Şimdi Ara

Fan Boyama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar fanları turuncuya boyamak istiyorum bunun içinde turuncu uv boya lazım geliyor şu anda bulunduğun ortamda pek dışarı çıkma imkanım yok evden internetten sipariş verebilirim.

Benim ihtiyacımı karşılayacak Turuncu karanlıkta parlayan (uv) boya internette nerde bulabilirim çoğu siteye baktım bulamadım var ama turuncusu yok ondan dolayı direk link koyarsanız sevinirim

• takipteyim
  • Tıkla burda var mesela veya forumda djemo31 nickli emrah kardeşimize bir sor ondada vardı
  • Fanları nasıl boyuyoruz bunu anlatacak birisi var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

Tıkla burda var mesela veya forumda djemo31 nickli emrah kardeşimize bir sor ondada vardı

o link sprey boya değil bana sprey boya lazım

djemo31 e ulaşmaya çalışayım

• Sprey boya ıstıyorsan dostum bauhaus'a bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boromir

Fanları nasıl boyuyoruz bunu anlatacak birisi var mı ?

arkasındaki etiketi sök içindeki siyah tapayı aç genelde içindeki mili tutan bir kenarında belli olmayacak çekilde sökülebilmesi için çatlağı olan beyaz bir pul vardır sivri uçlu bir cımbız, 2 tane iğne yada başka şeyler kullanarak sökebilirsin altında siyah renkli lastiklerde olabilir onlar çekince çıkaryaprakların olduğu tarafa pamuk falan sokabilirsin kasasındaki sistemide bantla falan kapatabilirsin daha sonra istediğin gibi boya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Devir ayarlı kasa ön panel fanı
    16 yıl önce açıldı
    Egzoz fan önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkov_19

quote:

Orijinalden alıntı: Boromir

Fanları nasıl boyuyoruz bunu anlatacak birisi var mı ?

arkasındaki etiketi sök içindeki siyah tapayı aç genelde içindeki mili tutan bir kenarında belli olmayacak çekilde sökülebilmesi için çatlağı olan beyaz bir pul vardır sivri uçlu bir cımbız, 2 tane iğne yada başka şeyler kullanarak sökebilirsin altında siyah renkli lastiklerde olabilir onlar çekince çıkaryaprakların olduğu tarafa pamuk falan sokabilirsin kasasındaki sistemide bantla falan kapatabilirsin daha sonra istediğin gibi boya

Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.