Şimdi Ara

Turn on veya turn off Zamanlayıcı devresi lazım.Açık devre şeması...Teşekkürler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
12.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turn on veya turn off Zamanlayıcı devresi lazım.Açık devre şeması...Teşekkürler

• bu devreler işini görür herhalde kardeşim...

Turn on veya turn off Zamanlayıcı devresi lazım.Açık devre şeması...Teşekkürler
  • slm arkadaslar ben adnadan remzi bana yardımcuı olacagınızı umuyorum :sıkıntım bana butonlu degil direkt voltaj geldiginden 1 dkk sonra röleyi aktif hale getirecek bir devre lazım yanı torn off devresinin botonsuzu gibi
    voltajın gelmesinden 1 dakika sonra röleyi çalıştıracak takii voltaj kesilinceye kadar varsa öyle bir devre sevinirim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz_01

slm arkadaslar ben adnadan remzi bana yardımcuı olacagınızı umuyorum :sıkıntım bana butonlu degil direkt voltaj geldiginden 1 dkk sonra röleyi aktif hale getirecek bir devre lazım yanı torn off devresinin botonsuzu gibi
    voltajın gelmesinden 1 dakika sonra röleyi çalıştıracak takii voltaj kesilinceye kadar varsa öyle bir devre sevinirim teşekkürler

Turn off değil turn on lazım size. Zaten turn on devresi genelde butonla değil voltaj geldikten belli bir süre sonra (kondansatörün kapasitesine göre değişir bu zaman) çalışmaya başlar ve voltaj kesilene kadar devam eder. Arkadaşın verdiği turn on devresi sizin işinizi görür. Oradaki buton devreyi resetlemeye yarar sizin kullanmanıza gerek yok. 1 dk olayını da kondansatör kapasitesini değiştirerek ayarlayabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.