Merhaba arkadaslar ; Bende Rain fan control var. Ancak on-off tusu yok . Swicth tuş aldım.
3.5" lik yuvaya fan control taktım . 5.5" lik yuvaya swicth'leri monte ettim. Ancak nasıl bir devre yapabilirim hiç bir fikrim yok. Yardımlarınız için tesekkur ederim.
yardım etmesine ederizde neden böyle bir şeye gerek duydun anlamadım aynısını bende kullanıyorum ama on-of butonuna gerek duymadım
Fanların + kablosunu uzat anahtarlara bagla bu kadar . 3 pin fan kullanıyorsan kırmızı kesip uzatmalısın kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: barhonda1
yardım etmesine ederizde neden böyle bir şeye gerek duydun anlamadım aynısını bende kullanıyorum ama on-of butonuna gerek duymadım
Hocam aksamları download 'a bıraktıgım oluyor. Fanları direkt kapanmasını istiyorum .
quote:
Orijinalden alıntı: Bu[R]aK
Fanların + kablosunu uzat anahtarlara bagla bu kadar . 3 pin fan kullanıyorsan kırmızı kesip uzatmalısın kolay gelsin.
Kontrolcünün ana güç molexinden siyah ve sarı kabloları anahtara bağlayıp ordan kontrolcüye güç verirsen sorunun çözülür. Kontrolcüye taktığın 4 fanıda anahtarla kapatabilirsin. Yüksek ampere dayanıklı anahtar kullanmayı unutma.
en kısıga alınca güc gitmez diye tahmin ediyorum bosuna kesip bicme eger molex kablosu kullanıyorsanda kabloyu cek olay biter
Gördüğüm kadarıyla resimde gücü molexten alıyor fan kontrolcün. Siyah kabloyu kes birini kontrolcünden al kablonun anahtara diğerini güçten al. Yani kabloyu ortadan kes 2 ucunu da siviç e bağla.
Hocam ben Zalman zm-mfc3 kullanıyorum onunda kapatmak için sarı ve kırmızıları çiftli anahtara bağladım.5 v lcd ye 12 v fanlara gidiyor çünki.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme