siyah renkli lastiklerde olabilir onlar çekince çıkaryaprakların olduğu tarafa pamuk falan sokabilirsin kasasındaki sistemide bantla falan kapatabilirsin daha sonra istediğin gibi boya
Teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme