Şimdi Ara

fan gürültüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Yaklaşık 3000-3600 arası dönen işlemci fanı bir mavi ekran sonrası şuan itibariyle 4500lere kadar çıktı. Evet hava çok sıcak ama bu mavi ekran sonrası fanın birden hızlanmaya başlamasına anlam veremedim. Speedfan ile sıcaklık ölçümü yaptım ve herşey normal. Sadece fan çok hızlı dönüyor ve çok ses çıkarıyor. Sorunu nasıl çözebilirim?
    Şimdiden teşekkürler.

• fanı çıkartıp güzelce temizlemenizi ve terman macunu yenilemenizi öneririm...
  • termal macunu yenilemenin sesi kısacagını dusunmuyorum cunku ben dun yeniledim temizledim bi fark yok
    Arctic Cooling Freezer 7 Pro bu ürünü almani tavsiye ederim sessizlik ve performans için
  • quote:

Orjinalden alıntı: subzero_eren

fanı çıkartıp güzelce temizlemenizi ve terman macunu yenilemenizi öneririm...

Fanı iki gün önce temizlemiş ve macunu yenilemiştim. İşlemci sıcaklığını normal gösteriyor speedfan. Ama sıcaklık normal olsa da fan çok hızlı dönüyor. Fan hızını azaltmanın yolunu soruyorum mümkünse.
  • quote:

arkadaş açıklamış zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: awollo

quote:

Fanı iki gün önce temizlemiş ve macunu yenilemiştim. İşlemci sıcaklığını normal gösteriyor speedfan. Ama sıcaklık normal olsa da fan çok hızlı dönüyor. Fan hızını azaltmanın yolunu soruyorum mümkünse.

yeni bir tane zalman fanlardan almayı dene eger ses istemiyorsan su sıgutmaya geç
  • fanı yağlamayı dene,fanın ortasında küçük bir delik olması lazım oraya birkaç damla yağ damlat.(makine yağı yada silah yağı olabilir)
    ayrıca işlemci sıcaklığı yüksek değilse speedfan ile hızını düşürebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU Fan Sesi Çözümü
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: NemesisR3

fanı yağlamayı dene,fanın ortasında küçük bir delik olması lazım oraya birkaç damla yağ damlat.(makine yağı yada silah yağı olabilir)
    ayrıca işlemci sıcaklığı yüksek değilse speedfan ile hızını düşürebilirsin.

Speedfan ile fan hızı nasıl düşürülmekte acaba? Anlatır mısınız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.