Şimdi Ara

Fan hızlandırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar ben Win8 kullanıyorum.Afterburner denedim fan hızlanmıyor, Memeory ve gpu clock ben hiç ellemeden fulldü.

Kullandıklarım
    MSI AFTERBURNER
    SPEED FAN
    EVGA PROTECT X
    NHC
    sizin bilidiğiniz Win8 ile uyumlu program varmı? Birde programların ilk ikisi çalıştı ve ikiside fanın toplam kullanım değerinin %20de olduğu gösteriyor.Gürültüde umrumda değil.

• Fanı biostan hızlandırmak gerekiyor. Çünkü diğer programlar hiç işe yaramıyor. Fanı kolaylıkla biostan hızlandırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet3553

Fanı biostan hızlandırmak gerekiyor. Çünkü diğer programlar hiç işe yaramıyor. Fanı kolaylıkla biostan hızlandırabilirsiniz.

Sağol.Youtubadan iki video izleyip deniyim bakalım ne olucak.
  • Maalesef olmuyor.Windows 8 kullanıyorum, BIOS ekranına giriyoerum ama ayarların hiç bir yerinde fan la ilgili bir şey yok.Bir tek fanları daima açık tutup tutmamakla ilgili yazı var.Onun dışında bişey bulamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 141

Maalesef olmuyor.Windows 8 kullanıyorum, BIOS ekranına giriyoerum ama ayarların hiç bir yerinde fan la ilgili bir şey yok.Bir tek fanları daima açık tutup tutmamakla ilgili yazı var.Onun dışında bişey bulamadım.

malesef biostan nasıl yapıldığını bilemiyorum. Ayrıca Speedfan programı da bilgisayarınızdaki fanı algılamadıysa olamayacak gibi.
    Yardımcı olamadıysam üzgünüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet3553

quote:

Orjinalden alıntı: 141

Maalesef olmuyor.Windows 8 kullanıyorum, BIOS ekranına giriyoerum ama ayarların hiç bir yerinde fan la ilgili bir şey yok.Bir tek fanları daima açık tutup tutmamakla ilgili yazı var.Onun dışında bişey bulamadım.

malesef biostan nasıl yapıldığını bilemiyorum. Ayrıca Speedfan programı da bilgisayarınızdaki fanı algılamadıysa olamayacak gibi.
    Yardımcı olamadıysam üzgünüm

Neyse sağ olasın, ayrıca speedfan hiç açılmadı bile :D hata verdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fan Hızını Ayarlama Yardımm
    11 yıl önce açıldı
    HAVA SOĞUTMA FAN ÖNERİSİ
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.